tabbouleh blomkål glutenfri

5 goda och nyttiga blomkålsrecept

av Cecilia Folkesson

Veckans gröna: Ett helt gäng blomkålsrecept!

Blomkål är en grönsak som man inte tänker på så ofta. Eller i alla fall jag. Men det går göra väldigt mycket gott med blomkål. Jag älskar tabbouleh och byter ut cous cous mot riven blomkål – blir precis lika gott och man slipper gluten, vilket jag tycker är en väldigt stor fördel 😉

Och vad gör man med blasten? Ner med den i den gröna juicen såklart!

 

Fem goda och nyttiga blomkålsrecept:

blomkålsrisRecept: Blomkålsris

 

ugnsrostad blomkålRecept: Blomkål i ugn med cashewsås

 

blomkålstortillasRecept: Blomkålstortillas

 

tabbouleh blomkål glutenfri Recept: Tabbouleh på blomkål

 

ugnsbakad blomkålRecept: Ugnsbakad blomkål

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More