dermosil ekologisk hudvård

Vinn ett ekologiskt hudvårdspaket!

av Cecilia Folkesson

Nu har du chans att uppdatera badrumsskåpet med en hel serie ekologiska hudvårdsprodukter från Dermoshop. Produkterna är ECOCERT-certifierade och tillverkas av naturliga oljor och växter där doft- och färgämnen kommer från naturen.

Hudvårdserien innehåller inga silikoner, genetiskt modifierade ämnen, parabener, nanopartiklar, fenoxietanol eller andra syntetisk ämnen och förpackningar är återvinningsbara.

Ett bra val för både dig och naturen!

 

Så här gör du för att vara med och tävla:
Hitta din personliga favorit på dermoshop.se och skriv en kommentar (längst ner i detta inlägg) varför du valde just den produkten.

Tävlingen avslutas 26:e juni 2016.

Lycka till!

– TÄVLING AVSLUTAD –
Grattis till vinsten Isabelle!

 

dermosil ekologisk hudvård

Min favorit är morotsoljan. Innehåller 100 procent naturliga ingredienser och är perfekt att smörja in både ansikte och kropp med.  Återfuktar, mjukgör och gör  huden mer elastisk.  Innehåller E-vitamin och morotsoljan skyddar huden mot  Innehåller E-vitamin och  morotsextrakt som skyddar huden mot oxidativ stress och främjar hudens läkningsprocess och betakaroten som hjälper huden att skydda sig mot skador som uppstått av solen.

Oljan ger huden en lite lätt ton och framhäver solbrun hud, en ny favorit i badrumskåpet!

 

– Detta är ett samarbete med Dermosil –

Du kanske även gillar detta

173 kommentarer

Päivi.K 20 juni, 2016 - 06:30

Att inte få sova hela nätter än pga hungrig bebis sätter sina spår och eftersom jag inte är 20 längre så syns tröttheten även i ansiktet. Så den produkten jag valde är helt klart ansiktsmasken! Älskar ansiktsmasker! Det är något som en sliten och lätt förvirrad mamma som lider av sömnbrist ändå hinner med. Denna lät alldeles underbar med sina ingredienser och snäll mot hud och miljö. Då kan jag med gott samvete ha min sedan släta! kind mot gosig bebiskind också.

Svara
Anna 21 juni, 2016 - 09:28

Morotsoljan är helt klart en favorit men fick även Nature Balsam & Schampoo Björsav i present som jag verkligen gillar. Brukar lämna kvar balsamet i håret och låta det torka in och behålla det så till nästa gång jag tvättar håret. Blir bästa inpackningen och håret får en superfin glans!

Svara
Karin Berlin 20 juni, 2016 - 06:31

Kroppsolja med citrusdoft! Älskar citrus. Bästa doften! Mvh Karin Berlin

Svara
Therése S 20 juni, 2016 - 06:36

Min favorit skulle vara morotsoljan som kan vårda min känsliga hud i ansiktet.
Harctendens till rosacea men lyckas hålla den i schack ganska bra med min livsstil. Men bra, naturliga hudprodukter är ett måste för min kropp och miljön.

//Therése S
http://www.levaklokt.se

Svara
Sandra 20 juni, 2016 - 06:39

Morotsoljan är en stor favorit. huden känns så mjuk och jag känner mig fräsch efter att ha använt den!

Svara
Ida 20 juni, 2016 - 06:57

Nature Morotsolja, natural! Perfekt för en som tycker om att steka i solen.
Då jag fått reda på att jag har Hypoteryos så gör jag nu allt för att bli frisk. Har precis blandat ihop en egen deodorant. Det hade varit perfekt med ett sånt här ekologiskt paket just nu! Det man smörjer kroppen med är ju verkligen “mat” för sköldkörteln.

Svara
Marina 20 juni, 2016 - 07:18

Jag vill gärna vinna kroppsolja natural. Olja är i princip den enda produkt jag använder för både hud och hår och jag är alltid på jakt efter något som är liiiiite bättre än det jag nu har. Vore roligt att få prova Dermosils produkter.

Svara
Marie 20 juni, 2016 - 07:23

Morotsoljan nu då man är ute i den underbara solen så mkt. Men skulle önska hela serien som verkar hur bra som helst. Försöker ta bort så mkt gifter som möjligt och få min kropp och pcos i balans!!!

Svara
Anna 20 juni, 2016 - 07:26

Jag tycker ansiktspeelingen låter toppen..Min hud mår bättre av ekohudvård o en peeling av ansiktet ger fin lyster

Svara
Karolina 20 juni, 2016 - 07:35

Min favorit är morotsoljan! Finns det något bättre att kunna smörja in sig med något som är bra för kroppen och samtidigt få en silkeslen och härlig sommarton på hyn efter ett dopp i havet !

Svara
Rina Löfqvit 20 juni, 2016 - 07:49

Gud va svårt… Kroppsolja med citrus får det bli. Det doftar sommar. Har länge letat efter en bra skonsam serie för min trötta hud. Hoppas få vinna detta och bli ung på nytt 🙂

Svara
Magdalena 20 juni, 2016 - 08:04

Jag skulle gärna testa hand & nagelcrèmen! Har ständigt torra händer efter all daglig handtvätt och diskning så denna creme vore toppen 🙂

Svara
Elin 20 juni, 2016 - 08:23

Ansiktsoljan låter som min favorit. Med en 8-månaders dotter som helst inte vill sova, har jag blivit en trött,sliten mamma som är trött på att se ut som ett vrak. Vill satsa på lite natural beauty med lite bra produkter. Håller tummar och tår ✊✊.

Svara
Sofia 20 juni, 2016 - 08:24

Morotsoljan som ger näring och skönhet från topp till tå.

Svara
Pernilla 20 juni, 2016 - 08:29

Mitt val föll på “Nature ansiktspeeling, organisk”. Jag blev allergisk mot i princip allt på min hud efter att jag blev sminkad i en studio där makeup-artister inte tvättade borstar eller smink. Nu kan jah nästan bara använda kokos-, linfrö- och mandelolja. För ett år sedan började jag med La roche posay efter rekommendationer från Apoteket. Till min glädje så reagerade jag inte på det MEN huden blir ändå inte bättre. Hade därför gärna testat ett riktigt ecocertifierat märke. Kanske kan huden bli bra då, äntligen!

