julkalender tävling stronger

Lucka 2 – Vinn ett träningsset från Stronger

av Cecilia Folkesson

– Luckan presenteras i samarbete med Stronger – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Marie Andersson! (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om ett valfritt träningsset från Stronger.

I dag har du chans att vinna ett set med ett par träningstights och valfri top från Stronger. Hos dem hittar du massa härliga kollektioner träningskläder!

 

Handla dina julklappar hos Stronger! 
Med koden CECILIA20 får du 20% rabatt
(Gäller t.o.m. 2019-12-08)

 

Så här är du med och tävlar:

Vilket träningsset vill du vinna och varför just detta?
Kika in hos Stronger och hitta din favorit (Gäller endast träningskläder)

1. Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan
2. Följ @stronger på Instagram

Tävlingen avslutas ikväll den 2:a december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg.
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: ca 1 200:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Du kanske även gillar detta

193 kommentarer

Melina 2 december, 2019 - 06:26

Jag skulle vilja villa ett set från collectionen Hero. Hero long sleeve tröjan och Hero 11 tightsen.

Varför jag vill vinna är för att jag tränar dagligen. Och träningskläder är något som slits ut så otroligt fort och kan kosta en slant för att få bra kvalite. Sen är det också svårt att hitta träningskläder med god kvalite som också är riktigt snygga. Men det har stronger lyckats med.

Svara
Maja Andersson 2 december, 2019 - 21:09

Länge längtat efter nya träningskläder, skulle vilja vinna byxor och top från seamless-kollektionen. De ser ut att sitta grymt bra!

Svara
Emma Vuckovic 2 december, 2019 - 06:33

Jag är jätteförtjust i mönstret i serien UKIAH
Vill vinna för att fräscha upp träningsgarderoben där det ligger mycket gamla sunkiga kläder

Svara
Charlotte 2 december, 2019 - 14:27

Jag skulle vilja vinna madagaskar black både tights och sportbh. Vore perfekt till alla framtida träningspass!!

Svara
Erika Vesterberg 2 december, 2019 - 06:39

Tänk att få liva upp stämningen med ”pop” på gymmet. Jag skulle bli glad och jag tror en och annan skulle dra på smilbanden

Svara
Sara Petersson 2 december, 2019 - 15:52

Signature Grey, pants och zip hoodie hade varit helt ljuvligt!!!! Så fina och perfekt för träning inomhus till mig som alltid fryser hela vintern, även om man svettas

Svara
Madelene Lennartsson 2 december, 2019 - 21:52

Jag skulle vilja vinna setet Nomad Siam Green så att jag kan få tummen ur att åka till gymmet lite oftare

Svara
Karin Riström 2 december, 2019 - 06:40

Madagascar Siam green. Gillar att de går högt i midjan och att toppen har en bred mudd. Gör att man känner sig stark och trygg,

Svara
Adrienn Siklosi 2 december, 2019 - 06:49

Jag skulle vilja vinna en sett från Seamless collection i Nomad Anthartic med long sleeves. Det skulle bli en dröm att träna i de snygga träningskläder. Jag önskar att vinna för att om man har barn lätt prioriteras bort sig själv när det handlar om shopping.:)

Svara
Elina Fransson 2 december, 2019 - 06:52

Jag hade velat vinna setet Nomad Siam Green, så snyggt! jag är nybliven tvåbarnsmamma och behöver komma igång med träningen, särskilt för nacke och rygg som slits hårt av två små barn! Jag tvivlar inte en sekund på att detta set höjer motivationen!

Svara
Julia 2 december, 2019 - 07:01

Skylla älska att få Hero II och Etna longsleeve Behöver verkligen ett lyft i den gamla lådan med träningskläder

Svara
Elin Söderström 2 december, 2019 - 07:12

Hej! Jag skulle superdupergärna vinna ett set med tights och sporttopp från serien Carma Jag har nyligen kommit igång med träningen och för att hålla igång lust och motivation skulle det vara grymt med lite nya fräscha träniningskläder! Sneglat på dessa tidigare men är ju tyvärr alldeles för dålig på att unna sig själv ✋ Tack och hej!

Svara
Sophia Kender 2 december, 2019 - 07:12

Sport-bh och tights i serien Roar De är supersnygga och efter att ha blivit av med 40 kg så behövs det sannerligen en uppdatering av garderoben. Skulle vara så grymt att få rocka dessa på gymmet!

Svara
Jeanette André 2 december, 2019 - 07:12

Tycker carrara är supersnygg, så den önskar jag mig

Svara
Mia 2 december, 2019 - 07:17

Är egentligen en inbiten löpare, men ska börja träna på gym som komplettering (måste blir starkare!) och då hade det varit nice med ett nytt set istället för mitt noppiga underställ. Stronger Voodoo tights är ju sjukt snygga!

Svara
Swofia 2 december, 2019 - 07:18

Jag vill vinna setet Nomad i färgen Siam Green! Älskar den gröna färgen och uppskattar att det inte är någon söm längs grenen vilket minimerar risken för ökendjur mellan benen så att säga, haha.

Svara
Mathilde Hallberg 2 december, 2019 - 07:26

Setet Roma i svart skulle göra mig galet glad Fyller år den 9:e dec och som ensamstående mamma så unnar man sig själv väldigt sällan någonting så att få detta i present vore lycka

Svara
Hanna Linder 2 december, 2019 - 07:30

Jag skulle välja madagascar black tights och crop top som en extra motivering till mig själv för att jag precis kommit igång med träning och yoga igen efter två graviditeter.

Svara
Lea 2 december, 2019 - 07:36

Vill gärna vinna ett set av Yosemite – längtar och väntar långa joggingtur i skogen eller varför inte sköna yogapass på stranden.

