– Luckan presenteras i samarbete med Gröna gårdar –
Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är: 1:a pris till Ida och 2:a pris till Johanna. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se – varje dag ända fram till julafton!
I dagens lucka tävlar du om två fina priser från Gröna gårdar!
Hos oss på Gröna gårdar hittar du KRAV-märkt gräsbeteskött från nöt och lamm från ett 40-tal gårdar runtom i Västsverige. I vårt sortiment finns också KRAV-kyckling, ekologiskt griskött och nitritfria, ekologiska charkprodukter. Alla djur får gå utomhus i lugn och ro under större delen av året och växa i sin egen naturliga takt. Vår uppfödning jobbar med naturens egna kretslopp och resultatet blir ett smakrikt och mört kött, friskare djur, en ökad biologisk mångfald och öppna
landskap!
Detta ingår i vinsten från Gröna gårdar:
1:a pris – En Vinterbox 4 kg (boxen innehåller även en vitaminspäckad gåva)
2:a pris – Två stycken ursprungsmärkta sittdynor av Texelskinn
Rabattkod
För dig som inte kan hejda dig tills vinnaren är avslöjad ger vi 10% rabatt på vår Vinterbox.
Rabattkod: FOLKESSON20
(Gäller en gång per hushåll t.o.m. 210131. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.)
Så här är du med och tävlar:
Vi har många detaljer i vårt sortiment som man sällan ser i butikshyllan. Vilken är du mest nyfiken på? (Psst, du hittar våra produkter här)
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan.
Tävlingen avslutas ikväll den 22:a december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon kväll i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.
Lycka till!
Vinstvärde: 1 795 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.
145 kommentarer
Leverpastejen verkar spännande!
Tri-tip har jag aldrig hört talas om, men eftersom amerikaner och brasilianare brukar vara fenomenala på bbq så är den nog toppen att grilla så det vore spännande att prova.
Oxtunga verkar spännande.
Oxkind! För det går inte att få tag på nånstans där jag bor. Eller organfärs så man slipper blanda själv! Vill ha typ allt från gröna gårdar
Buljongbensbox så att jag kan göra egen näringsrik buljong till vinterns alla soppor
Pulled beef vill jag testa !
Ekologiskt kött för en bättre djurhållning….
Oxfilé är aldrig fel
Mest nyfiken på nötköttet
Den lufttorkade nötkorven låter fantastiskt god, så den står överst på min lista!
Krav- kycklingen, bara så bäst
jag är nyfiken på Kabanoss kanske blir det en grillfavorit
älskar att grilla kryddstarka korvar man kan mixa så mycket med grönsaker på spett
hoppas på turen
Jag skulle vilja pröva allt egentligen!! Det jag är mest nyfiken på är brisket. Jag har letat efter det i matvarubutiker eftersom jag har sett flera olika matlagningsprogram där det används. Det ser så gott ut. Hade ju varit perfekt till nyår!!
B.A.R.F produkterna! Hade ingen aning om att det fanns så lätttillgängligt. Bra för hunden och bra att man tar tillvara på mer än normalt då ✌
Jag skulle vilja prova leverpastejen!!
Pulled beef lät riktigt gott! Serveras i pitabröd med sallad, gurka, tomat, lök, paprika och sås.
Är nyfiken på Organfärs!
Gotlandsskinn ❤
Krav kycklingen
Oxtungan! Det är förknippat med barndom och mamma, jul och nyår!
För att det är sååå gott!
Kul att det börjar bli lättare att få tag i bra kött. Det är verkligen viktigt, och att butiken tom säljer överblivet som BARF till andra djur. Eftersom jag har både egna lamm och kycklingar på gården skulle jag gärna testa något från nöt. Tex en entrecot eller oxfilé. Vi kommer vara på bb för igångsättning på jul och vore lyxigt att få fira med något annat mumsigt när vi landat hemma igen
Som tidigare vegetarian som håller på att vänja mig vid kött igen är jag nyfiken på nötlevern. Jag skulle vilja göra egen leverpastej för att vara säker på att inga konstigheter trillar i och för att få i mig alla nyttigheter med inälvsmat.
