stekt brysselkål

Ännu en brysselfavorit!

av Cecilia Folkesson

 

Brysselkål med vitlök, mandlar och soja

Ett nät brysselkål
3-4 klyftor vitlök
En liten skvätt sesamolja
En lite större skvätt tamarisoja

Gör så här:
Dela brysselkålen i kvartar.
Stek i kokosolja eller smör och lite sesamolja tillsammans med hackad vitlök.
Mot slutet, i med hackade mandlar och tamarisoja.

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

jånna 3 december, 2013 - 15:54

hur mycket nötter/ mandlar är lagom? ja har en tendens att ÖSA på å gärna en näve i munnen direkt också hehe

Svara
Ac 3 december, 2013 - 18:05

Haha jag har typ levt på stekt brysselkål, vitlök, bacon å rödlök! Tröttnar ALDRIG på brysselkål <3 gjort mos på det också med torsk! Mmmm

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More