sambucol

Ge immunförsvaret en extra boost!

av Cecilia Folkesson

Denna tid på året brukar vara den värsta när det gäller förkylningar. På vintern när luften är kall och torr sprider sig bakterier lättare. Och det faktum att vi vistas inomhus större delen av dygnet gör det inte bättre. Då är det bra att ge immunförsvaret en extra boost! Men det är inte alltid vetegrässhots, ingefära, supermycket sömn eller massa vatten hjälper.

Sambucol finns i kapselform och är fullpackat med svart fläderbär som stödjer immunsystemet. Antioxidanthalten är väldigt hög och hjälper kroppen att ta hand om fria radikaler. Kapslarna innehåller även zink och c-vitamin som har en immunsystems-stimulerande effekt. Ta en om du vill förebygga en förkylning, och två om du redan känner dig lite hängig.

För barnen finns Sambucol Kids som innehåller en mindre dos av det aktiva fläderbärsextraktet och med lite extra C-vitamin. Den kan tas från 1 år, så funkar perfekt för alla barnen.

sambucol kids

Här hittar du samtliga produkter från Sambucol. De finns även hos Lifekedjan, Hälsokraft samt övrig hälsofackhandel.

Bra för immunförsvaret:
– Bra kosthållning livsstilsval och genetik.

Dåligt för immunförsvaret
– För lite grönsaker och frukt (vitaminer, mineraler och antioxidanter)
– Mycket socker och tillsatser
– För lite motion
– Stress

 

Ha en fortsatt trevlig vecka och hoppas ni håller er friska i vinter!

Detta är ett samarbete med Sambucol.

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Lotta Wiklund 28 januari, 2016 - 14:24

Hejsan! Frågan hör inte till detta inlägg men orkade inte scrolla fram till “resa med barn”-kategorin 😀 det är så att jag, min sambo och vår pojke kommer att resa till Bali i sommar och tanken är att bo i Canggu. Vet att ni hyrde hus för längre tid men tänkte ändå fråga om du har tips på något boende? Vi stannar 3 veckor och sonen kommer då vara nästan 2. Vi vill bo nära stranden, inte alltför dyrt och gärna ändå ha dom bekvämligheterna som en 2-åring kräver 😀 alltså inget enkelt homestay eller bungalow kanske.. Vi har varit på Bali förr (innan sonen) och reste då runt och fixade boende längs vägen men nu känns det som att vi vill ha en fast punkt varifrån vi sedan gör små dagsutflykter. Hur funkar det med bilbarnstol på Bali? Finns det privatchaufförer som har bilbarnstol? Hur skulle du säga att det funkar att röra sig med barnvagn i Canggu? JÄTTETACKSAM för svar! Du och din familj är en stor inspirationskälla! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More