hyra hus canggu

Vi är inne på vår 3:e vecka på Bali och vi mer än en månad kvar innan vi åker tillbaks till Sverige. Ni som följer oss på @FolkessonsAdventures på Instagram har säkert inte missat våra villor! Vi har haft sån himla tur denna gång! Många har frågat vart de ligger och hur man bokar dem. Här kommer allt du behöver veta!

 

Hyra hus i Canggu, Bali

Canggu är ett område strax norr om Kuta och Seminyak. Här hittar man mängder av mysiga små kaféer, restauranger, och barer. Och maten här är fantastisk! En annan fördel är att det inte finns så många hotell (ännu) utan mer home stays, hostels och villor. Hade jag varir 15-20 år yngre hade jag absolut valt home stay, men med barn är en villa det absolut bästa!

Vi har hyrt två olika villor denna gång och sista veckorna har vi planerat att resa runt lite. Eller vi har inte planerat alls, utan vi tar det som det kommer. Men det lutar år lite öar. Vi letar alltid hus på Airbnb. Alltså man hyr hus från privatpersoner fast genom en supersmidig förmedling.

Varsågod: 360 kr resekredit!
Har du tänkt oka hus, lägenhet eller rum via Airbnb, klicka här för 36o kr resekredit! Gäller vart du än väljer att resa i världen.

 

 

Villa Zlatan

Här bodde vi vår första vecka. Bra läge i Berawa, som är ett område som tillhör Canggu. Stort hus med 3 sovrum och stor pool. Detta hus har “open living”, dvs vardagsrum och kök är öppet med fläkt i taket.

Boka Villa Zlatan på Airbnb

 

hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu

 

Villa Kamelia

Denna villa är vår favorit! Inte riktigt lika bra läge, ca 1 kilometer längre från strand och restauranger än Villa Zlatan. Men detta hus är verkligen supermysigt och väldigt lyxigt med smart tv, snabbt internet och AC i alla rum.

Boka Villa Kamelia på Airbnb

 

hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu hyra hus canggu

Frågor – Hyra hus i Canggu

Har du några frågor om områden, vad man bör tänka på eller om de tär något annat du funderar på, skriv en kommentar. (Du hittar kommentarer längst ner på sidan)

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Total
38
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

11 kommentarer

 1. När man hyr hus sådär, ingår städning vid avresa? Var hämtas/lämnas nycklar?
  Är ägare och göst försäkrade gnm förmedlingen ifall ngt går sönder?

  Vill väldigt gärna åka till Bali inom inte alltför lång tid bort så uppskattar verkligen inläggen!

  1. Hej Åse,
   Vad gäller försäkring har jga dålig koll på det. Men det borde finnas att läsa om på Airbnb. Städning brukar ingå på Bali. Men det är beroende på vilket hus man väljer, det framgår oftast i husbeskrivningen. En städerska brukar komma ca varannan dag också 🙂

   Ha en fin dag,
   Cecilia

 2. Kan verkligen rekommendera Villa Uma Girasole i Canggu, kändes otroligt lyxig fast då kom vi ifrån en medioker bungalow som vi bott i en vecka på Nusa Lembongan – med sällskap av geckoödlorVi stannade 8 nätter i Canggu och var tre generationer varav den yngsta 8 månader. Toppenservice på alla sätt och vis, ca 10 minuters promenad till stranden. Vi ångrar att vi inte satsade på hus vår första vecka i Sanur, men det blir garanterat fler Baliresor ☀️

  1. Hej Johanna,
   Det som är osäkert är trafiken och denguefeber skulle jag säga.
   Annars väldigt säkert. Men sen finns det såklart idioter överallt…

   hälsningar cecilia

 3. Bali står just nu högst upp listan för resmål när jag fyller 40 (1,5år kvar), antingen tre veckor på Bali eller en västindienkryssning. Kalla mig lite bortkommen men jag är sån som gärna vill ha kontroll på ALLT innan jag sätter mig på flyget mot en semester, ja jag är en fegis. Men när ni landar på Bali, tar ni bara första bästa taxi då direkt till huset? Och vad kostar det ungefär. Tycker det känns så läskigt att bara kliva av planet och sen leta en taxi. Egentligen är det väl inte läskigare än att hoppa in i en taxi efter en tågresa till Göteborg…men ja…jag är en tönt när det gäller detta. Haha!

  1. Haha, inte så konstigt 🙂

   Om man bokar villa kan man ofta få hämtning på flygplatsen. Annars har de taxiservice på flygplatsen med priser beroende på vart man ska. Men allt från 60-70 till några hundra kronor 🙂

   Lycka till!!

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close