Alla kycklingdelarna, som jag tror smakar mycket bättre än vanlig kyckling man köper i affären!!
Jag vill prova Rostas, som jag förstått är en mycket fin köttbit och som inte alls är ovanlig men som har lyckats gå mig helt förbi. Dessutom verkar den väldigt enkel att tillaga och det finns säkert många goda recept att välja mellan.
Laga mat från grunden utan massa tillsatser som ex buljong att plocka fram dom ”äkta” smakerna. Med hjälp av egen buljong kommer man långt så benbuljongdelar är jag riktigt sugen på att testa.
Ett Gotlandskinn
Åh allt lät väldigt bra rostbiff är en favorit men jag är öppen för att pröva nytt och nya recept gillar konceptet är väldigt nyfiken på eran produkt.
Hej!
Jag är inte heller intresserad av någonting då jag är vegan men jag har några släktingar som fortfarande vill äta kött och det skulle ju vara en oväntad present ifrån mig till dem om jag vann!
Oxkind vill jag prova.Jag har aldrig ätit det men har hört talas om att det är delikatess i bl a Italien. Oxkind finns inte att köpa i vanlig butik. För mig som jobbar med Ekologiska grisar är detta den perfekta vinsten/gåvan.
Då jag försöker läka min kropp med bara bra kött och benbuljong är jag intresserad av er organfärs och buljonglåda.
Lufttorkade nötkorven! Precis behövt upphöra med att vara vegetarian pga hälsoskäl och letar runt efter något gott att ha på mackan och ostbrickan. Den vore perfekt!
Jag skulle vilja testa organfärs! Jag vill äta mer näringsrik inälvsmat men har svårt för konsistensen av detta vilket gör organfärs perfekt!
Vill gärna prova Njurtapp, det låter väldigt spännande. Jag gillar inälvsmat, men det gör inte mina vänner o familj, detta är ju något mittemellan och dessutom helt nytt för mig. Perfekt med Gröna Gårdar. Handlade kött från dem för länge sedan till mitt jobb, så bra kvalité och köttet krymper inte så mycket vid tillagning som annat kött.
Så mycket som verkar gott! Näringstät organfärs eller leverpastej på nötfärs med bara naturliga ingredienser låter superbra!
Brisket vore kul att testa. Jag ser det ibland i amerikanska recept, men har aldrig testat det själv. Ser alltid så gott ut.
Oj oj oj så mycket gott! Jag tyckte Gruvkorven lät spännande, har en familj som gillar falukorv så denna lät ju toppen på alla vis, och så mycket “bättre” och godare än falukorv som jag ofta känner mig lite skeptisk till, vad gäller innehållet! Måste ju också säga att mina ögon fastnade för de fina Gotlandsfällarna, så himla fina, en riktig drömjulklapp!
Definitivt B.a.r.f.-box, min lilla tjej har blivit allt mer petig och än går det inte någon nöd på henne, men jag vill helst ligga steget före och detta hade ju varit något att piffa upp skålen med.
Trip-trip säger jag. Aldrig hört talas om. Men det kan nog bli riktigt bra. Kul att testa nya detaljer och med bra råvaror blir det aldrig fel, bara rätt…
Trip-trip är nytt för mig. Kul att våga prova något nytt. Med bra råvaror blir det aldrig fel, bara rätt…
Toppbog, vilken spännande styckningsdel. Den vill jag gärna testa. nytt för mig, har aldrig sett förut. Är ju uppvuxen på lantbruk, och vi tog förvisso tillvara alla delar på djuret, men kanske hade inte alla delar något namn , eller så fick det bli färs, korv eller grytbitar. Jag väljer toppbog som ny produkt att prova.
