glutenfritt kokosbröd

Glutenfritt kokosbröd

av Cecilia Folkesson

Om man tröttnar på fröbröd med ost, är detta brödet ett alternativ. Det blir som ett ljust bröd. Jag skivar och lägger in i frysen. Sen är det bara att rosta!

Glutenfritt kokosbröd
50 gram smält smör
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver

Topping: Sesamfrön/linfrön

Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Klä en brödform med bakplåtspapper. Smält smöret och låt svalna. Vispa äggen fluffigt. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda sen ihop allt utom sesamfrön. Bred ut i formen och strö över sesamfrön/linfrön. Grädda i ca 25 min.

 

20120912-114204.jpg

20120912-114212.jpg

20120912-114218.jpg

20120912-114225.jpg

Du kanske även gillar detta

19 kommentarer

Sofia 12 september, 2012 - 12:10

Ser jättegott ut 🙂 Var köper du ditt kokosmjöl?

Svara
Cecilia Folkesson 12 september, 2012 - 14:59

finns i länken på kokosmjöl. finns på välsorterad ica ibland 🙂

Svara
Petra - Jag & mitt liv med barn, Lchf och träning 12 september, 2012 - 14:30

Tack för tipset. Det här ska jag prova direkt!

Svara
Ingrid 12 september, 2012 - 15:30

Dette så supergodt ut! Tror du det vil funke med andre typer smør? Nøttesmør eller kokosolje? Jeg holder meg unna laktose og soya…

Svara
madde 12 september, 2012 - 17:15

hahaha just detta bröd står i ugnen nu 😉

Svara
Cam 12 september, 2012 - 19:54

Shit, det ser inte dåligt gott ut!

Svara
Camilla 26 september, 2012 - 19:41

Åh detta ser ju jätte gott ut! Måste prova,ska bara se om jag hittar det där kokosmjölet

Svara
Marie 4 oktober, 2012 - 17:10

🙂 Provar detta – brödet står i ugnen nu. Hade i hackade valnötter också.

Svara
M 12 januari, 2013 - 02:14

Så klockrent recept. Gör det här brödet rätt ofta. Hoppas att det är ok att jag länkar? =)

Svara
Cecilia Folkesson 12 januari, 2013 - 16:37

Kul att du gillar! Tack för att du länkade 🙂

Svara
Sonja 13 januari, 2013 - 22:01

Fann din blogg häromdagen och gillar den jättemycket! 😀 Kommer definitivt hänga med i svängarna. Bakade dessutom nyss det här brödet, och det var supergott! Tack för receptet 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 13 januari, 2013 - 22:04

åh roligt! Mitt favoritbröd med 🙂

Svara
Charlotte 18 februari, 2013 - 12:10

Det här brödet har jag inne i ugnen nu, ska bli spännande att smaka 🙂

Svara
Sandra 14 mars, 2017 - 14:57

Bästa brödet jag smakat. Jag bytte ut kokosmjölet med mandelmjöl istället, blev frasigt och gott då man rostade. Tack för receptet 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More