Här har jag stavmixat mina kokos- och äggkaffe (recept här) i all evighet, och så testar jag min nya matberedare med tillhörande glaskanna: BOOM! Perfekt. Hej då stavmixer. Vi kommer antagligen aldrig mer ses.
Mer disk med en matberedare/blender? Nej. 1 grej att diska. Staxmixer blir ju två saker: stavmixer och tillbringare.
9 kommentarer
Jag dricker inte kaffe men testade precis med te, herregud vad gott! Smakar ju som chailatte, mumsfillibabba! Och jag känner mig proppmätt 🙂
Ha en bra dag!
Kram
åh va smart, inte ens tänkt på! haha… tack för tips 🙂
Visst är det fantastiskt!!
Klarar glaskannan av värmen från kaffet eller låter du det svalna lite först?
Det är en väldigt tjock glaskanna, så inga problem 🙂
Nu ska jag ju inte vara den som är den… MEN… måste du nu inte diska glaskannan, locket och skärdelen? Dvs. tre saker?
Själv handvispar jag äggkaffét med en sådan: http://www.johnwall.se/sv/artiklar/tryckvisp-twisty-36cm.html
Haha, skärdelen sitter fast, men locket måste jag ju diska iof 😉
Jag mixar med liten lättvispad direkt i koppen, tycker det är fiffigt. Kanske inte lika skummigt dock.
Lattevisp ska det vara