Tävling! Få 6 månader naturligt preventivmedel

av Cecilia Folkesson

Nu har du chans att vinna 6 månader naturligt preventivmedel!

Hormonella preventivmedel rubbar vår naturliga balans och kan bidra till allt från dålig hy, humörsvängningar, huvudvärk, viktökning mm.

Med NaturalCycles mäter man sin temperatur när man vaknar på morgonen, lägger in datan i appen och kollar sin fertilitet. Appen visar då om du har en grön eller röd dag. Funkar både om man vill, eller vill undvika att bli gravid.

Så här är du med och tävlar
Svara på detta i en kommentar:
1. Vad använder du för preventivmedel idag?
2. Varför vill du testa Natural cycles?

På söndag den 18 oktober utses en vinnare. Lycka till!

– TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD –

57 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

57 kommentarer

alex 16 oktober, 2015 - 09:25

1. Idag använder jag p-piller, prionelle.
2. Jag är övertygad om att det inte är bra att proppa kroppen med hormoner. Jag tror att jag kommer att bli gladare och må bättre om jag slutar med p-piller. Jag har tänkt börja med NC förut men har inte haft råd så skulle vara fantastiskt glad om jag vann denna tävling!

Svara
Michaela 16 oktober, 2015 - 09:33

God morgon Cecilia och tack för att jag får ta del av dina tips och idéer till ett hälsosammare liv.
Jag gjorde din tårta utan sötningsmedel till min 2 årings kalas förra helgen. Blev så glad när hon gav den gott betyg(genom att äta upp hela portionen) medans svärmor satt och muttrade: “detta är ingen riktigt tårta”.

Så, nu till anledning till att jag gick in här i kommentarsfältet.
1. Idag använder vi kondom. (Vi fick vårt andra barn för 5 månader sen)
2. Jag vill testa Natural Cycles då jag har gått igenom nästan alla preventivmedel och lyckats få jobbiga biverkningar på alla. Alltifrån nedstämdhet till att ha blödningar i 7 dagar, uppehåll i 2 dagar, blödningar i 7 och så höll det på. Därför vi använder kondom nu som egentligen fungerar, då vi är väl medvetna vad slarv kan leda till. Men det kan ju förstöra stämningen lite.. ibland.

Svara
Louise 16 oktober, 2015 - 09:37

Idag har jag ingenting alls då jag nyligen fått barn. Tidigare har jag provat minipiller p piller och kopparstav men letar fortfarande efter något som passar mig!
Natural cycles skulle passa mig bra, jag har en jämn sömnrytm så att kunna använda något utan hormoner skulle verkligen vara bra för min kropp !

Svara
Idun 16 oktober, 2015 - 10:22

Jag vill väldigt gärna vinna 6 månader med natural cycles, inte för preventiv skull utan för att öka chanserna till graviditet.
1. Använder inget preventivmedel, eller “hjälpmedel” för graviditet, har i ca ett halvår nu försökt pricka in ägglossningar, hittills utan resultat.
2. Jag har använt p-piller i över 10 år, fått prova en mängd olika sorter för att de på olika sätt inte har varit bra för mig. Slutade med det helt för ca 1,5 år sen och vet inte om kroppen fortfarande egentligen är helt “återställd”. Just nu har jag inget behov av preventivmedel men jag vill verkligen inte tillbaka till p-piller-träsket någonsin igen, jag har märkt vad det gör med ens kropp – inget bra. Däremot vill jag gärna testa natural cycles som ett hjälpmedel till att förhoppningsvis lättare bli gravid på naturlig väg!
/ I

Svara
Teres Björner 16 oktober, 2015 - 10:30

Hej
Idag försöker vi gå på “säkra” dagar för jag vill inte stoppa i mej hormoner.

Men att vinna detta kitt skulle ju göra det säkrare

Svara
Karin 16 oktober, 2015 - 11:13

1. Kondom eller skippar sex… 🙁
2. Jag vill inte längre misshandla kroppen med att äta fel, eller på annat sätt få i mig sådant som bara gör att jag mår dåligt. När jag letade efter preventivmedel efter senaste graviditet gav jag upp. Kanske är det Natural cycles jag ska ha?
Kram!