Svara
Petra Smedborn 20 juni, 2016 - 08:33

Jag fastnade genast för kroppsolja natural! Jag älskar produkter som har flera användningsområden och denna olja skulle passa mig så bra! En olja att kunna använda både i duschen och att smörja in sig med efter, skulle passa min torra hy perfekt! Då jag är massageterapeut så gillar jag också att den går att använda som massageolja, jag skulle vilja använda dem både på mina egna graviditetsärr samt prova den på mina kunder, som efterfrågar naturliga oljor med läkande egenskaper. Verkar vara en fantastisk produkt som jag skulle älska att använda. Att vinna detta hudvårdspaket vore fantastiskt! Jag som älskar naturliga, läkande produkter men som tyvärr inte ger mig själv råd till det nu när jag är sjukskriven. Tack för inspirationen! 🙂

Svara
Emma gustavsson 20 juni, 2016 - 08:35

Jag skulle vilja testa solskyddssprayen , jag har svårt att hitta ngn bra , oftast så medför det fet hy och massor med Goa finnar i ansiktet som är så trist …

Svara
Monika Lundcrantz 20 juni, 2016 - 08:54

Hej!
Jag har valt Mineralpuder Fairy!
Mitt vanliga Mineralpuder är snart slut och jag har letat efter ett bra alternativ och nu har du gett mig ett!
Kommer beställa det på studs, hade varit roligt att få prova fler av deras produkter.
Kram Monika

Svara
Anna Kempe 20 juni, 2016 - 10:03

Min favorit är läppbalsam med hallondoften, gillar konsistensen som skiljer sig från andra produkter och perfekt att alltid ha med sig i väskan. Tycker jag har användning av det året runt, inte bara på vintern när läpparna är extra torra utan även nu på sommaren.
/Anna

Svara
Malin 20 juni, 2016 - 10:03

Hej!
Jag skulle verkligen vilja prova peelingen, har mycket problem just nu med min hy i ansiktet, torra fläckar och nare varvat med feta partier, inte alls trevligt. Jag skulle använda peelingen och efteråt smörja in med morotsoljan, skulle ju vara fantastiskt om jag kunde hitta något som funkar för min hy och som dessutom är naturligt då jag är känslig för vissa ämnen i de “vanliga” produkterna i affären. Kram kram

Svara
Linda E 20 juni, 2016 - 10:04

Kroppsoljan med citrus doft verkar ljuvlig! Min kropp återhämtar sig från graviditet och förlossning så det skulle kännas som ren och skär lyx varje dag.

Svara
Camilla 20 juni, 2016 - 10:12

Svårt att välja men morotsoljan låter intressant. Perfekt att smörja in sonen med som älskar massage och är väldigt torr i huden. 2 i 1!

Svara
Ioana Rodhe 20 juni, 2016 - 10:15

Hej!

jag väljer nog Rengöringsgel för ansiktet, det är det jag skulle behöva mest! Tycker att de flesta produkterna på marknaden passar inte mig, så jag skulle väldigt gärna vilja testa!

/ioana

Svara
Monica Fagerberg 20 juni, 2016 - 10:16

En livsnjutning och vardagslyx är att omsorgsfullt tvätta håret , jobbar heltid på kiryrgavdelning med stressigt tempo. Det första jag gör på min efterlängtade lediga dag är att fixa mitt hår, sätter på bra musik, duschar länge. Avkoppling och omsorg, ta hand om sig själv. Skulle gärna prova Dermosil schampoo och balsam! Glans, volym och struktur låter härligt som också vårdar hårbotten och på köpet bra miljövänligt och kroppsvänligt innehåll !

Svara
Sophie Bender 20 juni, 2016 - 10:26

Använder idag Aleppo tvål till mina eksem/allergi barn, men då vi snart skall ut och resa hade jag gärna tagit med mig ett schampoo på flaska som jag ändå kan lita på! Vore fint att få packa med det i resväskan ☺️

Håller tummarna & önskar dig en fin sommar!

Svara
Petra af schmidt 20 juni, 2016 - 10:27

Nature Ögoncrème, organic

Jag har använt ögonkräm ett tag, men testat så många olika så jag ger snart upp! Antingen ser jag ut som jag lider av svår sömnbrist eller så rinner ögonen. Verkar vara superkänslig Hoppas att den här skulle fungera!

/Petra

Svara
Rebecca Gmoser 20 juni, 2016 - 10:37

Nature Schampoo Björksav låter som något för mig! Jag har precis börjat gå över till maturlig hårvård för att minska min påverkan på miljön och risken för att få i mig för stor dos kemikalier via huden som faktiskt är vårt största organ som vi alla borde ta hand om! Jag älskar att vara ute i skogen och doften av björksav är underbar varav mitt nordiska fina hår skulle må toppen av lite björksavs schampoo 🙂

Svara
Jennie 20 juni, 2016 - 10:41

Nature Deo Roll-On – äntligen en naturlig deo som funkar!!! Som jag letat!!

Svara
Bodil Meijer 20 juni, 2016 - 10:42

Hand och nagel oljan/creme. Varför? Har testat olika märke men inte hittat något som är 100% för mina händer/naglar så det vore toppen att få testa detta märket.

Svara
Karin 20 juni, 2016 - 10:47

Hade velat testa allt men framförallt deras hand och nagelbandskräm. Har en liten “hang up” på att hitta den perfekta handkrämen. Med två kids, hus och trädgård används det flera gånger om dagen.

Svara
Mimmi Nilsson 20 juni, 2016 - 11:02

Morotsoljan är även min favorit! Använder olja alltmer och huden mår så bra av detta särskilt när man är som jag, 45+
Vänliga hälsningar, Mimmi

Svara
ulrika 20 juni, 2016 - 11:21

Jag älskar ansiktsrengöringen i nature-serien facial cleansing gel. Min har nyss tagit slut. Den luktar så gott och fräscht av citron så att man vaknar till på morgonen och får en bra känsla av dagen! Mvh Ulrika

Svara
Sophia 20 juni, 2016 - 11:35

Absolut och utan tvekan, Morotsolja!! Den är helt sjukt skön!!! Får inte ta slut i badrumsskåpet!

Svara
Ida 20 juni, 2016 - 11:57

Kroppsoljan! Används till bebis, 3-åring och morsan! Jag tror även farsan i familjen använder den i smyg, hehe!

Svara
Anki T 20 juni, 2016 - 12:09

Provar gärna morotsoljan

Svara
Lina Bölja 20 juni, 2016 - 12:15

Morotsoljan efter M som den ger min ljusa hy en fin och fräsch ton samtidigt som den ger en sådan skön len känsla. Jag har två döttrar dom börjar bli väldigt intresserade av de krämer som finns i mammas badrumsskåp. Vad är inte bättre då än att de får vara med och testa och lära sig om bra produkter som är snälla mot både kroppen och naturen.

Svara
Frida 20 juni, 2016 - 12:33

Jag har försökt hitta bra schampo och balsam utan massa “skit” i, men haft svårt att hitta nåt som funkar. Därför skulle jag vilja vinna det för att kunna testa. Morotsoljan verkar också intressant!

Svara
Emilie 20 juni, 2016 - 12:48

Kroppsoljan – jag har extremt torr hud & behöver använda massa produkter som jag inte gillar. Har försökt blanda mina egna oljor hemma men tar lite för mycket av min tid. Vore perfekt att få prova en färdigblandad som innehåller nyttigheter för huden snarare än gifter.

Svara
Hanna 20 juni, 2016 - 13:21

Med två små barn (1,5 respektive 19 månader) skulle en bra ögoncreme sitta fint. Mörka ringar är bara förnamnet på min nuvarande look, haha. Men morotsoljan kommer nog på en stadig andraplats, en produkt för både kropp och ansikte är ju guld för småbarnsmorsa!

