Omelett med avokado, fetaost och granatäpple

av Cecilia Folkesson

Omelett med avokado, fetaost och granatäpple
(2 pers)
6 ägg
1 skvätt vatten
Salt+peppar
1 avokado
1 granatäpple
1/2 förp. fetaost
Körsbärstomater
Ruccola
Olivolja

Vispa äggen med en skvätt vatten, salt och peppar. Stek i smör eller olja på svag värme tills den är lagom stelnad på ovansidan. Toppa med avokado, kärnorna ur granatäpplet, smulad fetaost, körsbärstomater och ruccola. Ringla över olivolja.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Petra 6 november, 2014 - 09:08

Äter just nu strikt paleo. Men om tre veckor tänkte jag ta in lite mejeriprodukter. Och längtar verkligen efter ost 🙂 Är hemma och är sjuk och kikade in på din blogg igår och bläddrade, så inspirerande! Jag är en riktig sockerjunkie, har varit beroende så länge jag kan minnas. Började med paleo förra hösten och är hooked. Det går att leva utan socker och gluten :O

Svara
Petra 6 november, 2014 - 09:09

Och… du skrev ett inlägg om mackor. Och jag måste säga att jag är en av de som är lite besatt av mackor. bakade ett bröd igår som jag äter med mandelsmör och banan på, farligt gott. Men försöker övergå till t.ex. äggfrukost, så idag äter jag mackor OCH ägg för att sedan dra ned på mackintaget 🙂 Och ska absolut testa att ha smör på äggen sen!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More