Svara
Malin 2 december, 2019 - 07:41

Panther Reflective – snyggt set med High Waist och det kan ju kännas bra när man precis kommit igång med träningen efter att ha fött tre barn! Följer på insta livetmedmalin

Svara
Matilda 2 december, 2019 - 07:41

Jag skulle vilja setet Yosemite. Efter flera års segt harvande med löpningen har jag äntligen fått full fart i kroppen, efter att min läkare till slut fann ut att jag BÅDE har hypotyreos & alldeles för låga järndepåer. Med rätt medicinering kan jag nu springa med full fart igen & då vore det härligt att få susa fram i detta färgglada set, med en sport-bh som stöttar bra.

Svara
Daniela 2 december, 2019 - 07:44

Skulle vilja vinna Tights och tröja i serien Hero. Nu när de äntligen kommit snö och man kan träna ute igen hade det varit perfekt att få lite nya lager som verkligen slits när man tränar ute!

Svara
Filippa Norling 2 december, 2019 - 07:51

Jag vill gärna vinna ett sett ukiah. Tajts och topp. Jag lider av djup depression och mår dåligt. Alla läkare säger att träning hjälper att må bra och att man blir gladare av det. Men har haft en skada i 3 år och detta har gjort att jag inte kunnat träna. Men nu är jag frisk och kan äntligen träna. Då för att få motivation (då den inte existerar när man mår dåligt) hade ett nytt träningsett fått mig mer motiverad och orka ta tag i min träning som kommer leda vägen till att jag kamma bättre både psykiskt och fysiskt.
Följer min instagram: filippa.norling

Svara
Maria Henrikson 2 december, 2019 - 07:54

Önskar vinna punch! Normalt skulle jag valt ”svart”, men jag behöver färg och glädje just nu!!! Massor… novembers mörker och jag fungerar inte så bra tillsammans, känner mig så grå trött och nedtryckt! Punch vore toppen – rosa bananer och boom, precis så härligt ska de va!! Hoppas… Maria H.

Svara
Filippa Norling 2 december, 2019 - 07:54

Detta hade varit en dröm med uniah !. Behöver det då jag mår dåligt och vill hitta motivation att börja träna.

Svara
Samantha Lerviken 2 december, 2019 - 07:56

POP
Mitt första år som egen företagare.
Hade varit najs att poppa ut lite i mängden

Svara
Lena Fridell Florin 2 december, 2019 - 07:58

Dom är ju supersköna att träna, så jag önskar mig ett set i Grey roar tror jag dom hette

Svara
jenny 2 december, 2019 - 08:07

Nomad Siam Green longsleeve och
tillhörande thights i grönt. så himla snygga och ser bekväma ut! Skulle absolut vilja vinna detta fina set då jag vill känna mig bekväm och snygg på gymmet. Träningen blir roligare så..

Svara
Lena 2 december, 2019 - 08:23

Jag önska nomad Siam green. Hade varit så skönt och träna i. Som nybliven mamma få man passa på och klämma in små träningspass hemma

Svara
Marie Bergetoft 2 december, 2019 - 08:23

Vilket härligt erbjudande!
Jag tar absolut chansen att kunna få vinna ett set av dessa fina kläder som jag inte hört talas om tidigare.
Om jag vinner skulle jag välja Congo Night tights för den höga midjan och det snygga mönstret och Signature Grey Malange Zip Hoodie.
Tack <3

Svara
Katarina 2 december, 2019 - 08:24

Hej!
Att få vinna ett set från serien Seamless hade gjort mig så himla himla glad. Jag har gått ner 38 kilo på ungefär 10 månader, har alltså behövt handla väldigt mycket kläder jag kunnat ha under korta perioder, detta på en studentekonomi
Ett set från Stronger blåser säkerligen nytt liv i min nyfunna hälsoresa ✨

Svara
Helene 2 december, 2019 - 08:26

Jag skulle välja Hero cropped long sleeve till min dotter. Hon skulle älska det!

Svara
Maja 2 december, 2019 - 08:27

Jag håller tummarna för ett set i printet Aruba.
Om en vecka är det ett år sedan jag gjorde mitt korsbandsoperation. Det här setet skulle bli en perfekt belöning efter först ett års rehab innan operation och sedan ett års slit till med rehab. Kommer bli lättare att hålla uppe motivationen med snygga träningskläder!

Svara
Mikaela Rindefors 2 december, 2019 - 08:28

Här kommer mitt bidrag till denna fantastiska tävling:
Cissi detta kräver att du 1. Kollar hur träningssetet PUNCH ser ut som jag hade önskat mig och även lyssnar på en låt, du kommer fatta vilken
-Det här är sagan om coolaste katten i det långa landet falukorv. Hon drog ner på stan för att bekämpa black friday rean och då kom ett crew och sa -kolla där e hon. Och nu började en jakt, de va 40 pers. Hon va som Jackie Chan, in på Åhlens och en trapp till taket. Under en trapp, över en buss. Hon va snabb hon va cool. Duka under julgranskulor och kullerbyttor, ryggen mot stupet och alla runt sig. Så hon backa bakåt… ooochh då bara BAANG BOOM CRASH, MISS COOL. BAANG BOOM CRASCH MISS COOL.

Denna outfit och denna låt tar mig tillbaka till Hultsfred 2004. Gjorde ju även om texten lite

Svara
Ann 2 december, 2019 - 08:34

Jag skulle vilja vinna panther REFLECTIVE. Skulle ge bort det i present till en 13-årig tjej. Hon är verkligen värd det, hon skulle kanske tycka det vore roligt med idrott i skolan igen.

