Bönpasta med grönkål och champinjoner – en perfekt kombo i höst!
Bönpasta med grönkål och svamp
1 näven färsk grönkål
1 näve champinjoner
1-2 klyftor vitlök
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Hasselnötter
Tillbehör: Bönpasta eller zoodles
- Strimla grönkålen, klyfta champinjoner och skiva vitlöken.
- Fräs i olivolja och smaka av med flingsalt och peppar.
- Servera med pastan, ringla över olivolja och toppa med hasselnötter.
Fler recept med grönkål:
Följ mig här:
För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!
8 kommentarer
Ser jättegott ut! Men jag är en riktigt såsmänniska, så jag tycker kanske det verkar lite tort. Om man vill ha en sås (som inte är för oljig), vad skulle du rekommendera då?
Haha, då får du köpa med tex grädde eller oatly 🙂
// Cecilia
Ser verkligen höstigt och gott ut 🙂 Älskar grönkål! 🙂
Älska grönkål! <3
Vilka härliga recept. Nu finns du på min hemskärm och jag ska göra dina recept och äta enl dom ett par veckor framåt nu. Hoppas på ett bättre mående ur flera olika perspektiv.
Hej Martina! Kul att höra 🙂
Kram,
Cecilia
Helt galet gott och enkelt! Jag rostade hasselnötterna och råkade slå i en skvätt grädde 😉