Svara
Jeanette 20 juni, 2016 - 13:42

Morotsoljan verkar vara ljuvlig, har inte testat än men måste verkligen göra det! Håller tummarna hårt☺

Svara
Ida 20 juni, 2016 - 13:45

Jag måste säga Dermosil Nature ansiktsmask med nero-oil då jag (blott 22 år) har en känslig hud och har haft rosacea sen jag var 17, som docka har nästan helt försvunnit sen jag gick över till paleo! men såhär i i sommar när det är mycket påfrestningar på huden behöver jag en riktigt vårdande produkt som stärker min hud!
Stor kram!
Ida (svagblirstark)

Svara
Cecilia 20 juni, 2016 - 13:47

Jag skulle väldigt gärna prova morotsoljan, då jag har hört så mycket gott om den. Har en känslig hud, som gärna skulle ta emot extra fin omvårdnad av denna olja.☀️// Cecilia

Svara
Anneli 20 juni, 2016 - 13:55

Nature Schampo Björksav för det återfuktar hårbotten så att både håret och hårbotten mår bra.

Svara
Therese 20 juni, 2016 - 13:56

Morotsoljan är en riktigfavorit för min torra hy. Skulle så gärna vilja vinna den 🙂

Svara
Camilla 20 juni, 2016 - 14:11

Oj vad mycket att välja bland! Skulle nog välja Nature Morotsolja, natural, att smörja in kroppen med under sommaren. Nu håller jag både tummar och tår detta skulle verkligen vara en perfekt sommarpresent 🙂

Svara
Malin 20 juni, 2016 - 15:39

Då jag har en dotter som närmar sig tonåren med allt vad det innebär både kroppsligt och psykiskt och då hon frågat mig om hon kan få en deodorant, väljer jag nature deo roll-on. Jag vill att min dotter ska vänja sin kropp vid skonsamma produkter som är snälla både mot kropp och miljö. Och denna deo verkar vara i behändig storlek för henne plus att den är alkohol- och aluminiumfri.

Svara
PJ 20 juni, 2016 - 17:19

Hand & Nagelcreme för att den gör mina händer supermjuka o lena utan att vara kladdig, fin doft är en jonus

Svara
Maria Bergqvist 20 juni, 2016 - 18:48

Om jag måste välja en av alla fantastiska produkter hos Dermosil väljer jag den naturella kroppsoljan. Med den kan jag smörja in hela kroppen och slippa utsätta min ammande bebis för gifter. Det vinner vi båda på!

Svara
Kristina 20 juni, 2016 - 18:51

Hej! Min favorit är Morotsoljan! Att få en len och skön hud som är lagom sommar kysst. Vad kunde vara bättre? Jo att vinna hela hudpaketet förstås!

Svara
Karolin 20 juni, 2016 - 19:45

Efter att ha läst igenom produktlistan så fastande jag för morotsoljan. Vid båda mina graviditeter har jag fått hemska pigmentfläckar i ansiktet och nu i sommar efter andra graviditeten är fläckarna extra känsliga mot solen på grund av hormonerna i kroppen. Hur mycket jag än undviker solen och skyddar mig så dyker dom upp. Och även om inte morotsoljan tar bort fläckarna så behöver min hy all återfuktning och hjälp den kan få med att reparera sig.

Svara
Jonna 20 juni, 2016 - 20:04

Morot- och kroppsoljan är jag väldigt nyfiken på! Har användt kokosolja under ett par år till både ansikte och kropp så det hade varit kul att ha någon annan olja som omväxling! Har inte funnit några hudvårdsprodukter som jag använder mig av så därför vore det toppen att prova på detta märke!

Svara
Marina Bäckstrand 20 juni, 2016 - 20:19

Carbamide fotkräm e den bästa för mjuka å fina fötter

Svara
Anna Björnfot 20 juni, 2016 - 20:22

Nature Deo Roll On tilltalar mig, då jag numera endast köper aluminium-fria deo’s!

Svara
Helena 20 juni, 2016 - 20:29

Älskar dermosil och har många favoriter, men just nu får det bli handkrämen. Har gjort det jag lovat mig själv att inte göra…köpa billig tvål i mataffären, så nu har händerna spruckit såklart:(

Svara
Louise 20 juni, 2016 - 20:33

Jag skulle välja den ekologiska ögonkrämen “Nature Ögoncrème”. Jag har länge brottats med en torr och eksemig hy som tyvärr bara funkat med de allra dyraste naturliga märkena (jag har testat mycket…). Hyn runt ögonen har varit extra svår. Då Dermosil Nature både verkar vänlig mot hyn och plånboken (fantastiska priser och tilltalande ingredienser) skulle jag så gärna vilja testa ett set från dem. Hoppas på att det kan bli min räddning och framtida “staple beauty” produkter!

Svara
Susanna 20 juni, 2016 - 20:34

Hand- och nagelcrémen! Toppen för torra händer och nagelband och dessutom så mångsidig eftersom den går att använda som djupverkande inpackning över natten. Helt klart min nya favorit!

Svara
Solbritt 20 juni, 2016 - 20:36

Morotsoljan är nog min favorit fast det var svårt att välja just en. Fotkrämen är också toppen för mina torra fötter.

Svara
Helena Karlsson 20 juni, 2016 - 20:48

Hej Cecilia!
Min personliga favorit är Lingon er ngöringsolja till ansiktet, med lingonfröolja. Rengör effektivt men skonsamt och lämnar huden mjuk och len. Doftar fantastiskt gott gör den också!
Kram,
Helena

Svara
Anna Dickman 20 juni, 2016 - 20:57

En av mina favoriter är After sauna lotion. Finns ingen lyxigare känsla att få smörja kroppen med den lotionen efter en härlig bastu.

Svara
Anna-Maria Lindfjord 20 juni, 2016 - 21:28

Jag tror att Nature Handtvättsmousse skulle bli en favorit för både vuxna och barn här hemma. Vi vuxna tvättar händerna mer än de flesta då vi har en liten som behöver vårdinsatser i hemmet som förutsätter rena händer. För att skona våra stackars händer tror jag att denna skulle vara strålande bra då “vanliga” tvålar rent ut sagt förstör händerna helt och hållet. De blir torra, fnasiga och såriga till slut. Dessutom så underlättar det färdiga skummet mycket för barnen vid handtvätt och att den är snäll mot huden och håller den mjuk är väldigt viktigt för oss med torrisar i familjen.
Att den är snäll mot naturen är för mig ett mycket stort plus!

Svara
Marie-Louice 20 juni, 2016 - 21:58

Hejsan!
Vilken härlig tävling 🙂 Håller tummarna för vinst. Brukar skoja om att det ända jag vunnit är fyra bananer i säckhoppning, midsommar 79 😉
Jag har sedan flera år tillbaka rocasea och har så svårt för att hitta produkter som passar för mig. Dessa ekologiska produkter låter ju fantastiska och hade gärna testat både rengöring, dag och nattkräm. Hoppas, hoppas!

Svara
Anneli Laitinen 20 juni, 2016 - 22:02

Finns jätte många produkter jag skulle vilja prova, men fastnade lite för morotsoljan skulle vara extra spännande och se hur den är.