Vår hela familj älskar lamm, både som färs då jag brukar göra härliga lammfärsspett och en hel lammbog som jag gör hel i ugnen. En tradition som jag tagit med mig från Bosnien. Kött, speciellt Lamm, är mitt expertområdeSå ska absolut prova deras fårkött…låter intressant!
Den lufttorkade nötkorven! Så mycket smak och fin konsistens!
Organfärsbox, låter väldigt spännande.
Jag är mest nyfiken på ugnboxen, då jag skulle vilja prova att göra tjälknöl till min familj.
Waguy entrecôte
Organfärs låter spännande. Aldrig provat men så nyfiken på hur det skulle kunna tillagas så hela familjen skulle kunna få i sig nyttigheterna av organmat.
Då jag är nybliven mamma och har bestämt mig för att laga all mat ekologiskt och från grunden till min son, dvs ingen välling, köpegröt eller burkmat, så blev jag väldigt nyfiken på Buljongbensboxen. Min tanke är att min son ska börja dricka äkta buljong, kanske som ett substitut till vällingen tex, och sjävklart för att det är så nyttigt och bra! Jag blev också väldigt nyfiken på Organfärsboxen. Har hittills bakat ett glutenfritt paltbröd för att täcka det järnbehov som en bebis har, men har även plan på att baka egen leverpastej blodpudding med mera. Sjävklart kommer jag inte ge min son något annat än ekologiska köttprodukter nu under hans första levnadsmånader. Gröna gårdar skulle därför vara en drömvinst för oss, så att vi kan få testa om vi gillar deras produkter för att därefter förhoppningsvis bli trogna kunder!
Waguy entrecôte vore ju fantastiskt att smaka…älskar waguy.
Brisket har har aldrig hört talas om, men det låter som den saftigare delen av bogen så den hade jag gärna lagat till i min Sous vide!
Nötlever!
Jag vill gärna testa nitritfri korv. Produkter utan en masssa onödiga tillsatser är precis vad jag behöver. Snälla tomten, låt mig få prova
Så mycket gott att välja på, är så sugen på typ alla nötdetaljer!
Jag är mest nyfiken på hur gräsbetande kött smakar över lag. Det är svårt att få ta på i en vanlig livsmedelsbutik så här kom ju ett välkomnande tips. Tack
Oxkind har jag aldrig köpt hem. Men att laga en mustig gryta på oxkind hemma måste ju vara vinterlyx deluxe nu när man inte är ute på restaurang så ofta.
Buljongbensboxen!! Ligger i startgroparna för att börja dricka benbuljong, men har inte riktigt tagit reda på vart jag kan köpa. men det vet jag nu : )
Kycklingen i alla former verkar kanon! Tycker det är jättesvårt att hitta ekologisk och omsorgsfullt uppfödd kyckling i affären så det här var en fullträff!
Hade jag vunnit denna lådan skulle jag introducera grönt kött till en köttoman som typ vuxit upp på falukorv, dansk fläskfilé och som tror att billigast är bäst. Denna man är min blivande sambo och då han är väldigt bekväm av sig tänker jag att en grön box att beställa då och då skulle underlätta vårat samboliv då jag inte skulle klaga på hans dåliga val av råvaror samt göra lite godare för naturen då han skulle sluta inhandla massa skitkött. 😀 Detta skulle bli en stor förändring åt helt rätt håll!
Men självklart Oxfilé – wagyukorsning! Vilken dröm att få prova det!
Deras rostasfile lät riktigt god och vill verkligen hylla dom för att jobba med KRAVmärkt kött. Något fler borde ta efter
Lufttorkad nötkorv. Söker en nyhet på vår charkbricka och detta lät som en kandidat. Spännande kryddning och passar dessutom till frukostmackan dagen efter. Win win.
Ååhh så smarriga produkter! Så här i juletid så unnar jag mig prinskorvar, och era verkade dundergoda, och i princip inga kolhydrater i, ett stort plus då det är nästintill omöjligt att finna sådana i affärerna.
