multivitamin

Mitt nya vapen – Armor V

av Cecilia Folkesson

Jag tänker inte bli sjuk igen. Hösten, vintern och våren har gått i sjukdomens tecken. Nu gör jag allt för att hålla mig undan sjukdom. Detta är mitt nya vapen:

 

Amor V är en omfattande blandning av organiska örtextrakt och naturliga ingredienser. En multivitamin med bl a antioxidanter, probiotika, vitaminer, mineraler och kokosfett.

Finns att köpa här.

Denna vår och sommar ska ingen sjukdom hålla mig borta från träningen. Punkt.

Vad är ditt bästa hålla-sig-frisk tips?

Du kanske även gillar detta

11 kommentarer

Evelina 23 mars, 2013 - 10:23

Jag undviker att umgås med sjuka människor och så tvättar och spritar jag händerna ofta 😛

Svara
melonen 23 mars, 2013 - 11:24

Melon i en lchf-diet, ja/nej? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 23 mars, 2013 - 19:38

Hur mycket melon kan det vara i? Skillnad att äta en hel vattenmelon än att få i sig spår av melon i ett kosttillskott 😉

Svara
melonen 23 mars, 2013 - 20:34

Åh, menade inte så! Otydligt av mig, jag menade att faktiskt äta “riktig” melon. Det är ju en del carbs i, men såå gott och svalkande. Ville bara höra om en skiva melon är något som ingår i din kost 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 23 mars, 2013 - 21:14

Haha, trodde du menade promillet melonextrakt i vitaminer 😉

Men min åsikt om melon: jag äter det inte. Om du inte är ute efter viktminskning och inte har ett extremt sockerberoende tycker jag man absolut kan äta en skiva nån gång ibland om man känner för det 🙂

Jag riskerar inte att komma in i sockerberoende igen, så jag skippar all frukt.

Svara
Annika 26 mars, 2013 - 01:25

Hej! Är det detta man kallat en “Freudianska felsägning” – preparatet heter Armor V och inte Amore även om detta kanske förhoppningsvis blir din nya kärlek…;-) Hoppas det hjälper dig att hålla dig frisk! MVH Annika

Svara
Cecilia Folkesson 26 mars, 2013 - 22:18

haha, gick lite för snabbt 🙂

Svara
Peter 1 april, 2013 - 09:44

Vore kul med en uppföljning på denna när du testat den ett tag!
Har en historia av att bli sjuk ganska ofta, så nyfiken på hur du upplever denna!

Svara
Cecilia Folkesson 1 april, 2013 - 10:48

Uppföljning kommer!

Svara
Samih 14 april, 2013 - 21:51

Hej Cecilia och tack för en härlig blogg. Läser i denna tråd att du undviker frukt för att inte hamna i socker beroende igen. Jag är ur mitt socker beroende men äter fortfarande frukt då och då. Mitt mål är gå ned i vikt. Ska man då sluta med frukt helt??

Svara
Cecilia Folkesson 15 april, 2013 - 21:06

Hej! Ja, vill du gå ner i vikt, skippa frukten. Håller även ner på bär och nötter. Lycka till 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More