”kokosnötsskålar”
naturlig hudvård badrumsfavoriter

– Innehåller annonslänkar –

 

Jag får ofta frågan vad jag använder för hudvårdsprodukter, vilka mina favoritmärken är, om ekologiskt smink är bra osv. Jag har suttit med i Juryn i Organic Beauty Awards de senaste två åren och har fått möjligheten att testa det mesta inom ekologisk och naturlig hudvård, hårvårdsprodukter och smink. Och jag kan sammanfatta det med att det finns extremt mycket bra produkter som både är effektiva och naturliga!

Man kan hitta i princip allt ekologiskt och relativt naturligt. Och huden och håret mår så mycket bättre! Min hy har aldrig varit så bra som den är nu.

Jag kommer dela upp dessa inlägg och börjar med 5 favoriter i badrumsskåpet just nu. Dessa fem använder jag dagligen. Nästa inlägg blir Barnens favoriter!

 

Holistic StressBalans

Holistic StressBalans ska hjälpa kroppen att hantera stress och behålla mental balans och fysik. Även bra för immunförsvaret och stödjer reglering av blodsocker och normal funktion av binjurar. Jag dricker ett rör utblandat med vatten på morgonen för att komma igång och även på kvällen innan jag går och lägger mig för att varva ner. Och det känns som det hjälper! Någon annan som testat?

Här hittar du Holistic StressBalans

 

 

Loelle Avocado oil

För någon månad sen fixade jag till mitt ärr efter mina kejsarsnitt. Det tredje och sista blev väldigt spänt med massa ärrbildning, även från de tidigare ärren. Jag smörjer in/masserar ärret med avokadoolja varje kväll för att öka blodcirkulationen och öka elasticiteten i huden. Avokadoolja innehåller mycket antioxidanter och e-vitamin och påskyndar cellförnyelsen, perfekt till torr, skadad och känslig hud. 100% naturlig och ekologisk.

Här hittar du Loelle Avocado Oil

 

 

Burt´s Bees Cuticle Cream, Lemon butter

Smidig liten burk att ha med sig och smörja in torra nagelband och naglar med. 100% naturlig och innehåller bland annat sötmandelolja, kakaosmör och vitamin E.

Här hittar du Burt´s Bee Cuticle cream

 

 

Vitaprana D3

Mycket tjat om D-vitamin, med det är SÅ viktigt! Vi får inte i oss alls den dos D-vitamin vi behöver, och speciellt inte under höst, vinter och vår! Jag varierar märken, just nu äter jag Vitapranas D-vitmin i kapselform.

Här hittar du Vitaprana D3

 

 

MyHavtorn ansiktsolja

Ansiktsolja med ekologisk olja från havtorn, argan och avokado. Min hud blir supertorr under höst och vinter och denna olja återfuktar och absorberas snabbt av huden. Det går utmärkt att använda på natten också. Man behöver bara några få droppar. Naturlig och ekologisk!

Här hittar du MyHavtorn ansiktsolja

 


FÖLJ MIG:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

Total
2
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*