God Jul fr Fru Kurba!!
Pulled beef låter gott 🙂
Brisket och Tri-tip låter spännande, något jag aldrig provat 🙂
Fanns mycket spännande men pulled beef lät nog ändå lite extra gott.
Leverpastejen!! En lyx att kunna köpa en pastej utan tillsatser när vardagen inte rymmer att göra egen.
Lufttorkad nötkött lät väldigt gott och kycklinglever.
B.a.r.f boxen med köttputs. Vi 2 benta i familjen äter inte så mycket kött men det gör självklart våra 4 benta familjemedlemmar. Tycker att allt skall tas tillvara vid slakt, och det gör Gröna Gårdar. Dessutom så är det ekologiskt och fria betesmarker som gäller!
Antingen Nötboxen till oss 2-benta eller
B.a.r f. Boxen till min 4-benta. Hon får redan färskfoder, detta låter som ett superbra foder till henne.
Själv äter jag helst nötkött och vill gärna prova dessa produkter av så bra kvalitet.
Bibröd, det ser jag aldrig i affärerna och jag skulle hemskt gärna testa. Här är ursprunget dessutom solklart, det kommer från Ringabergets honung i Hjo. Det är viktigt att veta ursprung, hantering, skördedag mm tycker jag.
Jösses va svårt att välja! Så mycket gott! Men är nästan mest nyfiken på leverpastejen, har verkligen letat efter en nitritfri och tillsatsfri leverpastej! Vad glad jag blev att ni har det!
Rumpstek med kappa! Jag har sett det någon gång i hyllan, men det är inte så vanligt. Om man tillagar den bra så tycker jag att den är som oxfile! Jag är nyfiken om den smakar lika bra som jag minns! Sedan är det ju ett jätteplus att det är ekologiskt!
Nitritfri julskinka vore underbart att ha på julbordet, men svårt att hitta i vanliga affärer. Lådan för benbuljong vore också härlig för att kunna koka näringsrika och varma buljonger såhär på vintern!
Mest nyfiken blir jag på den nitritfria grillkorven utan onödiga tillsatser! Vi är ofta ute i naturen med barnen och att få grilla och äta något riktigt gott utomhus är något av det bästa som finns!
ORGANFÄRS!!! Sen jag upptäckt hur bra min kropp och hormoner mår av kött- har jag försökt att inkludera mer ekologiskt rött. Dessutom förundras jag över hur mycket näring som finns i detaljer som ofta kasseras, men som borde som en självklarhet på bordet placeras!
Få saker är så näringsrikt som riktigt bra gräsbetat kött – och dessutom billigt när man tar vara på hela djuret som dött! Denna låda skulle få min kropp och smaklökar att dansa balett- och skänka en student lycka på allra bästa sett!
Grattis Ida,
Du vann första pris i denna lucka!
Mer info kommer via mail 🙂
God Jul önskar Cecilia & Gröna gårdar <3
Svårt att välja bara en produkt! Men Pulled pork är något vi ofta äter istället för köttfärs i tacon. Har länge velat pröva pulled beef då jag älskar kött och detta lät magiskt gott!
Jag tycker inälvsmat får alldeles för lite uppmärksamhet och definitivt inte syns i butikerna. Skulle gärna testa både njure och lever från ert sortiment. Om jag ska välja en säger jag som ni, nötlever är en riktig klassiker!
Grattis Johanna,
Du vann andra-pris i denna lucka!
Mer info kommer via mail 🙂
God Jul önskar Cecilia & Gröna gårdar <3
Brisket lät spännande. Hade velat prova i vår crocpot för en mumsig middag till hela familjen!
Skulle jag ge bort något skulle det vara B.a.r.f box till grannens fantastiska fyrbenta vän.