Svara
Jonna 16 oktober, 2015 - 11:31

1. Idag använder jag en kopparspiral
2. Jag har länge velat byta ut min spiral mot Natural Cycles under en lång tid då jag likt min kost vill hålla allt så naturligt som möjligt, men inte gjort detta för att jag känner att min ekonomi som student inte räcker till ytterligare utgifter… Så denna gratis testperiod skulle verkligen gynna mig både som student och som kvinna 🙂

Svara
Linda 16 oktober, 2015 - 11:39

1. Jag har idag spiral i armen.
2. Jag vill inte aktivt tvinga ut skräp i kroppen. Har de senaste månaderna anammat sätt som clean eating, funktionell träning m.m., och skulle nu gärna vilja fortsätta i samma spår vad gäller preventivmedel.

Svara
Therese 16 oktober, 2015 - 11:57

1. Jag använder kondom då jag inte vill tillföra hormoner i kroppen. Men det är inte ett välfungerande alternativ för mig.
2. Jag har svårt att ha samlag pga av tidigare övergrepp så det sker sällan, och samtidigt är min mens otroligt oregelbunden. Det kommer att bli svårt att planera in barn nummer två när vi känner oss redo för det och jag skulle verkligen behöva detta.

Svara
Johanna 16 oktober, 2015 - 12:00

Hej!
Har en tremånaders bebis som helammas, vilket jag trodde innebar säkerhet mot att bli gravid men enligt min barnmorska så är amningen bara ett skydd om man ammar var tredje timme dygnet runt vilket det kanske inte blir… Så, just nu avbrutna samlag..
Har tidigare haft p-stav.
Hade gärna provat Natural Cycles då jag gärna skippar dom där extra hormonerna. Blir lite knas av hormoner, p-piller funkar inte alls. Dessutom tänker jag att Natural Cycles är det perfekta hjälpmedlet när det ska försökas få till barn nummer två

Svara
Emma 16 oktober, 2015 - 12:15

1. Använder inget preventivmedel idag utan försöker pricka in ägglossning och på så sätt bli gravid.

2. Har tidigare använt p-piller men kroppen mådde inte alls bra av det. Blev deprimerad, konstant ont i brösten och väldigt trött. Så kroppen mådde inte alls bra av det, därför vill jag ha ett hormonfritt preventivmedel.

Svara
Linda Nordèn 16 oktober, 2015 - 12:21

1. Äter inga preventivmedel
2. För att vi försöker få barn sedan några år tillbaka. Och just nu paus i ivf karusellen, då kan denna komma bra till hands.

Svara
Christel 16 oktober, 2015 - 12:28

Hej!
1. Idag används inga preventivmedel alls på grund av bebis på 7 mån och jag har inte orkat ta tag i några alternativ.
2. Avhållsamhet är på väg att bli preventivmedlet och det vore ju illa;) därav vill jag vinna 6 månader. tänker inte gå tillbaka till någon form av hormoner så det här vore kanon!

Svara
Erika Lopez 16 oktober, 2015 - 12:33

1.just nu inget, men förut cerazett minipiller
2. För att jag inte vill ha massa kemikalier i kroppen och så det ska hjälpa mig att bli gravid

Svara
Caroline 16 oktober, 2015 - 12:33

1. För ca en vecka sedan slutade jag med mina p-piller
2. Jag slutade med mina p-piller för jag vill inte ge min kropp hormoner osv. Skulle vilja testa natural cycles där jag slipper alla negativa effekter av p-piller men ändå får koll på min kropp på ett naturligt sätt.

Svara
Johanna 16 oktober, 2015 - 12:40

Hej! Just nu använder jag inget preventivmedel då jag födde mitt första barn för 5v sedan. Innan graviditeten använde jag p-piller, men slutade för att jag inte gillade hur jag kände mig (inte som mig själv).
Jag vill testa naturalcycles för att det är hormonfritt. Vill inte äta hormoner speciellt nu med tanke på min son. Jag vill även lära känna min kropp bättre och veta hur den är utan hormoner.

