Det är skillnad på stuvad spenat och stuvad spenat.

av Cecilia Folkesson

Gårdagens middag och dagens matlådor blev torsk med stuvad spenat, blomkål och ägg. Superenkelt och supergott. Jag gjorde den stuvade spenaten på hackad spenat med en skvätt grädde, salt, muskot och massa nymald svartpeppar. Istället för den färdiga med bl. a. skummjölk, vetemjöl och kryddextrakt.

 

Hackad spenat

Innehåll:
Förvälld och hackad spenat.

Stuvad spenat

Innehåll:
Hackad spenat 70 %, skummjölk, vetemjöl, rapsolja, stärkelse, lök, salt, grönsaksbuljong [salt, grönsakskoncentrat (morot, lök, tomat, broccoli, grönkål, palsternacka, champinjon), persilja], kryddor och kryddextrakt.

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

sanna 11 mars, 2014 - 10:49

hej är nyfiken på vad du tar för kosttillskott nu när du är gravid?

Svara
Cecilia Folkesson 11 mars, 2014 - 11:09

Hej!
Omega 3, vitamin D och kalcium
Och folsyra i början 🙂

Svara
Matilda 11 mars, 2014 - 16:59

Även om nyckelhålsmärkningen kan dra sig nånstans så har dom ju faktiskt lite diskret trollat bort den på påsen med stuvad spenat 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More