Till mig…neeeej vad svårt att välja, finns väldigt mycket jag känner wowkänsla över! Njurtapp skulle vara spännande att grilla
Jag älskar färdiga köttboxar och förstår inte att det inte finns att köpa! Har köpt av en lokal bonde vid några tillfällen och det är alltid spännande att se vad man får.
Alltså vilken lucka ♡ Jag har suktat efter att testa deras egna leverpastej. Mycket skit i maten på butiken men inte hos Gröna Gårdar. Testat att göra egen men man vill ju gärna ha färdiga grejjer i köket när vardagen stressar på hej och hå.
Jag är inte inresserad av någonting personligen men jag vill vinna till min gamla ❤mormor❤ som fortfarande vill äta kött!
Hälsningar VEGANEN
Jag är nyfiken på organfärsen och om den kan smygas ner i köttfärssås eller annan barnvänlig mat och man på så sätt kan näringsoptimera barnen utan att de ens märker det Vore ju fantastiskt!
Så mycket nyttigt och gott som man saknar i affären här hemma!
En produkt jag blev extra nyfiken på är Bibröd. Jag har aldrig hört talas om det tidigare. Låter spännande och intressant, och bra förstås!
Ha en fin jul!
Gruvkorv
Wow, så mycket gott, så svårt att välja, men jag får nog säga oxkind; den ser jag fram emot att njutsamt tugga och till magen svälja!
Entrecôte – wagyukorsning retar redan mina smaklökar…
Stor gråärt är ju jätteintressant! Jag gillar att odla, och då speciellt kulturarvsväxter, och har tänkt just på gråärt…den ser man aldrig i butik, och även utsäde är jättesvårt att få tag på. Kul att se att det finns att köpa nånstans!
Åh GrönaGårdar ligger mig varmt om hjärtat sen jag upptäckte dem!
Några unika produkter från dem har jag redan testat, som deras leverpastej utan tillsatser som man absolut inte kan få tag i på butik – helt fantastiskt god!! – och organfärsen, helt perfekt den med!
Men den produkt som jag nu länge varit nyfiken på att testa är deras gruvkorv – att äntligen kunna få göra en paleo-korvstroganoff på nitritfri korv som även är fri från potatismjöl och andra onödiga tillsatser ❤
Waguy Ryggbiff
Gruvkorv!
Åh för mig blir det långsamt grillad brisket med blackbeans, yams och picklad rödlök med rökt aioli. En så löjligt god rätt att man blir barnsligt glad av både utseendet, smaken och dofterna!
Jag blir nyfiken på deras nitritfria korvar. Det är ju väldigt praktiskt att ta med sig den där korven när man ska äta ute och något man vet att barnen alltid äter. Men det bär mig emot varje gång jag står på Ica.
Leverpastejen skulle jag vilja testa! Så bra med en leverpastej utan massor av tillsatser, socker och potatismjöl!
Nötboxen låter spännande!
https://www.gronagardar.se/sv/handla/produkt/35591_Lufttorkad%20notkorv
Merguez
Jag är mest nyfiken på att testa organfärsen! Och min 13-veckor gamla hundvalp Birk hälsar att han är väldigt sugen på att testa b.a.r.f-boxen om han får välja 😉
Nötboxen!
Nyfiken på benbuljongsboxen, att få dricka rent men även få skapa massa smakrika middagar.
Späck och svål.
Tri-tip steken har jag aldrig sett i någon affär,
Så mycket gott där fanns! Jag blev väldigt nyfiken på bibröd. Kanske är jag väldigt outbildad, men jag har aldrig hört talas om det innan, och min man har ändå bin…
Jag blev nyfiken på ryggbiffen, så gott!
Det fanns alldeles för mycket som väckte min nyfikenhet. Men efter lite funderande fastnade förstahandsvalet på Njurtapp.
