Gårdagens middag och dagens matlådor blev torsk med stuvad spenat, blomkål och ägg. Superenkelt och supergott. Jag gjorde den stuvade spenaten på hackad spenat med en skvätt grädde, salt, muskot och massa nymald svartpeppar. Istället för den färdiga med bl. a. skummjölk, vetemjöl och kryddextrakt.
Hackad spenat
Innehåll:
Förvälld och hackad spenat.
Stuvad spenat
Innehåll:
Hackad spenat 70 %, skummjölk, vetemjöl, rapsolja, stärkelse, lök, salt, grönsaksbuljong [salt, grönsakskoncentrat (morot, lök, tomat, broccoli, grönkål, palsternacka, champinjon), persilja], kryddor och kryddextrakt.
3 kommentarer
hej är nyfiken på vad du tar för kosttillskott nu när du är gravid?
Hej!
Omega 3, vitamin D och kalcium
Och folsyra i början 🙂
Även om nyckelhålsmärkningen kan dra sig nånstans så har dom ju faktiskt lite diskret trollat bort den på påsen med stuvad spenat 😉