Svara
Johanna P Lindstedt 2 december, 2019 - 08:36

Stronger träningskläder är så sköna och dom jag har skulle verkligen behöva uppdateras!
Med 3 barn så prioriterar jag inte att unna mig själv så mkt.
Efter mina tvillingpojkar har jag inte kommit i fas och ska nu boka en PT. Då vore det fantastiskt att höja motivationen med ett set från Roar kollektionen i leopard print!

Svara
Åse Nyström 2 december, 2019 - 08:38

Vodoo tycker jag är fin (fast svårt att välja ut en serie då alla är så fina)

Svara
Martina Sundén 2 december, 2019 - 08:43

Jag skulle vilja vinna Panther Reflective. Jag skulle då ge det till min dotter som håller på med dans för att uppmuntra till mer rörelse och träning. Man blir alltid mer peppad av nya träningskläder

Svara
Sara Arvola 2 december, 2019 - 08:44

Så svårt att välja ett set, vill ha alla men kanske Yosemite ändå är största favoriten

Svara
Annika Andersson 2 december, 2019 - 08:44

Breath collection gillar jag. 🙂 Och följer på instagram som annika.andersson111.

Svara
Marie Dahlberg 2 december, 2019 - 08:49

Nu när julen är här och på himlen strålar en stjärna, vill j ag vinna ett paket som gör det härligt att träna. Vilken lycka om det i min strumpa, finns något som jag kan använda när jag ska träna både armar mage och rumpa. Jag skulle älska att vinna Madagascar Black, och är säker på att de skulle sitta som ett smäck! Håller tummarna för att jag snart kan jag gå till gymmet och ha kul, men först önskar jag dig en riktigt god jul.

Svara
Sandra 2 december, 2019 - 08:50

Men va mycket snyggt!
Militia tights och sport-bh önskar jag vinna

Jag har anmält mig till pt och kostrådgivning, men har inga träningskläder alls som jag kommer i längre. Så jag hoppas såklart på vinst så jag får vara riktigt tjusig på gymmet

Svara
Jenney 2 december, 2019 - 08:54

Jag hade så himla gärna velat vinna SEAMLESS TIGHTS Nomad Anthracite och SEAMLESS LONGSLEEVE Nomad Anthracite.

Jag heter jenney.hansson på Instagram och följer Stronger! 🙂

God Jul!

Svara
Agneta Lindell 2 december, 2019 - 08:54

Militia gillar jag! Skulle vilja ge mig själv nya kläder då jag under senaste året tränat 157 gånger vilket jag är så nöjd med. Var allvarligt sjuk innan dess under lång tid men träning är det som ger mig livsenergi!!!

Svara
Maria Bostanci 2 december, 2019 - 08:57

Jag hade valt en cropped long sleeve top och tights från Hero-kollektionen. Jag har börjat träna och äta bättre och det är mitt mål att känna mig så trygg i min egen kropp att jag vågar ha på mig ett sådant set.

Svara
Jerker 2 december, 2019 - 09:15

Breath collection hade passat min fru perfekt! <3 Följer på insta 🙂

Svara
Alexandra Persson 2 december, 2019 - 09:21

Jag hade önskat mig Luna tights och Hero linne. Jag tycker att de två är såå snygga och det skulle krydda på träningsmotivationen lite! Med reumatism är det ibland smärtsamt att ta sig igenom träningspassen, men med denna outfit kan jag i alla fall vara snygg medans jag plågas

I ett försök att känna mindre prestationsångest och krav, plus att skära ner på skärmtid så har jag tagit bort alla mina sociala medier, så det är inte möjligt för mig att följa på insta.

Svara
Tina 2 december, 2019 - 09:26

Hej! Jag gillar Congo nights skarpt, med min nyvunna mammamage faller alla mina gamla tight med låg midja bort.. så ett par nya skulle sitta fint!

Svara
Christin 2 december, 2019 - 09:28

Stronger har så många fina träningskläder och jag är dålig på att prioritera mig själv. Ett sätt med nya träningskläder hade varit perfekt, Tycker att Ukiah från Jungle fusion är grymt snygg. Hade inte varit helt fel att “lysa upp” gymmet ett sätt därifrån 🙂
Följer på instagram (fruktin)

Svara
stina 2 december, 2019 - 09:30

Men åååh…då hade jag velat ha ett sett med grey roar som jag kan ge min tvillingsyster i julklapp <3

Svara
Eva 2 december, 2019 - 10:09

Jag tycker att det hade piggat upp med lite voodoo på gymmet så den önskar jag mig ‍♀️

Svara
Emma 2 december, 2019 - 10:22

Jag skulle vilja vinna Kongo night! Perfekta printet om man efter två barn inte riktigt har knipet under kontroll 😀

Svara
Ulrika 2 december, 2019 - 10:26

Jag blir glad när jag ser att det finns kläder i större storlekar. Jag skulle gärna önska mig ett Etna II set. High waist tights och en tröja long sleeve. Det skulle kännas peppande med fina kläder att ta sig till gymmet igen, jag tränar mest hemma nuförtiden

Svara
Gabriella 2 december, 2019 - 10:33

Hade jag vunnit hade jag valt från kollektionen Luna men byxor och linne. Som nybliven mamma hade det varit en perfekt morot till att komma iväg och träna men nya snygga träningskläder

Svara
Mariette 2 december, 2019 - 10:35

Detta märke är nytt för mig och det känns som ett bra märke. Intressant.
Hero II tights, är den modell som föll mig i smaken.

Svara
Erica Örnstedt 2 december, 2019 - 10:43

Från zero till Hero har jag blivit när Stronger kom in i mitt liv! Så därför önskar jag Hero-setet!

