paleofrallor Zucchini

Paleofrallor med zucchini

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Paleofrallor – glutenfria och bakade med zucchini.

Vad sägs om dessa till frukost? Spannmålsfria, utan mejeriprodukter och du håller dig mätt lääänge! Toppa med dina favoriter och du goda frukostar hela veckan. Förvara i kylen och dela och rosta gärna!

Du kan byta ut zucchinin mot t.ex. riven morot eller rödbetor.

 

Video: Se när jag bakar glutenfria zucchinifrallor

 

paleofrallor Zucchini

 

Paleofrallor med zucchini

+ 1 ägg till pensling och lite extra solrosfrön att toppa frallorna med.

 

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 200 grader.
– Blanda ihop de torra ingredienserna.
– Riv zucchinin grovt.
– Vispa ihop ägg och riven zucchini.
– Blanda ihop och låt vila i ca 10 min, forma 6 frallor.
– Pensla gärna med ägg och toppa med solrosfrön.
– Grädda i ca 20 min (varmluft).
– Förvara i kylen, värm gärna upp innnan servering.

 

 

Baka glutenfritt bröd – fler goda recept:

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Baka glutenfritt bröd - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa 2 januari, 2024 - 13:24

[…] Zucchinifrallor Paleo – Recept […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More