Svara
Therese 20 juni, 2016 - 22:05

Min favorit att testa hade varit Dermosil Nature Deo Roll-On då jag letar efter en skonsam och bra deo att använda istället för alla som innehåller aluminium. Framförallt vill jag gärna ta hand om min kropp extra mycket sedan jag blev mamma för 3 månader sedan då hälsan i en familj är det viktigaste av allt.

Svara
Mirna 20 juni, 2016 - 22:05

Åh vad spännande! Skulle gärna vilja testa morotsoljan. Dels för de vårdande och naturliga ingredienserna och dels för att framhäva sommarfärgen i ansiktet! 🙂 kram

Svara
Erika 20 juni, 2016 - 23:22

Eftersom jag är en riktig torrboll skulle morotsoljan bli en ny favorit efter allt positivt jag läst. Nu håller jag tummarna att få äran att prova ekologiska ansiktsprodukter!! ✊

Svara
Linda M 21 juni, 2016 - 00:27

Nature Handtvättsmoussen är helt ljuvlig, doftar härligt och man känner sig så ren av den. Torkar inte ut huden som vanlig tvål heller. Min favvo! Är nyfiken på övriga produkter i serien också, har inte provat någon annan produkt ännu.

Svara
Ulla-Karin 21 juni, 2016 - 00:29

Min favorit är Björkschampot & balsamet !
Att hitta ett schampo & balsam organics o ekologiskt, som ger volym och glans också, det skulle inte gå att finna sa min frissa.
Nu kan även jag,med mitt torra solblekta och även färgade hår som gjort det livlöst, tvätta håret utan att vara rädd för de kemiska tillsatser och hormonstörande ämnen som finns i vanliga schampo & balsam !
Känns fantastiskt att äntligen ha hittat detta, och framför allt att det finns !! Tjohoo så glad jag är !!

Svara
Birgitta Sjöberg 21 juni, 2016 - 00:48

Hej! Skulle tycka om alla produkterna. Älskar naturlig hudvård utan parabener, nanopartiklar och genmodifiering. Morotsoljan låter kul att prova, ger säkert en härlig känsla på huden:) Birgitta S.

Svara
Julianna Fredriksson 21 juni, 2016 - 01:44

https://www.dermoshop.com/se/products/3723-nature-schampo-bjorksav-organic?r=%2Fintent%2Fecocert%2Fhair Åh… när jag såg den här produkten så blev jag jätteglad. Mitt hårbotten kliar av vanligt schampo, och har svårt att hitta den rätta produkten. Allt jag önskar är att kliandet försvinner. Kanske är denna produkt räddningen för mig.

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

Svara
Julianna Fredriksson 21 juni, 2016 - 01:45

https://www.dermoshop.com/se/products/3723-nature-schampo-bjorksav-organic?r=%2Fintent%2Fecocert%2Fhair Åh… när jag såg den här produkten så blev jag jätteglad. Mitt hårbotten kliar av vanligt schampo, och har svårt att hitta den rätta produkten. Allt jag önskar är att kliandet försvinner i hårbotten. Kanske är denna produkt räddningen för mig.

Mvh Julianna Fredrikson

Svara
Anna-Karin 21 juni, 2016 - 04:24

För en torris som mig är valet lätt Kroppsliga såklart! Upptäckte välsignelsen med sådana när ja väntade barn och fick mig en tankeställare om vilka produkter som fanns i mitt badrumsskåp. Funkar perfekt för alla i familjen 🙂

Svara
Ellen 21 juni, 2016 - 04:33

Morotsoljan❤️, då jag har en liten bebis och har inte möjligheten att få vara i solen på dagarna, så slipper alla se hur likblek jag är! Känns otroligt bra att smörja sig med något som innehåller näring för huden istället för skräp!

Svara
Frida 21 juni, 2016 - 05:51

Kroppsoljan…har provat den är helt underbar. Man blir mjuk som en barnrumpa….en vinst hade varit välkommet. Hade varit trevligt att gå utforska det övriga sortimentet.☺

Svara
Jennifer 21 juni, 2016 - 05:56

Hej, jag drömmer om kroppsoljan. Har bebis nummer 3 i magen och har precis gått halva tiden av graviditeten. Tyvärr har det blivit en tung graviditet, såhär långt, och jag har legat mycket inlagd på sjukhuset. Så en härlig kroppsolja att få smörja in magen och resten av kroppen med skulle sätta guldkant på tillvaron. Håller tummarna!

Svara
Louise 21 juni, 2016 - 06:19

Svartvinbärshandcrèmen skulle jag välja för mina händer är väldigt torra och jag älskar just handcrèmer som luktar bär. Svartvinbär är dessutom en favorit.

Svara
Heidi 21 juni, 2016 - 06:20

Nature Morotsolja

Med torr och känslig hy fastnade jag för denna eftersom en ingrediens i oljan kommer från “livets träd” då passar det bra med denna “livets olja” som vårdar min hud eftersom näringsämnen från mat och dryck inte räcker till.

Svara
Jenny Rosell 21 juni, 2016 - 06:27

Hej. Jag skulle vilja prova mirotsoljan. Jag har provat olika produkter för att hjälpa min torra och lite äldre hud men inte hittat någon som fungerar optimalt. Morotsoljan verkar ge mig det jag behöver.

Svara
Annelie 21 juni, 2016 - 06:42

Jag skulle gärna vilja prova morotsoljans egenskaper som här ovan lovordas.

Svara
Karin Grundler 21 juni, 2016 - 06:44

Morotsoljan! Jag är torr i huden och få smörja in mig med exotiska oljer året runt här i kalla Sverige låter fantastiskt! I med E-vitamin och skydd mot oxidativ stress! Kan det bli bättre?

Svara
Rebecka Schmidt 21 juni, 2016 - 06:57

Morotsoljan hade jag utan tvekan valt. Sedan 19 års ålder har jag varit drabbad av kvisslor, finnar och inflammerad hud i ansiktet. Hur kul är det och se ut som om man vore i tonorsåldern när man numera är 21? Morotsolja och andra helt naturliga hud- och hårvårds produkter är väldigt dyrt för mig som är student… Så hade varit helt perfekt att vinna! Älskar din blogg btw! Kramar

Svara
Jessica 21 juni, 2016 - 06:59

Jag tror kroppsljud skulle vara en favorit hos mig för jag har riktigt torr hud, sedan hade det inte varit fel att se om mina bristningar kan bli finare.

Svara
Marika 21 juni, 2016 - 07:15

Hallå där KUL utlottning
Har aldrig provat produkterna MEN blir MYCKET imponerad av ALLT gott som skrivs så det skulle vara en ära att få testa produkterna då jag för tillfället inte har några produkter som ger 100% resonans

Svara
Carina Karlsson 21 juni, 2016 - 08:08

Fresh! Ansiktsmask, den skulle göra underverk för mitt trötta ansikte.

Svara
Jennie 21 juni, 2016 - 08:10

Lingon Rengöringsolja för Ansiktet låter perfekt för mej som älskar olja. Det gör även min känsliga hy.

Svara
Gunilla Olausson 21 juni, 2016 - 08:20

Morotsolja är min favorit, klarar mig inte utan den! Men jag älskar alla produkter jag provat!

