helhetshälsa Veganska kosttillskott

Veganska kosttillskott för hela familjen

av Cecilia Folkesson

– Annonssamarbete med Helhetshälsa –

 

Vi försöker äta mer och mer växtbaserat hemma hos oss. Vi byter ofta ut yoghurt mot smoothiebowls som vi toppar med hemmagjord granola och barnen har äntligen fått upp ögonen för gröna juicer! Så härligt med tanke på hur jag under alla år kämpat med detta…

En annan favorit på frukostbordet är kosttillskott från Helhetshälsaegen svensk tillverkning utan onödiga tillsatser. Sånt gillas!

Alla deras kapslar är dessutom vegetariska och många av deras kosttillskott (inklusive de vi testat) även veganska.

 

 

Veganska kosttillskott för hela familjen

 

helhetshälsa Veganska kosttillskott

D3-vitamin – Spray

Denna D-vitaminspray har länge varit en favorit hemma hos oss och vi tar D-vitamin året om.

D-vitamin är speciellt viktigt under hela vinterhalvåret och framförallt under sjukdomstider som nu då den bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Detta spray är helt smaklöst så man kan spraya direkt på/i maten. Men hjälp av antal sprayningar justerar du enkelt dosering, så funkar utmärkt till både barnen och oss vuxna!

 

helhetshälsa veganskt helhetshälsa Veganska kosttillskott

AlgOmega 3

Omega 3 är viktigt för att skapa en jämn balans mellan omega 3 och 6 i kroppen. Idag äter många av oss en stor del spannmål och socker som innehåller mycket omega 6, då är det en bra idé att få i sig extra omega 3.

Denna AlgOmega 3 kommer från alger och är helt vegansk. Har barnen svårt att svälja kapslar kan man enkelt sticka hål på dessa och droppa i till exempel juice eller smoothie.

 

helhetshälsa Veganska kosttillskott

B12-vitamin – Spray

B12 finns främst i animaliska livsmedel så äter man en stor del växtbaserad kost är det viktigt att få i sig tillräckligt med B12. Nu finns B12-vitamin som spray speciellt framtagen för barn då den enkelt sprayas direkt i munnen.

Precis som D3-vitaminsprayet är denna helt smaklös och går även att spraya direkt på maten.

 

Bra rabatt på Helhetshälsas sortiment

Hos Apotea.se får du just nu 15% rabatt på Helhetshälsas sortimentet – så passa på att köpa hem dina veganska kosttillskott för hela familjen!

(Gäller t.o.m. 2020-03-18)

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More