Svara
Renate Robertsen 16 oktober, 2015 - 12:55

1.Jeg er gravid, 5 uker igjen til termin 🙂
2.Jeg vil gjerne teste naturlig prevensjon etter alt for mange år med hormonprevensjon.

Svara
Evelina 16 oktober, 2015 - 13:24

1. Har inget preventivmedel idag
2. Vi vill ha barn men har svårt att pricka ägglossning. Har gjort tre ivf-försök utan att lyckas. Hoppas på att NC kan hjälpa till att pricka ägglossning utan alla hormonsprutor.

Svara
Carina 16 oktober, 2015 - 13:30

Hej, har länge tittat på Naturalcycles men hört lite olika pm det. Använder kondomer för jag har provat flera olika piller av olika slag men inte hittat något som fungerat för mig.. antingen har det varit humöret, hyn eller bara att de är för starka. Jag tänker mycket på vad jag äter så varför ska jag stoppa i mig gifter när jag försöker undvika det via maten. Samtidigt är både jag och min sambo trötta på allt vad kondomer innebär.

Svara
Louise 16 oktober, 2015 - 13:47

1. Jag har just nu kopparspiral.
2. Jag mår väldigt dåligt psykiskt av att inte hitta det rätta preventivmedlet, minipiller och P-piller har jag haft i många år, men jag har redan en rubbad hormonbalans vilket förstör ännu mer, kopparspiralen jag har just nu känns obehaglig, jag kan känna den alldeles för ofta och får otrolig mensvärk, känns absolut inte naturligt att ha en sak i kroppen som inte borde vara där. Just därför hade jag velat testa Natural cycles för att få ett normalt liv.

Svara
Michelle 16 oktober, 2015 - 13:51

Hej, jag skulle så gärna vilja testa Natural Cycles! Idag använder jag kondom & “säkra perioder” som inte alls är säkra.
20-åring som testat det mesta men kommit fram till att jag inte tål hormoner – acne, humörsvängningar och sköra slemhinnor nej tack! Dessutom vill jag inte mixtra med hormoner i min kropp. Vill ha ett naturligt & säkert alternativ 🙂

Svara
Emma 16 oktober, 2015 - 14:12

1. Idag använder jag p-pillret Zoely
2. Jag vill egentligen inte använda hormoner överhuvudtaget men började när jag var 15 för att minska mensen. Jag har testat det mesta, p-stav och p-ring men ingenting är särklit bra. Nu hoppas jag att kroppen har förändrat sig efter 11 år med hormoner och inte tänker släppa ut så mycket mens… Det vore bra att prova ett halvår utan skit i kroppen och se vad som händer!

Svara
Elin S 16 oktober, 2015 - 14:42

1. Jag använder inget preventivmedel idag då jag och min sambo försöker skaffa barn.

2. Jag vill gärna testa Natural Cycles eftersom jag tror att det kan hjälpa mig att få bättre koll på min ägglossning. Det verkar inte som att ägglossningstest funkar på mig. De visar aldrig någon LH-ökning på stickorna men blodprov visar att jag har ägglossning. Hoppas och tror att Natural Cycles skulle hjälpa mig att bli gravid.

Svara
Cecilia Folkesson 18 oktober, 2015 - 21:28

Grattis till 6 Månader av natural Cycles! Hoppas det kan hjälpa er 🙂

Hälsningar Cecilia

Svara
Jennie Laitinen 16 oktober, 2015 - 14:52

Ville bra tävling! Idag använder jag inget preventivmedel då jag testat många olika alternativ men mår jättedåligt av olika p-piller och får enorma blödningar av kopparspiral. Jag tänker inte ge mig in i att pröva fler hormonpreparat igen så just nu har jag helt enkelt bara väldigt bra koll på min kropp. Det fungerar, men jag hade gärna velat testa naturalecycels cycles för att kunna slappna av lite mer och skäppa kontrollen. !