Svara
Anneli Gutmann 21 juni, 2016 - 08:23

Ansiktspeelingen är den jag skulle vilja testa
följd av ansiktsmasken förstås
Då skulle huden få festa
Dermosil gillas av oss

Svara
Sabina 21 juni, 2016 - 08:34

Torr som en fura och blev som en rättika, morotsolja låter som nåt jag behöver!
Bra pris var det på produktern också man blir inte av med alla sina klöver.
Tänk att få lite färg och bli sommarfin,
utan att behöva sola och lida pin.

Svara
Sabina 21 juni, 2016 - 08:35

Ska ju vara “blek” som en rättika. Fort och fel. 🙂

Svara
Susanne Svensson 21 juni, 2016 - 08:41

Helt klart är bhandmossen min favorit då jag lider av eksem och torra händer och vet hur viktigt det är att välja naturliga produkter som håller återfuktar. Händerna är ju väldigt utsatta därav extra viktigt.

Svara
Lena Tell 21 juni, 2016 - 08:46

Å, så spännande.
Jag är sugen på allt. Men min kärlek “kroppssmörj” är störst. Därför gillar jag morotsoljan skarpt. Tror jag, har tyvärr inte haft förmånen att pröva än. Men det kommer. Trevlig sommar önskar jag er alla

Svara
Anna 21 juni, 2016 - 08:53

Jag har letat med ljus och lykta efter ett ekologiskt alternativ till mitt nuvarande schampo och balsam, och Dermosils produkter låter som ett spännande och bra alternativ! Jag skulle inte tacka nej till glans, volym och spänst!

Svara
Caroline 21 juni, 2016 - 09:07

Morotsoljan är toppen!

Svara
Sarri 21 juni, 2016 - 09:23

Morotsoljan lät spännande! Är en riktig torris och letar alltid efter något som kan funka bra, denna lät ju toppen, så det vore kul att testa den.

Svara
Ulrica 21 juni, 2016 - 09:29

Morotsolja! I tidiga tonår gick jag hos en homeopat som tillverkade och sålde Morotsolja. Under flera år var det det enda jag använde i ansiktet och hade aldrig några hudproblem. Undrar om den är lika välgörande för 40-årig hud?

Svara
Ida 21 juni, 2016 - 09:39

Med naturlig mat mår min hud bättre och jag får inte lika ofta eksem runt ögonen längre. Dock vill jag inte tillsätta en massa konstigheter till min känsliga hud runt ögonen så därför skänker jag en suktande blick mot ögoncremen! Precis vad jag vill ha!

Svara
Emily Norling 21 juni, 2016 - 09:53

Hej!
Min favorit är Nature Schampo Björksav då dess råvaror är 99,3 % naturliga. Produkten är dessutom sulfatfri och silikonfri! För mig är det viktigt att ge hud och hår naturkosmetik men jag vill även ta ansvar för de rester som rinner ner i golvbrunnen – bättre för kroppen och för naturen!

<3

Svara
suzanne 21 juni, 2016 - 10:09

Hej. Svårt att välja ut 1 favorit ur Dermosils Nature skafferi har att erbjuda från vår kära Moder Jord.
Jag är 46 år och väljer just nu att leva helt ekologiskt och vegansk.
Så i allas ålder, fast helst när man börjar komma upp i åldern så är hudvård är ett måste och jag väljer då
Dermosil Carrot Oil, för den tar hand om min hud och med det lilla extra att man får en liten nyans när man smörjer in sig, ja det livar upp hela min kropp och ansikte till fullo 🙂

Svara
Anna 21 juni, 2016 - 10:31

Skulle vara spännande att se vad som händer med en 14 årings finniga hud när man får använda bra grejer. Eftersom Wilma använder scrub samt mask 1 gång i veckan för att få bukt med sina små finnar så blir nummer 1 Nature Ansiktspeeling, organic och nummer 2 Nature Ansiktsmask, organic vårt val 🙂

Svara
Anna 21 juni, 2016 - 10:35

Hittade ju en hel serie för Ung hy 🙂 Så klart att det blir produkten Fresh! Peel-off Ansiktsmask som lockar mest då 😉

Svara
Helena 21 juni, 2016 - 10:39

Dermosil Nature Kroppsolja är min favorit. Jag har en extremt torr hud och letar efter en olja med bara naturliga ingredienser att smörja in mig med. Använder idag mycket kokosolja – men skulle även vilja testa Dermosil Nature Kroppsolja. En fin flaska är också roligare att ha i badrumsskåpet än en glasburk med kokosolja – dessutom är den ekologisk. Jag försöker nu succesivt byta ut alla mina kroppsprodukter mot ekologiska alternativ.
/Helena

Svara
Frida Veljebo 21 juni, 2016 - 10:49

Hej!
När jag kollade igenom kollektionen fastnade jag för ansiktsmasken (Nature Ansiktsmask, organic).

När jag tänker på situationen där jag använder ansiktsmask, får jag en skön känsla.
Då lyxar jag till det lite i vardagen.

Må gott!
/Frida

Svara
Jessica 21 juni, 2016 - 11:25

Wow vilken vinst, och ett helt nytt märke för mig. Jag blev genast sugen på att klicka hem en massa produkter men om jag ska välja en så får de bli Kroppsoljan som jag kunde använda i duschen, fantastiskt ju! Är dålig på att komma ihåg att smörja in mig efter duschen och att då istället kunna kliva ur duschen, klappa huden torr och sen va klar låter ju superbra!

Svara
Eva Andersson 21 juni, 2016 - 11:27

Hej!
Min favorit är Nature Hand & Nagelcrème. Har ett litet hotell i Östhammar där jag sköter allt från städ till servering av frukost m m. Händerna används till allt och får ta stryk så därför blev detta min favorit så jag kan skämma bort mina händer med den bästa ekologiska handkrämen.
Nu hoppas jag!
Hälsningar Eva

Svara
Therese 21 juni, 2016 - 11:45

Sommarfavorit för mig är Nature Shampoo & Balsam björksav som återfuktar mitt sommarslitna hår. Lämnar kvar balsamet i håret när jag njuter i bastun, lent som en bebisrumpa när det sköljs ur och får både volym och glans! Toppenbra produkt!

Svara
Gunilla.M.B 21 juni, 2016 - 11:50

OM jag hade turen och vann – skulle jag önska Nature Ögonkräm Organic – vill tro och hoppas – den fördröjer åldrandet runt ögonen / rynkorna ! Det chansar jag på !

Svara
Maria Henrikson 21 juni, 2016 - 11:52

Vill gärna vara med och tävla, dessa produkter låter ju toppen! Är mest nyfiken på deras Nature Ansikstscrème, tycker om att kunna använda en och samma kräm både dag och natt, och som absorberas bra! Har svårt att hitta hudvård som passar mig, denna låter bra, normal till torr hy! Spännande!

Svara
Katarina 21 juni, 2016 - 12:20

Jag är en så kallad Mombie (mamma + zombie) och brukar köra Dermosils djuprengörande nattmask, Fresh! Den gör jobbet när jag väl sover. Huden blir som ny och övervinner känslan av att vara en levande död med en look fräsch som en nyponros!

