Jag älskar när man hittar storpack med storbladig persilja i matbutiken! Persilja är rik på både A-vitamin och C-vitamin och även järn. Persilja innehåller till exempel 5 gånger mer C-vitamin än spenat.
Testa även att pressa ner persilja i morgonjuicen eller gör en glutenfri tabbouleh med blomkål.
Persiljesallad med soltorkade tomater
1 stort knippe färsk storbladig persilja
Olivolja
Citron
Soltorkade tomater
Fetaost
Oliver
Salt & Peppar
Hacka persiljan, strimla soltorkade tomater och blanda ihop med smulad fetaost och oliver. Ringla över en god olivolja, pressa över citron och salta och peppra.
Följ mig här:
För mer recept och inspiration, följ gärna på Bloglovin, Facebook och Instagram.
2 kommentarer
Jag har precis hittat till din blogg och jag tycker så himla mycket om den! <3
Åh så kul att höra!! Tack 🙂
Kram