Svara
Fia 2 december, 2019 - 10:50

Jag hade önskat ett Hero-set om jag vann. Hero II Tights och Hero Linne. Varför jag skulle vilja vinna är för att jag precis kommit igång med att träna efter flera års uppehåll. Det är ibland svårt att behålla motivationen på topp och vi alla vet ju att det finns något som heter motivations-kläder

Svara
Anna 2 december, 2019 - 10:54

YOSEMITE setet vore underbart att vinna så jag kan ge min dotter det i julklapp som hon önskar sig ❤

Svara
Åsa Larsson 2 december, 2019 - 10:55

Åhh jag önskar brethe collection, både för power walk &kanske slappa efter skidturen ..
Åsa

Svara
Annie 2 december, 2019 - 11:26

Jag hade definitivt valt något ur Seamless kollektionen. Den verkar helt magiskt på alla sätt!
Att få sätta på sig snygga och samtidigt sköna träningskläder skulle göra att motivationen till träningen skulle komma tillbaka! Vem blir inte sugen på att att träna i dessa snygga kläder?

Svara
Julia V 2 december, 2019 - 11:29

Hej Cecilia!
Jag skulle jättegärna vilja vinna ett set från Etna II. Strongers träningskläder är så fina och ser verkligen ut att sitta bra på plats, så nu håller jag tummarna för vinst.!

Svara
Anna Bovinder 2 december, 2019 - 11:35

Storfavoriten Etna II Både crop top och high waist pants – skulle ge mig extra kraft och fire i vintermörkret ❤️

Svara
Felicia 2 december, 2019 - 11:55

Jag skulle vilja vinna settet “voodoo”. Har alltid varit mån om min träning och ta hand om kroppen men efter min förlossning har jag bara haft mina tankar på barnet. Nu börjar jag bli ledsen på att min kropp sviker mig och inser hur mycket kroppen kämpat med både graviditet och förlossning att jag skulle vilja börja ta hand om mig själv igen. Jag vet att kläder hjälper till att motivera en i början så detta skulle vara roligt att vinna.

Svara
T 2 december, 2019 - 11:55

Gillar highwaist tights och crop toppen i Etna II setet!
Skulle vilja vinna ett nytt sett då jag tränar ofta men inte längre har några tights som passar. Har gått upp i vikt efter en tid med underätande pga dåligt psykiskt mående. Träningen fick mig åter på banan och jag älskar att åter känna mig stark igen!

Svara
Malin 2 december, 2019 - 12:24

Jag skulle vilja vinna ett set congo nights.

Svara
Erica 2 december, 2019 - 12:34

Jag hade velat unna mig voodoo-setet för att peppa träningsmotivationen när lillebror förhoppningsvis har anlänt om 6 veckor.

Svara
Ida 2 december, 2019 - 19:24

Jag vill vinna nomad Siam green Inför min sri lanka resa i vår- det skulle göra mig smokin från topp till tår. Att svida om till detta set innan ett tidigt yoga pass- skulle göra mig bäst dressad oavsett klass! Det skulle sitta som ett smäck på min siluett, och göra mitt leende extra brett!

Svara
Katarina Lambrou 2 december, 2019 - 12:39

Jag vill gärna vinna set från kollektionen Pop. Hur underbart vore det inte att få träna och känna sig som en superhjälte iklädd enhörningsdräkt och doftande av bubbelgum?!
Glädjen man skulle sprida på gymmet då!

Svara
Malin Svensk Björck 2 december, 2019 - 12:45

Vill gärna vinna Pompeii. Snyggt och ser bekvämt ut vilket är jätteviktigt när jag gör min dagliga rehsnträning för att minska risken att hamna i rullstol på heltid.
Snygga kläder gör det tuffa lite roligare!
Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Svara
Linda 2 december, 2019 - 13:06

Jag skulle önska Panther Reflective som är riktigt snyggt. Motivationen till att träna på gymmet under vinterhalvåret ökar med snygga och bra träningskläder.

Svara
Ellinor Sandahl 2 december, 2019 - 13:17

Jag skulle vilja vinna hero 2, det ger precis den självkänslan jag skulle behöva för att komma igång med träningen som jag så gärna vill.

Svara
Caroline Keddyson 2 december, 2019 - 13:18

Vilken tävling! Min träning har varit väldigt dåligt på sistone så nu måste jag komma igång igen. Och då skulle det vara väldigt motiverade att få göra det i ett Etna 11 set <3

Svara
Emma Ragnarsson 2 december, 2019 - 13:18

Jag skulle vilja vinna ETNA II i svart och matchande crop top till. Ett nytt fräscht träningsset skulle pigga upp träningen och motivationen nu i december! ❄️

Svara
Kamilla 2 december, 2019 - 13:43

Jag hade velat vinna dessa fina tightsen https://www.stronger.se/se/tights-punch.

Behöver all push och glädje för att komma igång på riktigt igen. Dessa träningstightsen är verkligen feelgood.

Svara
Madeleine 2 december, 2019 - 14:03

Jag blev förtjust i mönstret roar när jag kikade på deras hemsida! Perfekt när tightsen är lite högre så de håller ”mammakurvorna” på plats! 🙂

Svara
Elina Andersson 2 december, 2019 - 14:22

Jag tycker att Etna 11 med höga taights och crop top är super snygga och verkar så smidiga med en liten ficka där bak.
För att tänka på miljön och spara pengar så har jag beslutat att inte handla så mycket nytt och använda det jag har. Men träningskläderna blir lätt slitna så jag håller igång rätt mycket och att få vinna ett nytt set hade varit en så härlig julklapp till mig själv 🙂

Svara
Petra Christensen 2 december, 2019 - 14:38

Nomad anthracite grå seamless tights och longsleeve (STL M) skulle vara underbart att få träna i. Så härliga och snygga kläder och då blir man verkligen sugen på att träna!