Svara
My 21 juni, 2016 - 12:34

Älskar deras nature cleansing gel. Helt underbar mot huden, känns skön efter utan att sticka eller klia!

Svara
Jan 21 juni, 2016 - 13:10

https://www.dermoshop.com/se/products/3634-man-mattgorande-energiserum-for-ansiktet?r=%2Ffor%2Fface%2Foily

Denna produkt verkar skräddarsydd för min feta hud. Med detta serum kommer jag att finna en ny brud.

Svara
Jeppe&Jullan 21 juni, 2016 - 13:27

Jag har haft väldigt jobbig eksem på mina armar. Det har kliat, sett fult ut,varit torrt och trist. Jag drog mig för att visa mig i kortärmat (olidligt på sommaren, I tell ya).
Men så hände något för några veckor sedan. Jag började äta sundare och träna regelbundet, samt smörja mig dagligen med ekologiska bra produkter. Nu är all min eksem nästan borta. Helt fantastiskt.

Därför är det rätt givet, att min favorit är Nature Hudvårdslotion, organic. Massor av vårdande nyttigheter som har gjort under för min hud. Glad sommar!

Svara
Kristina Norrman 21 juni, 2016 - 13:41

Nature Ansiktspeeling, verkar vara helt underbar! Jag måste se till att peela mitt ansikte flera gånger i veckan då det utsätts för väldigt mycket smuts och svett under dagarna då jag både jobbar i stall, har egen häst och tränar så en bra och naturlig ansiktspeeling till mitt känsliga ansikte är a och o!

Svara
Samira 21 juni, 2016 - 14:05

Jag skulle vilja testa morotsoljan, både för alla fördelar du precis nämnt. Men även för att jag har så torr hy och vill gärna få lite färg till sommaren 😀

Svara
Frida 21 juni, 2016 - 14:52

Helt klart ansiktspeelingen som gäller för mig! Med dålig hy och stressad vardag så är peeling det bästa för mitt ansikte. Älskar känslan efteråt och med en härlig ansiktskräm så är man som en ny människa igen! Att allt är ekologiskt gör det hela ännu bättre! Bra för alla helt enkelt! 🙂

Svara
Hanna 21 juni, 2016 - 15:35

Min absoluta favorit är helt klart morotsoljan. Den gör min hud superlen och jag älskar den! Extra bra är det att 91,8% av ingredienserna är ekologiskt odlade!

Svara
Anna Averud 21 juni, 2016 - 15:41

Morotsoljan skulle jag gärna vilja prova, den låter ju fantastiskt!

Hela konceptet låter mkt intressant och tilltalande. Byter gärna ut vad jag använder idag om jag känner att det fungerar.

Trevlig midsommar,

Svara
Lina K 21 juni, 2016 - 17:34

Åh svårt att välja mellan morotsoljan och kroppsoljan… Men morotsoljan vinner nog ändå. Skulle min trötta och torra hy gilla!! 🙂

Svara
Kristina 21 juni, 2016 - 18:25

Ansiktsoljan. Kanske jag äntligen hittat något som skulle hjälpa mot eksem i ansiktet.
Jag undrar varje dag om det finns…

Svara
Eva 21 juni, 2016 - 18:30

Min favorit blir morotsoljan som passar från topp till tå på min torra hud.

Svara
Sophia 21 juni, 2016 - 19:06

Morotsoljan hade varit spännande att få prova! Tror den skulle göra underverk för huden denna årstid när man utsätts för solen så mycket. 🙂

Svara
Sandra Johansson 21 juni, 2016 - 19:06

Nature läppbalsam verkar super för mig som är lite lagom lätt beroende av att ha något på läpparna varje dag . Då jag har mycket problem med känslig hy, speciellt vid väderväxlingar är det svårt att hitta hudprodukter med så naturliga råvaror som möjligt vilket jag behöver. Hoppas på vinst 🙂

Svara
Karin 21 juni, 2016 - 19:54

Ögongelcrèmen!!! utan den så är min morgonrutin som tagen från en skräckfilm då jag kan dra bort stora hudremsor från mina ögonlock! Den räddar mig verkligen!

Sen är jag såklart oerhört nyfiken på morotsoljan och har höga förväntningar på den och alla sätt även den kan förbättra mitt liv 🙂

Svara
Ellen 21 juni, 2016 - 20:24

“Nature Ansiktsmask, organic” läste jag om och verkar vara perfekt för oss med känslig hud!
Jag har alltid haft torr och irriterad hud och har därför inte kunnat ha ansiktsmasker då huden blir röd flammig vilket inte är så roligt när man går på salong eller har myskväll med vännerna…
Är grymt intresserad av att testa denna produkt då jag har förväntningar! 🙂

Svara
Carina 21 juni, 2016 - 21:11

Är mycket intresserad av att prova deodoranten med E-vitamin. Tränar en hel del och svettas mycket. Behöver en bra deo som är ekologisk och står emot svettdoften.Har börja köpa ekologiskaprodukter för huden. Ser detta som en möjlighet att få prova ett nytt märke. Jag ser ekologiska produkter som en viktig investering.

Svara
Annette 21 juni, 2016 - 21:38

Jag älskar att använda oljor i hud och hårvård! Skulle vilja ha morotsoljan som skulle vara ett härligt komplement i badrumsskåpet.

Svara
Karin 21 juni, 2016 - 21:55

Åh vad jag vill vinna! Morotsoljan är verkligen en produkt jag vill prova. Låter ju fantastisk och just precis nu är allting slut i badrumsskåpet. Verkligen dags att hitta ett nytt märke.

Tack för inspirationen!

Svara
Anna Karin Cronberg 21 juni, 2016 - 22:26

Handcremen. Kan inte leva utan och det är svårt att hitta bra produkter. Likadant med bodylotion. Ogillar syntetlukter och klibbiga produkter som aldrig tycks gå in i huden, eller som bara lägger sig som ett lager ovanpå.

Svara
Rebecca Johansson 22 juni, 2016 - 00:17

https://www.dermoshop.com/se/products/3797-nature-hand-nagelcreme-organic?r=%2Fintent%2Fecocert%2Fskincare

Min favorit blev den här hand och nagelcreamen då jag ofta får torra händer/runt naglarna. Hade varit så kul att testa den här eftersom den är naturlig utan onödiga gifter i!

Svara
Gabriella Eriksson Cabrera 22 juni, 2016 - 08:08

Har tidigare testat Dermosils cleansing gel. Tycker den var toppen och önskar verkligen en vinst som är bra för miljön <3

Svara
Jenni Olá 22 juni, 2016 - 08:17

Nature Schampo Björksav helt klart! Som finska älskar jag allt med björkdoft och bastu att göra så nu i sommar passar det perfekt med ett nytvättat hår med dofta av skog.

Svara
Helen 22 juni, 2016 - 09:14

Åh vad fina produkter, denna tävlingen blir en vinst oavsett för jag har hittat en shop med produkter som jag bara måste prova Tack!
Mitt första val blir morotsoljan
Helen

Svara
Anna 22 juni, 2016 - 10:29

Mitt val blev Aloe Gel Summer, den låter ju toppen att ha nu när knott och mygg kommer, då vi alla tjejer i familjen är allergiska mot dessa bett. //Anna

Svara
Anna Gustavsson 22 juni, 2016 - 10:39

Morotsoljan! Wow. Låter som en fantastisk produkt och skulle passa min torra hud ypperligt!

