När kylen gapar tom och man inte orkar åka och handla…
Glutenfria frallor med tranbär
0,5 påse ekologisk brödmix [adlink]
ca 4 dl ljummet vatten
1 msk kokosolja [adlink]
En näve tranbär
Gör såhär: Blanda mixen enligt anvisning. Tillsätt kokosoljan och tranbären. Rulla 8-9 bollar och toppa med vallmofrön. In i ugnen efter anvisning på påsen.
10 kommentarer
Tack för tipset!
Ska ha med fika till jobbet i veckan och 2 kollegor är glutenintoleranta så dessa passar ju perfekt!
då blir dom säkert glada 😉
Ser jättegoda ut och vad enkelt med ekologisk brödmix:) Tack för tipset! Ska jag genast prova!
Godast om man äter dem medan dom är varma 🙂
Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva
Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva
spm vanligt kommer en liten del av mina kommenterar med bara
Men herregud jag försöker igen 🙂 Är denna brödmix snäll mot din mage? Jag är lite skeptisk till havre och majs, men å andra sidan kunde jag tidigare trycka ett baconpaket men vågade äta ett äpple från trädgården 😉
Typiskt!! Ny sida är på gång, hoppas det funkar bättre då 🙂 Jag äter inte så mycket av dessa, mest till barnen 🙂