Kom igång med Naturlig Träning

Träningsprogrammet passar dig som:

  • Tränar regelbundet men vill komplettera med träning du kan utföra hemma utan att behöva ta dig till gymmet.
  • Vill komma igång med träning för första gången eller efter ett längre uppehåll.

Träningen sker med den egna kroppen som redskap (det enda träningsredskapet du behöver är ett badlakan). Vi kör utomhus, men vill man träna inne går det bra också.  

Exempel på övning:

Naturlig träning

Det är lätt att följa programmet både i din smartphone eller på din surfplatta:
  traningsprogram-naturlig-taning

Är du sugen på 4 veckors roliga pass? Köp och ladda ner programmet, så kör vi!

 

349 SEK

buy
visa-klarna-sm

Mer om kursen:

4 veckors träningsupplägg med 3 pass (löpning/jogg, styrka och rörlighet) + 1 bonuspass per vecka, Totalt 16 pass. Samtliga övningar finns filmade inne i programmet.

För bästa resultat bör man följa planen. Har man ont om tid eller vill starta lugnare så kan man dela upp det ytterligare och köra två pass i veckan. Två moment upprepas under samtliga pass; uppvärmningen innan och stretchen efter. Dessa följer du lätt med videoinstruktionerna.

Vecka 1 är en uppstart och innehåller utöver rena träningspass även en del tester. Detta för att du ska få en referens punkt att utgå ifrån så att du vid senare testtillfällen kan mäta om du förbättrat dig. Under vecka 4 kommer några av testerna tillbaka så det gäller att göra jobbet emellan. 

Programmet är sammansatt av PT:n Jonas Andersson som fokuserar på övningar som bygger balans, stabilitet, smidighet och styrka. 

Du har tillgång till kursen i 4 månader.