Frukostkakor

Frukostkakor

av Cecilia Folkesson

 

Frukostkakor – supersnabba att fixa på morgonen!

Dessa glutenfria frukostkakor gör du på mindre än 20 minuter – inklusive tiden i ugnen. Vill man lyxa till det: blanda i hackad mörk choklad eller blåbär och kardemumma.

 

Frukostkakor

 

Frukostkakor

 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananen och blanda ihop med resten av ingredienserna.
  3. Klicka ut fem stycken och platta till lite.
  4. Grädda i ca 15 minuter.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More