Svara
Anna Stålhammar 22 juni, 2016 - 11:08

Makeup pads, väldigt smidigt!

Svara
Caroline 22 juni, 2016 - 11:47

Jag skulle välja Dermosil Nature Ansiktspeeling, älskar peeling och behöver en med naturliga ingredienser efter att ha läst om hur de mikroplaster som finns i många peeling påverkar havet.

Svara
Lotta 22 juni, 2016 - 11:49

Jag skulle gärna prova denneutrala kroppsoljan med alla de fantastiska ingredienserna! Olja känns mest naturlugt för kroppen att ta upp och jag skulle också vilja prova om mitt kejsarsnittsärr kunde mattas ner lite.

Svara
Linda 22 juni, 2016 - 13:24

Jag blev väldigt sugen på ansiktsvattnet. Jag har känslig blandhy som jag gör rent med ricinolja/mandelolja och återfuktar med kokosolja, och även fast det är det bästa jag hittills provat så är jag inte helt nöjd. Jag tycker mig få en – om än återfuktad – tung känsla i ansiktet efter oljan. Kanske skulle ett åtstramande men ändå naturligt och “snällt” ansiktsvatten vara pricken över i:et?

Svara
Kattis 22 juni, 2016 - 14:18

Deras Schampo och balsam är bra. Det är det jag testat tidigare från Dermosil.
Jag älskar ekologiska hälsosamma alternativ, och testar hela tiden nya som jag springer över.

Svara
Kirsi Borzoo 22 juni, 2016 - 14:51

Hej,

Vad roligt med tävlingen med så fina produkter som vinst!

Jag har inte använt de här produkterna innan, så jag har inte erfarenhet av dem, men när jag gick igenom produkterna så kännde jag att jag skulle nog tycka mycket om Dermosil Nature Hand- & Nagelcrème, organic. Detta för att jag har blivit allergisk av flera konserveringsmedel, som används i stort sätt allt och den här produkten är nästan naturligt. Andra orsak varför jag skulle tycka om det här är att jag har problem med huden och nagelband och behöver smörja in mina händer varje dag många gånger.

Håller tummar och tår för vinsten för min allergi har gjort att jag har svårt att hitta bra produkter att använda 🙂

Svara
Emma 22 juni, 2016 - 16:25

Jag skulle vilja ha ansiktskrämen mot mitt trötta ansikte. Jag slarvar jämt med att använda bra produkter och ta hand om hyn när jag jobbar mycket. det hade varit skönt att få en produkt som man vet är helt clean och bra för hyn och lätt att använda

Svara
Maria 22 juni, 2016 - 19:23

Med hud torr som fnöske är winter body lotion ett måste alla årstider.

Svara
Maria 22 juni, 2016 - 20:01

Dermosil Nature Hand- & Nagelcrème. Det är en produkt jag ofta kan och behöver använda, med en fin god doft.

Svara
Jeanette 22 juni, 2016 - 20:10

Ansiktsmask, mer vardagslyx än så får man leta efter

Svara
Erika Kjellström 22 juni, 2016 - 20:56

Har inte testat detta märke tidigare så spontant fastnade jag på ansiktsmasken. Tycker inte att jag har hittat någon bra som ger resultat och när man läser beskrivningen på denna https://www.dermoshop.com/se/products/3641-nature-ansiktsmask-organic?r=%2Fintent%2Fecocert så kan man ju inte bli något annat än nyfiken 🙂 Håller tummarna på att det kan bli en stående favorit!
Äntligen en parfymfri sådan dessutom..

Svara
Maria 22 juni, 2016 - 21:54

Morotsoljan!
Torr som jag är (i huden inte i övrigt ;)) verkar den vara precis det jag söker, och även till dottern som ärvt min hudtyp. Efter min tredje föräldraledighet är det dags att återgå till min härliga lärartjänst i augusti. Även om hemmalivet är fantastiskt så ska det bli så roligt att träffa alla mysiga elever och kollegor igen. Kropp och knopp behöver dock väckas upp ur dvalan och få en rejäl kick! Eftersom jag undervisar i naturkunskap och biologi så känns det också alltid bra att leva som man lär kring hållbarhet och konsumtion.

Svara
Jessica 22 juni, 2016 - 23:30

Jag har gjort mig av med mina gamla giftiga ansiktskrämer och använder just nu bara AloeVera. Jag tror Morotsoljan skulle kunna vara en bra start till min naturliga hudvård!

Svara
Mia 23 juni, 2016 - 00:00

Dermosil har många härliga produkter och jättefint att det också finns ett bra ekologiskt sortiment!
Vid en beställning från Dermoshop fick jag ett sample av Nature ansiktsmask organic, den var riktigt skön! Massor av fukt och mjukhet till huden, jag lät den verka över natten och huden mådde sååå bra på morgonen! En riktigt bra produkt som jag verkligen rekommenderar! Jag tror det finns många fina produkter kvar att upptäcka också såklart!

Svara
Jerker 23 juni, 2016 - 09:10 Svara
Pernilla 23 juni, 2016 - 10:04

Vilken underbar tävling! Jag har inte testat ngra av dessa produkter men har alltid varit lite smått sugen på att klicka hem dessa. Så varför inte börja med en tävling och hoppas på vinst? 🙂 Jag har tre flickor hemma och jag väljer alltid snälla och ekologiska produkter till dom och lika så för mig. Morotsoljan tyckte jag lät himla spännande.

Hoppas på vinst!!!!

Svara
Annika Nilsson 23 juni, 2016 - 14:01

https://www.dermoshop.com/se/products/3796-nature-handtvattsmousse-organic?r=%2Fintent%2Fecocert%2Fclean
Handtvättsmousse är ljuvlig! Oemotståndlig för dejtande tjejen som hela tiden får handsvett! 😉

Svara
Rebecca 23 juni, 2016 - 14:58

https://www.dermoshop.com/se/products/3635-nature-ansiktspeeling-organic?r=%2Fintent%2Fecocert%2Fpeeling

Ansiktspeelingen tycker jag verkar härlig – nu på sommaren är det lätt att man glömmer att exfoliera men det gör så stor skillnad när man unnar sig det. Jag har inte provat några av de här produkterna men brukar ha som policy att nästan kunna äta det jag smörjer in mig med och tvättar mig med. Det är viktigt att inte få i sig massa farliga ämnen, och dessutom inte skölja ner dem i handfatet eller duschbrunnen! Bra att förpackningarna är både snygga och återvinningsbara. Vore roligt att vinna kitet och få testa på produkterna i sommar!

Svara
Sofie 23 juni, 2016 - 20:39

Jag hade väldigt gärna provat kroppsoljan. Tycker om olja till torr hud och citrus är en favoritdoft. Dessutom en jättefin flaska!

Svara
Amanda Bach 24 juni, 2016 - 12:30

Min favorit är Nature Läppbalsam, organic. Jag har torra läppar, så denna är perfekt!

