”kokosnötsskålar”
flyga barn feber

Den där känslan när man är klar med listan. Alla jobb ivägskickade. Huset städat och tömt inför uthyrningen. Kläder till resan framlagda. Alla väskor (nästan) packade. Och man är så där sjukt nöjd över sig själv och att man fixade det!

Det är då, när man äntligen slår ihop datorn 02:00, Johan kommer ut och säger: “Otis är supervarm”.

Den känslan.

Och jag vet att flyga med ett feber är allt annat än bra. Så efter ytterligare en morgon med sjukhusbesök, telefonsamtal till försäkringsbolag, avbokning av två flygbiljetter är endast jag och de stora killarna på väg till Landvetter. Johan och Otis kommer när Otis är 100% frisk. Om några dagar förhoppningsvis <3

 

Följ oss gärna på @folkessonsadventures på Instagram

 

Total
73
Shares

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*