Svara
Moa Hörbo 16 oktober, 2015 - 14:58

1. Just nu använder jag inget preventivmedel, har en 9 månaders bebis och har haft svårt att hitta rätt i preventivmedelsdjunglen.

2. Jag är väldigt intresserad av att testa natural cycles då jag mår allra bäst när jag är helt hormonfri. Under större delen av mitt liv har jag ätit mini piller då vi har en ärftlighet med blodpropp i familjen. Det innebär att jag ätit hormoner varje dag i nästan 15 år utan att ha reflektera vad jag gjort eller kopplat det till hur jag mått. Under denna tid har jag mått väldigt psykiskt dåligt allt från depressioner till ätstörning. För två årsedan bröt jag mitt ben under en löptur och efter det var det slut med hormonerna pga ökad blodpropp. Det är blad det bästa jag gjort för min kropp. Har aldrig varit så balanserad i mitt psykiska och fysiska mående. Jag har länga läst om natural cycels och är glad att det kommit ett hormonfritt preventivmedel. Är trött på det rådande utbudet som barnmorskor rekommendera. Min barnmorska hade aldrig hört talas om natural cycels. Jag vill använda natural cycles både som preventivmedel men även i syfte att bli gravid i framtiden, då det tog nästan ett år att bli gravid första gången då jag hade noll koll på min kropp och ägglossning. Tack för en fantastiks tävling och en inspirerande blogg!

Svara
Wilma 16 oktober, 2015 - 15:14

Vårt preventivmedel idag är en tumör, ett myom på 7×6 cm. Den sitter placerad på ett sätt som gör det omöjligt för oss att bli gravida. Ganska skönt kanske, det är ju också hormonfritt, men den gör ont och skapar oro. Operation sker i november.
Vi vill ha barn, men inte nu och jag kommer inte få ta mer hormoner och en kopparsperal kommer inte på fråga. Jag vill inte ha mer saker i min kropp som inte är naturligt.

Så från ett ofrivilligt preventivmedel till ett frivilligt. Och främst ett som inte skadar min kropp tackar jag ödmjukast ja till.
Mvh/ Wilma

Svara
Jeanette Johansson 16 oktober, 2015 - 15:22

Idag använder inget preventivmedel pga medicinska skäl.
Och finns det någon som fungerar som är hälsosamt för kroppen så vore det toppen !
Mvh

Svara
Amanda 16 oktober, 2015 - 15:27

Hej Cecilia!
1.P-stav
2. Har nu haft min P-stav i 1 år och den tiden har helt enkelt varit en känslo bana utan dess like, sen den sattes in känner jag att det inte är riktigt jag i vad Jag än gör eller känner. Har gått in och läst på NC hemsida flera gg. Men har inte tagit steget till att våga beställa o prova och slippa hormonerna som p-staven ger mig.
Det vore riktigt kul att få vinna för då slipper jag P-staven som egentligen inte får mig att må bra och bli helt naturlig istället.

Svara
Carolin Ekberg 16 oktober, 2015 - 16:06

Hej å hå

Svara
Angelika 16 oktober, 2015 - 16:35

1. Jag använder inga preventivmedel
2. Jag vill så otroligt gärna bli gravid då jag är 30 år och ska gifta mig nästa år. Det är min högsta dröm!

Svara
Sandra Andersson 16 oktober, 2015 - 16:43

1. Idag använder jag p-piller.
2. Jag vill testa Natural cycles för att jag ända sedan jag fick reda på att jag har cellförändringar på livmodertappen har känt mig mer och mer obekväm med att stoppa i mig hormoner. Det finns en chans att kroppen själv tar hand om förändringarna, och jag känner personligen att jag vill leva så naturligt som möjligt för att hjälpa min kropp att må så bra den bara kan. Jag har redan övervägt Natural cycles flera gånger, men då jag är student och har en väldigt tight budget har jag inte vågat investera. Dethär skulle vara en perfekt chans för mig att testa och ta reda på om det är rätt preventivmedel för mig!