Beskrivningen av smaken samt bilden på en stekt köttbit fick det att vattnas i munnen på mig 🙂
Hade velat prova den heta Kabanoss korven. Utan tillsatsar och säkert perfekt att grilla i skogen på Nyårsafton ⭐️
Vilken bra lucka!!
Jag skulle vilja testa antingen ryggbiff eller en oxfilébit.
Skulle vara så uppskattat om jag fick äran till att vinna. Då jag har en grov allergi mot vete vilket många köttproducenter ger till sina djur. Att vinna en box, skulle verkligen göra under för mig & min maghälsa.
Det är en ren djungel med att vara veteallergisk och något som är tidskrävande är att maila producent/företag, för att fråga exempelvis i detta fall vad de matar sina djur med.
Med min veteallergi är jag känslig mot mjölk och även socker så vad jag kan stoppa i mig; utan att känna kli, eksem och uppsvullenhet är en ganska begränsad mängd av matprodukter.
En ”frisk” person kan gå in i butiken och eventuellt hinna bli velig för vilket pålägg den ska ha till sin macka. Utbudet är ju så himla enormt.
Jag behöver stå och läsa på varenda innehållsförteckning och hoppas på att jag kan hitta ett pålägg som fungerar.
Detta är bara ett exempel på hur det är för mig, gällande alla livsmedel.
Så denna box skulle göra så mycket nytta för mig!! Sedan vet jag även att min sambo skulle bli överlycklig! Då han älskar att gynna lokalt, närproducerat & bra produkter (fastän han inte har några allergier eller är känslig för något.)
Hoppas du får en riktig god jul!!
Alltså wow vilken fest med https://www.gronagardar.se/sv/handla/produkt/68826_oxfile-wagyu
Ugnbox både nyttigt och gott. Hoppas att tur jag fått!
Rumpstek med kappa låter spännande, tror inte jag har ätit sån förut
Vill absolut testa “slaktarbiffen”, dvs. njurtapp, på grillen kommande sommar. Har tidigare fått smaka detta endast i utlandet och det är glädjande att det nu finns tillgå via enkel beställning med leverans hem. Kanske kan man hoppas på en rejäl “Churrasco”-box för grillfesten med tips på tillagning och recept?
Brisket låter spännande, gillar kött som tillagas länge.
Fårfärs
KORV!
Gruvkorv; för vad är det??
Wow va mycket det finns! Men mitt hjärta hoppade till vid wagyu. Blir så nyfike
Jag är nyfiken på Lufttorkad nötkorv. Kryddningen verkar vara i min smak.
Så spännande. Vi älskar korv , vore gott att få prova gruvkorv. Lite vintergrilning.
Så fin tävling 🙂 synd att det inte går att få levererat här!
Jättebra att tex oxkind, gruvkorv, tjälknöl finns här,
då hela djurens delar tas om hand där.
Mest spännande låter dock organfärs,
att stå vid spisen blir verkligen då ingen pärs.
Oxfilen skulle jag vilja prova.
Det jag är mest intresserad av är benbuljonboxen. Jag fick i höstad diagnosen ME/cfs. En väldigt grym sjukdom där läkarna inte kan göra något. Men jag kan inte acceptera detta, att jag 25 år gammal med massor av drömmar och mål skall bli hindrad av denna sjukdomen. Därför har spenderat mina sömnlösa nätter med att läsa på och skaffa mig erfarenhet själv. Just nu har jag börjar på GAPS dieten, där man i första steget kokar buljong. Men för mig är det väldigt viktigt att köket jag kokar på är bra kött. Därav skulle denna boxen vara av väldigt stort intresse för mig 🙂
Ädelboxen, den verkar perfekt för tiillfällen där man vill lyxa till det lite extra.
T ex nyår eller sambons stundande 40 årsdag…
Ha det fint,
Tommy
Märgben är jag jätte sugen på att testa
https://www.gronagardar.se/sv/handla/produkt/68819_entrecote-wagyu
Entrecoten är jag så sugen på att testa. Vi får hem en ny gasolgrill i morgon som vi ska inviga i mellandagarna, så lucka 22 skulle vara helt perfekt att vinna!