Svara
Hansson Ann-Christin 2 december, 2019 - 14:46

Hade blivit jätteglad för Hero 11 X-bra och Hero 11 long tights. Jättesnygga och bra kvalitet från Stronger. Tränar varje dag och då behöver man en del ombyte av bra kvalitet

Svara
Fanny Lindkvist 2 december, 2019 - 14:56

Mjau! Jag vill vinna ett set Roar (beige) för att jag känner mig som en starkt kattdjur i Leo-Prints! Perfekt att slå personbästa i marklyft i.

Svara
Julia Wallin 2 december, 2019 - 15:00

Jag skulle vilja vinna setet Nomad Siam Green, från Seamless kollektionen. Är heltidssjukskriven och detta skulle vara en perfekt julklapp till mej själv. Jag behöver och vill verkligen komma igång med träningen och med detta fina setet blir man ju lite mer taggad.

Heter jjuuuliiaa på instagram och följer Stronger!

Håller alla tummar och tår✊✨❣️

Svara
Frida Hallström 2 december, 2019 - 15:14

Jag skulle vilja vinna det superfina setet Congo night.
Skulle verkligen behöva lite nya träningskläder så jag kan känna mig fin när jag tränar.
Har diskbråck i ryggen och måste träna för att hålla det i schack. Är alltid roligare att träna med fina träningskläder

Svara
Inger 2 december, 2019 - 15:14

Ett panterset till en pantertant (55+) det skulle verkligen ge motivation till förändring och aktivitet. Vore häftigt med lite modeller äldre, vad sägs om det @stronger vi är många därute som behöver pep.

Svara
Christel Petersen 2 december, 2019 - 15:16

Ååå detta vill jag vara med och tävla om. Har länge gått och längtat efter ett fint och mysigt sett som jag kan ha när jag gör min hemma träning. Har sjukdomen eds och behöver därför träna 1,5 timme rehab träning för att stärka bindväven varje dag. Jag skulle mer än gärna vinna signatur Grey melange sweat pants och zip hoodie. Gärna med ett kortare linne till. Hoppas hoppas

Svara
Alexandra 2 december, 2019 - 15:31

Ååh, yosemite hade ju varit fantastiskt att vinna!! Så man får mer motivation till att träna, i dessa mörka tider! Håller tummarna!!

Svara
Louise Norelius 2 december, 2019 - 15:43

Åh om just jag skulle (vinna) vinne..
Då hade jag valt Grey Roar tights och Tanzania Black linne..
Eftersom rimma uppenbarligen inte är min bästa egenskap, bör jag hålla mig till gymredskap! Då gärna Iklädd snggt gear – från STRONGER

Svara
Magie 2 december, 2019 - 15:44

Har inte tränat på väldigt länge i brist på ork helt enkelt. Tänkte börja smått med Yoga hemma och de gråa Buddha tightsen skulle klämma in överskotten runt midjan på ett snyggt sätt

Svara
Marika 2 december, 2019 - 16:03

Ett par Etna tights med Hero Sportbehå hade varit guld att vinna!

Svara
Malin 2 december, 2019 - 16:35

Jag skulle bli så glad över ett set Congo Night då jag så fort jag skrivit på min nya, efterlängtade anställning planerar att använda friskvårdsbidraget till att äntligen skaffa ett gymkort och bli starkare! Det är bara träningskläderna som fattas och med dessa häftiga kläder skulle jag inte ha någon ursäkt kvar.. 😉

Svara
Amanda 2 december, 2019 - 16:45

Skulle vilja vinna den rosa Punch! Så fin och rolig som skulle peppa mig på yogan och styrketräningen!

Svara
Michaela 2 december, 2019 - 16:46

Vilken drömlucka! Jag ska på en träningsresa till Spanien senare i vinter. Så peppad! Tänk att få kunna glassa runt, eller jag menar svettas, i ett stylish YOSEMITE set från Stronger. Jag skulle smälta in perfekt bland alla palmer och kettlebells. DRÖM.

Svara
Ida Jonsson 2 december, 2019 - 16:53

Tycker Voodoo är så super snygga, skulle sitta som ett smäck på min resa till Africa.
Hoppas hoppas

Svara
Therese 2 december, 2019 - 16:55

Hade så gärna vunnit HERO i tights och cropped Long sleeve. Börjat träna igen efter ett års uppehåll och lite nytt i träningsgarderoben hade inte varit fel.

Svara
Sanna 2 december, 2019 - 16:58

Åh, vilken perfekt vinst! Hade väldigt gärna överraskat min dotter med lite nya träningskläder till gymnastiken i skolan. Hon har länge önskat sig ett par nya, så detta hade verkligen varit perfekt att slå in och överraska med nu till jul.

Hon skulle älska dessa https://www.stronger.se/se/tights-punch samt https://www.stronger.se/se/sportbh-punch.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Svara
Mikaela Ankarvall 2 december, 2019 - 17:00

Ett set från Panther! Så fint!
Jag har länge ätit hälsosamt men träningen har jag varit sämre med. MEN, nu ska det blir ändring på det. Jag måste, finns inga alternativ. Därför skulle jag vilja bli extra peppad med snygga träningskläder! Heja mig!

