Torsk+broccoli+bacon=sant

av Cecilia Folkesson

När man tycker att man inte har någon mat hemma och får till detta!

– Torskfilé i ugn 150°C till 56 ° innertemperatur (fick sig en omgång i stekpannan pga hungriga barn)
– Knaperstekt bacon
– Broccoli stelt i olivolja med en skvätt sesamolja, tamarisoja och sesamfrön

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Annan 25 mars, 2014 - 11:02

Nästa gång: Gnid in torsken i olivolja, flingsalt och peppar (råkar du ha färsk rosmarin hemma, så hackar du den och gnider in det med), linda hela baconskivor runt varje fiskbit, in i ugnen på 275 greder i tio-tolv minuter – vips! En Jamie Oliver-version på din hastigt hoptrollade middag. Knaprigt bacon och torsk som faller isär i perfekta skivor. Bästa maten 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 27 mars, 2014 - 06:58

Tack för bra tips! Låter super!

Svara
Göran 25 mars, 2014 - 12:45

Kom gärna med förslag på kosttillskott och träning?

Gå in på http://resand.blogg.se och kommentera och ge tips!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More