Svara
Annika 16 oktober, 2015 - 16:55

Hej!
Just nu använder vi kondom. P-piller slutade jag med för längesen, inget som jag någonsin mådde särskilt bra av.
Jag skulle gärna vilja testa natural cycles mycket för att jag skulle vilja lära känna min kropp lite bättre och även om ett tag planera in barn nummer 2

Svara
Emmy-Lou 16 oktober, 2015 - 16:58

Bästa Cecilia!
Idag använder jag ppiller då samtliga gynekologer och barnmorskor proppsat på att jag måste använde detta pga min hormonella obalans som pcos-tjej. Jag är snart utbildad ekologisk hudvårdsterapeut och är mycket väl insatt i vilken oreda de syntetiska hormonerna skapar i våra kroppar, psyken och inte minst vår miljö och våra djur! Jag vill verkligen ta ssteget och trotsa sjukvårdens påstående om att jag inte kan leva ett sjysst liv utan de där hormonerna för det vet jag att jag kan om jag ger mig själv och kroppen chansen att hitta balans igen. Och det skulle kunna bli en möjlighet med natural cycles!

Svara
Josefin 16 oktober, 2015 - 17:04

1. Använder p-piller idag.
2. Jag tycker inte det är okej vare sig mot kroppen eller miljön att stoppa i sig hormonerna. Har länge velat testa något annat mer naturligt. Natural cycles verkar leva upp till mina krav och verkar vara ett bra alternativ då andra preventivmedel inte passar mig.

Svara
Sofie 16 oktober, 2015 - 17:15

Hej
1. Jag använder p-piller
2. Jag vill helst inte ta p-piller längre och skulle gärna vilja börja med natural cycles eftersom det är naturligt. Skulle det fungera vill jag gärna använda mig av det när jag vill bli gravid också!
bästa hälsningar Sofie

Svara
Lise-Lotte 16 oktober, 2015 - 17:19

Hej!
Idag har jag en kopparspiral,som jag haft sen jag fick mitt fjärde barn för ett år sedan!

Jag hade velat testa Natural cycles för att jag inte vill misshandla min kropp med dessa olika preparat mer. Jag har läst om Natural cycles tidigare i din blogg och sedan intresserat tänkt beställa,men som mammaledig med 4 barn räcker inte pengarna riktigt än.Så att få vinna 6 månader hade varit toppen!

Svara
Malin 16 oktober, 2015 - 17:43

1. Jag tog precis ut min p-stav för att jag har börjat fundera mycket på det här med hormoner…
2. Jag vill inte proppa i mig hormoner, det känns inte naturligt och snällt mot min kropp.

Svara
Johanna 16 oktober, 2015 - 18:31

1. Idag använder jag inget preventivmedel, har upptäckt att allt gör mig dålig på olika vis i obalans.

2. Jag vill testa för att se om de håller över tid och blir struktur utan stt bli gravid. Med struktur menar jag om man får en överblick när ähhlossning är och mensen kan komma tack vare temperatur.

Önskar mig lycka!

Svara
Beatrice 16 oktober, 2015 - 18:42

1. För tillfället är det kondom som gäller!
2. Jag är helt vilse i preventivmedelsdjunglen! Jag har provat det mesta men inte hittat något jag trivs med. Det påverkar hur jag mår och jag vill såklart må så bra som möjligt för min egen, min sambo och min lilla dotters skull! Jag håller verkligen tummarna för att detta är rätt för mig, vore helt underbart.

Svara
Annelie 16 oktober, 2015 - 19:03

1. Vägrar hormoner! Så alternativen som blir kvar, kondom och säkra perioder.
2. För att fortsätta vara fri från hormoner och förhindra graviditet. Få känna mig trygg!