Svara
Ottilia 2 december, 2019 - 17:38

Vilken spännande tävling! Det det jag är mest sugen på från stronger just nu är madagaskar black. Jag som lever i träningskläder till vardags för att det är det skönaste som finns, men har nu äntligen kommit igång med träning igen så ett sådant pris skulle liva upp motivationen ytterligare

Svara
JESSICA 2 december, 2019 - 17:10

Skulle vilja vinna ett set från Madagascar red, behöver den exrtra motivation som ett snyggt träningsset kan ge… har just nu ett ofrivilligt uppehåll från löpning pga skada och hänvisad till gymmet, kanske kan nya träningskäder mez bra passform ge inspiration till lika hängiven träning som löpningen brukar bidra med

Svara
Sara 2 december, 2019 - 17:38

2020 ska bli mitt år. Efter fem års utbrändhet ska jag äntligen få lov att börja träna ordentligt igen. Ett set med Panther reflective tights och Madagaskar Siam green crop top från Stronger kommer hjälpa till att förvandla mig från den tama hemmakatten jag ofrivilligt blivit och låta mig blomma ut som den panter som jag är när jag mår bra.

Följer Stronger med kontot @FrknSara

Svara
Lotta 2 december, 2019 - 17:43

Jag skulle vilja peppa min starka men magsjuka dotter med träningskläderna ”Vietnam” som jag vet att hon har kollat in.

Svara
Lotta 2 december, 2019 - 17:45

Glömde skriva att just följer Stronger på Instagram (lottaplott).

Svara
Camilla 2 december, 2019 - 17:48

Efter att ha haft träningen åsidosatt i ett par år så har jag äntligen tagit tag i att träna och vad skulle inte motivera en mer än den snygga kollektionen Roar!

Svara
Anna Olsson 2 december, 2019 - 17:56

Första gången i mitt liv jag hållit igång träning ett helt år, fantastiskt! Nu varit sjuk och det fina setet PUNCH skulle hjälpa peppen att återuppta träningen igen

Svara
Elin Andersson 2 december, 2019 - 18:07

Jag önskar vinna tights och bh från VOODOO. Varför? Jag har varit sjukskriven i 6 månader och har nu, sakta men säkert börjat komma tillbaka. Jag skulle behöva en bra självkänsla nu när jag är åter på gymmet, och voodoo skulle garanterat hjälpa till på traven. Hoppas hoppas!

Svara
Victoria 2 december, 2019 - 18:11

Oj vad många fina kläder de hade, svårt att välja Skulle vilja vinna ”Panther reflective”-setet för det verkar både skönt, funktionellt och snyggt. Det hade gett lite pepp att få vinna något så snyggt när man lever i riktigt gamla kläder (pga långvarig sjukskrivning med utmattningssyndrom som ger låg inkomst.) Är inne på 5.5år hittills så ekonomin är ju tyvärr inte på topp, därför hade denna vinst varit som en skänk från ovan. Att kunna känna sig lite fin när man tar sina promenader runt kvarteret (i nuläget då energin är för låg för efterlängtade träningen). Håller tummar och tår! ❤️

aneolia på Instagram (följer stronger)

Svara
Tove 2 december, 2019 - 18:17

Jag skulle vilja vinna Hero 2!

Hero 2 på mina lår, kanske kan gå och spinna då! Inte alltid lätt att hitta rätt till gymmet men med motivation av fina kläder går jag dit i alla väder! Önska nu mig lycka till, så kanske jag kan spinna en gång till!

Svara
Emma 2 december, 2019 - 18:25

Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett träningsset för det vore den perfekta julklappen till min mamma! Hon är 54 år och har precis börjat löpträna, och sprang för några veckor sen den första milen i hela sitt liv. Tycker hon är så häftig och min största förebild, och vill så gärna uppmuntra henne i sitt nyvunna intresse! Övertygad om att hon hade älskat mönstret på Yosemite tights och Yosemite sport-bh från Jungle fusion-kollektionen, så de hade jag valt till henne om jag vann <3

Följer stronger på instagram (emmbjork)

Svara
Marie 2 december, 2019 - 18:37

Vilken vinst! Vore fantastiskt att kunna träna i ett Strongerset. Skulle jag ha turen med mig är det Luna highwaist med croptop som jag tycker är extra fint. Med vänlig hälsning Marie Jonsson

Svara
Elin gustavsson 2 december, 2019 - 18:45

Åh, chansen till att vinna nya träningskläder kan jag ju bara inte gå miste om!
Efter en graviditet som ändrade kroppen HELT känns de som att komma igång o träna igen är prio ett för att få en stark kropp och en glad mamma till våran lilla bebis.
Tyvärr passar inte mina träningskläder längre och skulle därför blir SÅ OTROLIGT glad om jag vann tights samt träningsBH från stronger HERO ll.

Svara
Therese Gustafsson 2 december, 2019 - 18:47

Om jag vann skulle jag gärna vilja ha Hero 2 tights och Hero linne. Jag fick en skivstång när jag fyllde år och det vore ju ännu roligare att träna med den i nya snygga träningskläder!

Svara
Maria 2 december, 2019 - 18:52

Jag ääälskar Luna, sååå fin <3

Svara
Telma Turunen 2 december, 2019 - 18:54

Jag skulle vilja vinna ett set från kollektionen Marble Madnes. För det första är majoriteten av mina träningskläder för tillfället inte storleksmässigt passande. Att få ett tillskott av ett nytt träningsset som passar en resulterar i en bekväm träning. För det andra är mönstret på Marvle Madnes setet min stil. För det tredje medför ovanstående orsaker (passande storlek på träningskläder och kläder som är personliga och passar ens stil) i en härlig push, motivation och boost på träningen.

Svara
Anna Lai 2 december, 2019 - 18:57

Ett träningsset från Seamless-kollektionen hade varit fantastiskt att få träna i nu när jag ska försöka komma igång med träningen igen! Inte nog med att kollektionen är bekväm (hejdå kameltå ) och ändå ger bra stöd, men tekniken bakom produktionen av seamless kollektionen gör att det också behöver användas mindre tyg när de sys upp!! Så bra!! Fegisen i mig säger att färgen nomad green är tillräckligt wild and crazy! Kommer bli en färgklick i min svarta träningsgarderob oavsett

Svara
Martina Tapper 2 december, 2019 - 19:01

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna sport bh och tights i Vietnam. Ett set som livar upp tillvaron såväl för andra som för en själv och kan hjälpa att hålla uppe träningsmotivationen ända in i mål. Heja, heja!

