Choklad och mandelrutor med kokos

av Cecilia Folkesson

Favorit i repris:

Chokladrutor med mandelsmör och kokos
100 gram mörk choklad
Mandelsmör, några skedar
1 dl rostade kokoschips

Gör så här:
Smält chokladen i vattenbad. Bred ut 2/3 av chokladen i en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna. Bred på mandelsmör. Häll i kokoschipsen i resten av chokladen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. Bred ut på mandelsmöret. Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Rosanna 5 september, 2014 - 11:43

Åh så gott och så enkelt! Precis vad jag gillar. Ska prova detta ikväll! Tack för tipset.

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 5 september, 2014 - 16:11

Vilket härligt fredagssnack! Ser ljuvligt ut!

Svara
Daphne 5 september, 2014 - 18:07

Ser delikat ut! Är receptet alltså för en ruta?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More