Svara
Emelie 16 oktober, 2015 - 20:22

1. Just nu använder jag inget alls förutom kondom
2. Jag vill testa NaturalCykles för att det är det ända sättet förutom kondom som jag kan skydda mig på då jag inte får äta hormoner osv. Jag behöver dessutom komma in i min cykel igen efter att ha fött barn för ca. 1 år sen och med denna metod skulle det göra det hela så mycket enklare. Hade “oturen” att få tillbaka mensen 8 veckor efter födseln trots helamning hela dagarna.. Sen vill man ju inom snar framtid skaffa nummer två och då är det ju tydligen bara så att man ställer in appen på dom planerna

Svara
Anna-Mia 16 oktober, 2015 - 20:32

1) Jag använder inget preventivmedel eftersom jag tänker på vad jag stoppar i och på kroppen. Trots att jag tränar och äter rätt så har jag diabetes typ 1, underfunktion i sköldkörteln, högt kolesterol, utebliven menstruation och ansträngningsastma så jag vill inte strula mer med min kropp med konstgjorda preventivmedel.

2) Jag har en son och vill inte bli gravid så jag förstår att jag egentligen bör ha något preventivmedel, har läst om Natural Cycles och blivit nyfiken på det. Låter som ett bra alternativ och är nyfiken på att prova det.

Svara
Ida 16 oktober, 2015 - 23:36

1. P-stav
2. Har sen jag satte i en ny p-stav efter att jag fött barn haft mens i typ 6 mån. Vilket in sin tur leder till ett sjukt ospontant sexliv och tråkiga kostnader för saker som borde vara gratis (läs tamponger och/eller bindor). Samt att jag använt preventinmedel sen jag var 15 (är 28 idag) och vill lära känna min kropp som den är på “riktigt”!

Bästa hälsningar
Ida

Svara
Magdalena 17 oktober, 2015 - 06:58

1. Jag har slutat med P-piller och använder nu endast kondom 2. Eftersom jag har hormonrubbningar i min sköldkörtel som jag försöker få bukt med vill jag inte stoppa i mig andra hormoner som jag har upplevt gör att jag mår sämre. Tycker natural cykles verkar vara enkelt och säkert, att ha koll på sin mens och ägglossning borde alla kvinnor kunna ha!

Svara
Hanna 17 oktober, 2015 - 08:58

1. Vi använder kondom, men gummit är inte alltid särskilt rockigt. I synnerhet inte när båda parter har testat sig mot könssjukdomar.

2. Jag ser Natural cykles som en skänk från ovan, eftersom min kropp protesterar bombastiskt mot ALLA typer av p-piller.
Natural cykles ger oss möjligheten att ha sex på ett jämställt sätt, vilket vi gör en high-ten för!
Eftersom jag som kvinna slipper utsätta mig för onödiga risker i samband med experimenterandet av p-piller.

Svara
Sofia 17 oktober, 2015 - 14:35

1. Ingenting då vi för tre veckor sedan fick en liten son. Innan dess var det kondom och “säkra perioder” som gällde, då både jag och min man (han tryckte faktiskt på mest och övertalade mig att sluta med minipiller och dess biverkningar) ogillar att man proppar i sig massa hormoner för att störa kroppens naturliga funktioner.

2. För att jag ända sen jag hörde talas om natural cycles vetat att det är det absolut bästa alternativet för mig, nu när graviditeten är över. Dock är det inte aktuellt att kunna börja då vår ekonomi inte klarar av nya utgifter just nu, skulle därför bli otroligt lycklig om jag vann detta!

Svara
Jenny A 17 oktober, 2015 - 14:47

Haloj!

1: Jag använder just nu inga preventivmedel på grund av att det inte har funnits något bra alternativ. Jag gillar inte tanken på att stoppa i mig en massa hormoner, eftersom det kan påverka än på många olika sett.

2: Eftersom det känns som det överlägset bästa alternativet. Jag har tänkt att testa det men har inte kommit till skott med det.

Svara
Petra 17 oktober, 2015 - 16:57

1. Idag har jag spiral.
2. Valde att sätta in spiral efter 6 år (jag är 22 år) med p-piller. Jag ville testa hur min kropp reagerade på ett mindre hormonfritt preventivmedel, och valde därför spiral. Det har inte funkat superbra och funderar idag på att prova Natural Cycles, finns ett problem dock, att jag är student och priset ligger lite utanför budget.