Svara
Jonas R 2 december, 2019 - 19:02

Pop!

Min flickvän är en cool tjej med mycket pop i sig 🙂 Tror det skulle vara jättefint på henne!

Svara
Aina 2 december, 2019 - 19:17

Tänk att få vinna ett träningsset från Madagascar!

Efter att ha fått två barn med 1,5 år emellan har jag under hösten påbörjat en hållbar träning för att hitta tillbaka till mig själv! Att lägga pengar på träningskläder finns det dock inte utrymme för som föräldraledig så en vinst vore fantastiskt! ✨

Svara
Erika Polhem 2 december, 2019 - 19:19

ROAR då jag älskar djurprint och det ger en extra kick till träningen.

Svara
Johanna VL 2 december, 2019 - 19:30

https://www.stronger.se/se/tights-etna-ii

Önskar mig ett par tights med hög midja och dessa tror jag skulle passa perfekt.

Svara
Christina Kaakinen 2 december, 2019 - 19:38

Vilka snygga och annorlunda träningskläder från Stronger. De har jag aldrig sett tidigare .Det var svårt att välja .Men jag bara föll för dessa :https://www.stronger.se/se/tights-punch .Rosa är min favoritfärg .Bra att det fanns upp till XL .
Gillar Stronger på instagram (mittandraliv heter jag )

Svara
Frida 2 december, 2019 - 19:42

Jag skulle vilja överraska min dotter med ett set Roar, hon gillar sina andra byxor från Stronger!

Svara
Maja Bednarcuk 2 december, 2019 - 19:45

Congo Night – är det tränings settet jag önskar mig. Äntligen snygga och färgglada träningskläder för oss tjejer! Träningskläder som är snygga, bekväma, sitter som de ska och dessutom höga i midjan! Äntligen kläder som passar oss kurviga och runda tjejer, där även vi (jag) kan få känna oss snygga i när vi tränar! ☺️
Dessa är så snygga att jag vill använda de i vardagen också tex till en tunika! Läckert snygga!!

Svara
Mio 2 december, 2019 - 19:46

Skulle mer än gärna vinna ett set från kollektionen Phoenix! Så fantastiskt fint! Efter en stomioperation och ett kejsarsnitt vill jag ha träningskläder med hög midja!! Dessutom har jag utmanat mig själv denna höst och gått på både zumba och sprungit min första 5km, så stolt över mig själv!

Svara
Johanna Uhlmann 2 december, 2019 - 19:51

Jag älskar voodoo set! Så snygga och sköna! Det skulle vara extra kul att träna i dom.

Svara
Sofie 2 december, 2019 - 19:56

Madagaskar Siam green är fantastiskt fina i byxa och topp. Träningskläder unnar jag mig sällan, jag tvättar och tvättar tills dess att det inte är försvarbart längre

Svara
Joanna 2 december, 2019 - 20:08

Grymt snygga träningskläder! Upptäcke Stronger när en tjej kom in med ett par Voodoos på gymmet! Blev störtförälskad men hon själv visste vad märket hette… Och nu äntligen vet Jag! Jag som typ googlat ihjäl mig på att hitta dem! Jag hade älskat en voodoo outfit, för att den stilen är lika crazy och twisten som jag, galenpanna från den småländska urskogen som aldrig kan sitta still! Löpning i det djupaste gröna

Svara
Karin Johansson 2 december, 2019 - 20:09

Jag skulle vilja vinna Voodoo setet. Har inte köpt något nytt på länge och Strongers kläder är så snygga .

Svara
Catrin 2 december, 2019 - 20:10

Jag skulle gärna vilja ha nya träningskläder gärna i mönstret Vietnam. Har svårt att prioritera mig själv och nya träningskläder ligger tyvärr långt efter kläder till mina fyra söner.

Svara
Camilla Pettersson 2 december, 2019 - 20:19

Jag skulle vilja vinna ett set från härliga seamless! Varför då? För att jag är Stronger than ever i mitt 38-åriga liv. Efter år av bantning , osunt ätbeteende och snedvriden kroppsuppfattning så har jag äntligen knäckt koden. Jag hyllar min kropp med näring, träningsglädje och vila, så visade det sig att resten föll på plats. Tack kroppen för att du stod ut med mig i alla år! Nu ska du belönas!

Svara
Anna 2 december, 2019 - 20:23

Så mycket fina träningskläder från Stronger! Jag donerade en njure till min son strax före sommaren och har inte riktigt kommit igång med träningen efter operationen. Kanske lite nya kläder i mönstret Vietnam kan göra susen och få igång mig igen.

Svara
Johanna 2 december, 2019 - 20:24

Jag önskar mig Avion High waist tights och Avion sport bh.

Vilket fantastiskt snyggt print! Känner hur jag blir starkare bara jag tittar på det och de flesta av mina träningsplagg går i färgskalan grå, rosa, svart så de här skulle smälta perfekt in!

Har tyvärr inte instagram men följer på Facebook

Svara
Matilda 2 december, 2019 - 20:29

Har alltid velat testa strongers träningskläder. Det skulle göra mycket för en student som mig själv att få ett fint sett därifrån. Bortsett från det skulle det vara väldigt motiverande med nya träningskläder! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett par svarta byxor från Etna ll och ett fint svart Etna-linne till <3

Svara
Emelie Erlandsson 2 december, 2019 - 20:30

Voodoo setet skulle vara underbart att vinna. Det skulle ge mig extra pepp att komma igång med träningen efter graviditeter.

