Dagens träning: Cirkelträning

av Cecilia Folkesson

Fanns inget CrossFit-pass idag så jag tänkte kört lite gym och tabata-intervaller istället. Men när jag kom till gymmet fanns det plaster kvar på “Cirkelträning”. Kände att jag behövde bli pushad lite så jag hoppade in.

Förklarade för instruktören att jag va “ny” men körde Crossfit, så detta va ju en piece of cake… MEN. Hahaha. Faan va jobbigt det var! Överraskande bra med bara fria vikter, gummiband etc. Inga maskiner alls. Gillar det mycket bättre.

Lämnade salen med i princip 2:a gradens brännskador. Där fick jag så jag teg. Samma som instruktören tänkte antagligen…

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More