Ekologiska badrums-favoriter

av Cecilia Folkesson

Jag är inte den som sitter inne på varken världens kläduppsättning, skosamling eller högar med handväskor. Jag gillar inget av det speciellt mycket. Bikinis har alltid varit min favorit, men den samlingen har tyvärr minskat drastiskt på senare år…

Mina favoriter just nu är köket och badrummet. Badrummet ligger i topp. Jag försöker välja ekologiskt och naturligt i den mån det går. Utbudet har ökat enormt mycket på senaste åren så det blir lättare och lättare att hitta bra alternativ. Minns när jag bodde på Maui och proppade väskan full med Dr. Bronner´s när jag åkte till Sverige.

eko badrum

3 badrumsfavoriter

Hand soap – Urtekram Bra ekologisk budget-handtvål. Doftar supergott! Vi har en i badrummet och en i köket.

Weleda – Salt toothpaste Denna är det bara jag som gillar, så får ha den för mig själv. Salt-tandkrämen innehåller saltkristaller från havssalt som gör att den blir kornig, och tänderna blir ordentligt renborstade.

Maria Åkerberg – Baby wash Ekologisk baby wash som är lika bra till bebisar som till vuxna. Naturliga ingredienser som hjälper huden att behålla sitt naturliga, skyddande fett.

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Madeleine 11 november, 2015 - 07:46

Nice! Min son skulle nog gärna äta tandkrämen från Jack n Jill om han fick. 🙂

Svara
Frida 12 november, 2015 - 14:32

Vet du om Urtekrams tvål finns som refill? Känns onödigt att köpa ny pumpflaska varje gång…

Svara
Jenny 15 november, 2015 - 08:31

Jag är nyfiken på var ni köpt ert badrumsskåp och vad modellen heter. Ser ut precis som vad vi behöver i vår familj.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More