Är så glad att äntligen få berätta om julkalendern!

Denna har jag jobbat för fullt med den senaste månaden! Från 1:a december fram till julafton kommer en ny lucka upp på ceciliafolkesson.se varje dag och dessa är fyllda med superfina priser!

I luckorna hittar du priser som ekologisk hudvård, Spapaket, presentkort, inredning, mat och mycket annat. Luckorna publicera 06:00 varje dag, tävlingarna sker här på bloggen och vinnare utses klockan 21:00 samma kväll. Luckorna kommer även dyka upp på Instagram Stories, så passa på att följa på Instagram.

Vilka företag som står bakom veckans luckor kommer smygpresenteras i mitt nyhetsbrev och det första skickas ut den 27:e november. Så prenumererar du inte redan på mitt nyhetsbrev, passa på att göra det nu :)

 

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

Close