Svara
Freja 25 juni, 2016 - 10:14

Handkrämen! Har letat så mycket efter en bra för mina konstant supertorra händer. Hitta Norwegian och tycker mycket om den men innehåller ju tyvärr en del som man inte vill använda så är nu på jakt efter en bättre. Har känslig hy som reagerar på mycket och jag är dessutom väldigt känslig för parfym vilket är hopplöst svårt att hitta någon utan. Så jag skulle verkligen vilja testa den här helt naturliga handkrämen och se om det kan bli en ny favorit för mig!

Svara
Annika 25 juni, 2016 - 10:27

Spraybalsam är perfekt nu på sommaren när man badar och är mycket i solen. Hjälper mig att reda ut mitt hår och hålla det fint.
https://www.dermoshop.com/se/products/9389-spraybalsam-sport-beach?r=%2Ffor%2Fhair

Svara
Pillan 25 juni, 2016 - 10:52

Min tonårsdotter har massor av problem med torr och sprucken hud och eksem, och det blir inte särskilt mycket bättre på sommaren heller. Denna fantastiska duscholja lindrar verkligen besvären. Den är alldeles ljuvlig, och det är verkligen skönt för mig som mamma att se att det finns något som hjälper, så hon slipper riva sönder sig av den jobbiga klådan, och känna att kläderna gör ont när såren vätskar sig och går sönder.
https://www.dermoshop.com/se/products/3820-sensitive-dusch-och-badolja?r=%2Fintent%2Fallergy

Svara
Agneta Sundberg 25 juni, 2016 - 17:39

Hejsan. Favoriten är Nature Schampo björksav, organic. Älskar att den är sulfatfri och silikonfri, är nämligen allergisk mot dessa ämnen. Gillar även att den innehåller så många naturliga samt ekologiska ingredienser.

Svara
Jonna 25 juni, 2016 - 18:39

Morotsoljan! Perfekt till min torra och känsliga hud, framför allt i ansiktet. Har fått råd av läkare att undvika sol på huden, men vill ju gärna ändå få den där vackra bruna och frächa färgen på sommaren! Skulle vara bästa att vinna!

Svara
Noelle 25 juni, 2016 - 18:45

Kroppsoljan eftersom hela familjen kan använda den

Svara
Kristina Hedlund 25 juni, 2016 - 18:58

Min personliga favorit bland alla fantastiska produkter måste bli Nature ögoncremé organic! Jag har otroligt torr och fnasig hud under ögonen och hittills har alla produkter jag testat svidit och gjort huden röd och irriterad!
Jag har överlag ganska känslig hy och hade mer än gärna testat produkterna för att se om de fungerar för mig! Tyvärr har år av letande gjort mig väldigt skeptisk till att jag någonsin kommer att hitta hudvård som min hy inte reagerar på, kanske Dermosil är vad jag alltid sökt?!

Svara
Cecilia 25 juni, 2016 - 19:59

Jag har ett stort intresse av hudvård, framförallt av ekologiskt och naturligt det senaste året. Dermosil är inte ett märke jag testat innan, men efter att ha läst om det är jag nyfiken att testa! Framförallt Dermosil nature morotsolja fastnade jag för att vilja testa. Oljor över lag brukar vara uppskattade av min torra hud, och jag tror på att testa en av märkets mest uppskattade produkter som start!

Svara
Sandra 25 juni, 2016 - 22:50

Något jag vill ha i badrumsskåpet är en bra och sund rengöringsgel som funkar för både mig och mina tonåringar som annars använder massa skräpprodukter jag inte gillar.

Svara
Cajsa Philipson 25 juni, 2016 - 23:04

Morots oljan absolut! Haft ett minisample utav den och blev helt kär! vore en dröm att vinna en fullstor! Mvh tjej som bara köper budget varianter hehe

Kram

Svara
Stephanie Gabrielsson 26 juni, 2016 - 11:45

En helt magisk produkt!
Dermosil Nature Kroppsolja doftar ljuvlig citrus. Det är en speciell känsla att ha en lyxig naturlig olja som är fullspäckad med vitaminer och som ger en otroligt mjuk hud och hjälper även hudens elasticitet.

Svara
Annalisa 26 juni, 2016 - 14:03

Morotsoljan är en produkt som jag skulle vilja titta närmare på,
kanske kan den hjälpa mig de skador som jag av solen börjat få.
Med en boostande E-vitamin injektion på min hud,
står huden stärkt inför årstidernas olika väderbud.
Naturliga produkter utan gifter är en självklarhet,
roligt att allt fler människor numera detta vet.
Hoppas på en strålande fin present på min födelsedag,
och håller tummarna ett tag. 🙂

Svara
malin 26 juni, 2016 - 15:28

nature mototsolja hade verkligen suttit fint! märker att min hud har blivit helt slapp nu när jag minskat 23 kg( snyft)

Svara
Anna S 26 juni, 2016 - 20:02

Hand- och nagelkrämen skulle vara toppen för mina torra och fnasiga händer

Svara
Isabelle 26 juni, 2016 - 20:44

Produkten väljer jag på feeling, helt klart blir det Nature Ansiktspeeling!
Att den dessutom är organisk och bra, gör den till något jag verkligen vill ha!
Jag tänker på huden och på miljön, dessutom verkar den va fett skön.
Det skulle vara så lyxigt att få prova Dermosil, för då skulle jag slippa smörja fejset med fil.

Svara
Gerdan R 26 juni, 2016 - 21:06

https://www.dermoshop.com/se/products/3718-nature-morotsolja-natural?r=%2Fintent%2Fecocert
Din beskrivning av morotsoljan låter så lockande, både i sammansättning och effekter, så den vill jag väldigt gärna pröva.

Svara
Nilla 26 juni, 2016 - 21:09

Dermosil schampo och balsam skulle jag gärna vilja prova, Att era produkter är ekologiska är ett stort plus.

Svara
Agneta 26 juni, 2016 - 22:07

Morotsoljan låter som en perfekt grej för mig som jag gärna skulle vilja prova. Håller på att återställa balans i min kropp med kost och på olika sätt och har börjat förstå att allt jag smörjer på huden går rakt in i kroppen utan reningssystem. Så nu letar jag efter bra produkter att använda utanpå kroppen också. Så detta låter kanonbra för mig!!

Svara
Madelene 26 juni, 2016 - 22:50

Har fått väldig torr hud efter flera jobbiga cellgiftsbehandlingar i samband med min svåra cancer. Morotsoljan skulle nog göra underverk för huden. Jag tycker väldigt mycket om Dermosil och efter min hemska sjukdom så väljer jag bara ekologiska produkter och har även blivit vegetarian. Håller nu tumme och tå, att dom fina produkterna hem till mig ska nå. Hoppas så på turen!

Kram

Svara
Lena E 26 juni, 2016 - 23:40

Tvättar händerna gör vi varje dag, flera gånger om dagen. Därför väljer jag Nature Handtvättsmousse, organic för den förstör varken mig eller naturen och den passar till alla familjemdlemmar.

Svara
MsSixten 27 juni, 2016 - 01:37

Jag väljer Havtornsduschcreme för den ljuvliga doften =).

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More