grön sallad med persilja

Salladstips: Persiljesallad med soltorkade tomater

av Cecilia Folkesson

Jag älskar när man hittar storpack med storbladig persilja i matbutiken! Persilja är rik på både A-vitamin och C-vitamin och även järn. Persilja innehåller till exempel 5 gånger mer C-vitamin än spenat.

Testa även att pressa ner persilja i morgonjuicen eller gör en glutenfri tabbouleh med blomkål.

 

Persiljesallad med soltorkade tomater

1 stort knippe färsk storbladig persilja
Olivolja
Citron
Soltorkade tomater
Fetaost
Oliver
Salt & Peppar

Hacka persiljan, strimla soltorkade tomater och blanda ihop med smulad fetaost och oliver. Ringla över en god olivolja, pressa över citron och salta och peppra. 

 

Följ mig här:

För mer recept och inspiration, följ gärna på BloglovinFacebook och Instagram.

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Frida G Svensson 16 augusti, 2017 - 10:28

Jag har precis hittat till din blogg och jag tycker så himla mycket om den! <3

Svara
Cecilia Folkesson 16 augusti, 2017 - 10:30

Åh så kul att höra!! Tack 🙂
Kram

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More