Wagyu köttet som är gräsuppfött och ekologiskt låter ju extremt exotiskt och lyxigt!
Brisket! Var så sjukt gott när jag åt det på restaurang i somras, vore kul att testa i hemmaköket också. Har varit på väg att beställa en låda flera gånger, men det har aldrig blivit gjort. Kanske nu!
Brisket har jag hört talas om och är nyfiken på att testa! Bra för slow cooking i ugnen med BBQ sås!
Lufttorkad nötkorv lät väldigt spännande
Benbuljongboxen är jag intresserad av att testa. Gillar att koka buljong/bonebroth och dricka rakt av.
Flankstenen lockar rejält, den vill jag testa,
eller gärna en oxfilé – då kan man festa.
På grillen skulle de passa perfekt,
utifrån varje aspekt.
Hoppas nu på alla vis,
att få turen att vinna första pris.
Antingen Wagyu eller Tri-tip – charlottenstek låter ju som gjord för mig, som heter så! 🙂 Helst vill jag faktiskt testa båda!
Bor i en liten stad med såg att ni har utlämning 3.5 mil från mig, så vågade mig på att läsa på lite.
Flapstek skulle jag vilja testa. Är inte ofta jag äter nötkött på det sättet och skulle vara enkelt att tillaga.
Lufttorkad nötkorv har jag spanat på ett tag.
Den skulle passa på en tur med gamla far i skogen tycker jag.
Är nyfiken på smaken, och känns praktiskt när man i naturen sitter på baken.
Ser fram emot när vi kan träffas igen, det blir inte till jul, men sen…
GOD JUL!
ÅH, vilken fantastiskt lucka! Den här vinsten är något jag verkligen skulle vilja unna mig och familjen. Som ensamstående förälder är ju som bekant inte heller ekonomin den bästa. Särskilt inte nu under december månad så en sådan här vinst skulle göra mycket för ekonomin också.
Vi blev lite extra nyfikna på gruvkorven som är helt nitritfri. Den lät riktigt god och som ett betydligt bättre alternativ än den vanliga klassiska falukorven.
Kram Sanna
Märgbensboxen vore perfekt att skapa en god grund ifrån! Sen leka loss med olika detaljer till flera olika maträtter med buljongen som grund. Nom! Perfekt nu då jag jobbar mycket och behöver göra massor av matlådor på en och samma dag. 🙂
Oxkind! 🙂
Lufttorkad nötkorv låter väldigt intressant att prova för fredagsmyset och även pulled beef och kanske svänga ihop någon tacos variant. Härligt med bra producerade varor
Skulle gärna testa lammdetaljboxen.
Eftersom det kött jag tycker bäst om är oxfilé så är jag grymt sugen på att testa Gröna gårdars! Sedan är det toppen att vinterboxen bara innehåller nötkött då jag inte tål fläskkött, verkligen en toppenvinst nu när vi inte ska åka runt och handla i butik! <3
Finns mycket spännande som jag gärna provar, men oxfilén ändå En sådan lockar ju alltid lite extra.
Nyfiken på om ni har någon korv som mina kräsna små skulle acceptera
har alltid velat testa wagyu, skulle va intressant hur det smakar och ifall det smakar så lyxigt som jag tror!
Åh, det hade varit helt fantastiskt att vinna!
Jag åt inte kött under flera år av etiska skäl, nu har jag börjat äta det igen av hälsoskäl, och med gröna gårdar vet jag att etiken finns med hela vägen, och därmed även hälsoaspekten. Det finns så många fantasiska råvaror, så det går inte att välja. Lammbox, både färs och detalj, kycklingvingar till buljongkok, organfärsbox, nötlever, nötfärs, nöt- och lammtalg, mergueskorv…. Åh, hoppas, hoppas!!!