Svara
Anna Johansson 17 oktober, 2015 - 20:35

1, Idag använder vi inget preventivmedel alls.Jag mådde inte bra av det efter jag föddes vårt barn.
2,Varken jag eller min man gillar tanken på att äta en massa konstiga hormoner. Är väldigt intresserad av just naturligt preventivmedel.

Svara
Frida D 17 oktober, 2015 - 22:22

1. P-piller
2. Jag har tagit p-piller i 12 år. Under tiden har jag varit sjuk i depression och gått på mediciner mot detta. Min vikt har gått upp och ner, likaså mitt psykologiska välmående. Nu vill jag satsa på att vara helt ren – Clean food, Clean body, Clean brain, och satsa på bra kost istället och hälsosammare leverne på alla sätt jag kan. Därmed har jag slutat med alla läkemedel (inget av de jag tagit har varit livsnödvändigt), men jag är fortfarande i behov av ett p-medel – men på min kropps och min hjärnas villkor. Tack! <3

Svara
Kristina Andersson 18 oktober, 2015 - 08:45

Hej Cecilia!
Följt din blogg i ett par år och tycker den är famtastisk!

1. Just nu använder jag inga preventivmedel. Slutade med P-piller 2005 då jag längre inte ville stoppa i mig synttetiska hormoner. Kört kondom efter det.

2. Jag och min sambo har svårt att bli gravid och jag har läst om att kartlägga sin menstruationscykel och fertilitet är ett jättebra sätt att kanske lyckas bli gravid. Så det vore guld och lycka att få vinna ett sådant set av dig Cecilia!

Med vänliga hälsningar
Kristina Andersson, Stockholm

Svara
Anna ML Holm 18 oktober, 2015 - 17:04

1. Jag använder kondom.
2. För att jag är nyfiken på hur min kropp fungerar och hur det skulle kännas utan kondom, utan att behöva använda piller som påverkar kroppen.

Svara
Cecilia Folkesson 18 oktober, 2015 - 21:29

Tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som medverkat. Vinnare blev Elin S.
Håll utkik, det kommer komma liknande tävlingar igen : )

Ha en trevlig kväll!
// Cecilia

Svara
Hannah 24 oktober, 2015 - 13:07

Jag använder kopparspiral och har gjort det i tre år. Känner att det har rubbat en hel del i mitt underliv.
Vill testa Natural Cycle för att använda något som inte skadar min kropp och ha något i kroppen som inte hör hemma i den.

Svara
Felicia Kyrk 2 november, 2015 - 16:10

Vad roligt med en tävling, speciellt i min smak..
Jag har precis slutat med mina p-piller efter att jag har använt dem under närmare 6 års tid. Slutade pågrund utav massor av biverkningar som på senaste tid gjort att jag bland annat inte kunnat jobba eller studera pga UVI ständigt i 2 års tid.
Nu har jag börjat med kondom vilket inte alltid är optimalt, detta sätt vore ett alternativ till kondomen då jag ALDRIG igen kommer börja med p-piller. Skulle vara roligt att testa någonting nytt och innovativt!
Håller tummarna, och fortsätt med det du gör! 🙂

Svara
Maria Lennde 7 december, 2017 - 17:33

Hej,
Jag har knaprat p-piller sedan jag var 17 år gammal och har genom åren haft en del klassiska biverkningar. I våras bytte jag till minipiller i hopp om en förändring till det bättre åter en gång. Vad som har bestått genom alla byten dock är min nedstämdhet och brist på livsglädje överlag. Gick till en fantastisk barnmorska förra veckan som slog näven i bordet och lagom till 1 december slutade jag, det fick räcka nu. Jag vill lära känna mig själv och min kropp på riktigt. Däremot står jag handfallen nu och när jag läste din beskrivning av natural cycles insåg jag vilket fantastiskt alternativ detta skulle kunna vara för mig. Tack för fantastisk blogg och enastående recept i övrigt. Kram!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More