Svara
Stina Sjökvist 2 december, 2019 - 20:34

Från att ha varit en person som tränat varje dag till en person som efter barn, missfall och sjukskrivning aldrig tränar längre börjar träningssuget komma tillbaka. Att få starta träningen med en uppdatera träningsgarderob (som kanske passar lite bättre) hade känts kanon och Opus tights och top hade definitivt platsat i den garderoben!

Svara
Karro 2 december, 2019 - 20:42

Om jag vann skulle jag välja dom träningsbyxorna som heter Opus av den anledningen att dom har en för mig otroligt tilltalande färg men framförallt hög midja så jag som har en tjock mage (har slutat röka och gått upp 15!! Kg) kanske slipper gå och dra i dom då dom flesta träningstights “rullar” av min mage 🙁

Svara
Frida 2 december, 2019 - 20:42

Följer Strongers insta, tränar mycket och älskar Strongers träningskläder! Hero II tightsen och Hero Long Sleeve tröjan skulle jag jättegärna vilja ha!

Svara
Marie 2 december, 2019 - 20:44

Jag skulle önska mig tights o top i Congo Night.
Behöver komma igång med träningen så sköna och snygga träningskläder vore toppen

Svara
Åsa Andersson 2 december, 2019 - 20:47

Vem vill inte utöka sin garderob med ett nytt set från Stronger!! Roar är ju sååå snygga✌.
Bästa o skönaste träningskläderna jag har!!
Med grymma kläder på så är ju halva jobbet redan gjort.

Svara
Karolina 2 december, 2019 - 20:48

Jag ska precis börja träna igen efter min tredje graviditet och en lång härlig (men krävande) bebisbubbla och det skulle vara så peppande med nya snygga träningskläder från Stronger mitt favoritset är Congo night tights och cropped top!

Svara
Malin Aronsson 2 december, 2019 - 20:48

Skulle vilja ha etnas top och tights om jag vinner. Har velat haft dom länge, men känt att jag inte har haft råd och köpa dem. Skulle varit toppen att vinna! Följer springer.

Svara
Jenny 2 december, 2019 - 20:49

Å vilken rolig tävling

Jag skulle vilja vinna atlantic high weist tights och atlantic crop top.
För att få upp motivationen för att komma iväg till gymmet igen efter ett uppehåll med massa tentaplugg och berg och dal banor med barnen där fokus helt togs från gymmet.

Tack för att du är underbar

Svara
Susanne 2 december, 2019 - 20:51

Jag bara älskar marmor så carrara känns som det självklara mönstret på tights Kanske skulle det vara mycket lättare att ta mig iväg till gymmet iklädd i just carrara tightsen!

Svara
Maria Hellström 2 december, 2019 - 20:53

För tre år sedan drabbades jag av utmattningssyndrom. Träningen blev lidande då det tog över ett år innan jag kunde gå längre promenader. Men sedan sept är träningen en stor del av mitt liv 3-4 ggr i veckan för att just må bra. Och det har gett resultat 🙂 Tydligen så är min metaboliska ålder 27 fastän jag är 42 så Att få Ett set med träningskläder från Stronger skulle verkligen visa hur jag mår nu. Härlig känsla att sprida till andra att det går!
Följer Stronger

Svara
Lisa Larsson 2 december, 2019 - 20:56

Hej!
Jag och mina grymma tjejkompisar ska springa 2.0 tjejmilen i vår, Jag ser framför mig hur jag förbereder mig inför loppet i yosemite tightsen (gärna kortbyxorna) och tillhörande sport tio på Bali i vår innan loppet.

Svara
Carola Andersson 2 december, 2019 - 20:58

Ska snart åka till Indien på ett ayuverediskt retreat, spännande!
Där kommer det att bli varmt! Har aldrig vågat använda en bh-topp men tänker att nu är det dags, vid 50 års ålder. Önskar mig Budda sport bh med tillhörande tights!
Strongers alla kläder är fantastiskt fina!

Svara
Ida 2 december, 2019 - 21:02

Vill verkligen vinna ett set Congo Nights. Då lovar jag att komma igång med träningen! Har skjutit på det länge nog.

Svara
Susanne Gunnarsson 2 december, 2019 - 21:04

Skulle vilja vinna ett set av modellen carrara till min 14 åriga dotter

Svara
Bianca Bergman 2 december, 2019 - 21:05

Vilken fantastisk lucka! Om jag skulle vinna skulle jag välja ett blått set med MANTRA sport-bh samt tights till min mamma. Som tack för att hon visat mig välden och inte minst yoga-världen där hon tränar aktivt och är i stort behov av ett nytt set träningskläder. Namaste 😉

Svara
Fridabus 2 december, 2019 - 21:06

Voodoo tightsen asså…undra om man hade tagit i lite extra med dessa på??? Hoppas få utforska detta

Svara
Elsa 2 december, 2019 - 21:08

Om jag fick äran att vinna ett set från fantastiska Stronger hade jag valt NOMAD SIAM GREEN Seamless Tights med tillhörande Seamless Bra! Jag skulle så gärna vilja ha dessa att yoga i, dels för att comforten ser helt magisk ut men även för att färgen påminner mig om de djupa dalaskogarna som mitt hjärta slår lite extra för!

Svara
Anna sandqvist 2 december, 2019 - 21:16

ETNA II Tights och Crop top – perfektion enligt mig! Älskar att träna i svarta, stilrena träningsplagg! Har äntligen kommit igång med min träning efter min andra graviditet, och oj vilken skön bonusenergi jag får med mina små pojkar på dagarna! Hade varit så kul, och inte minst motiverande, med lite nya träningskläder! 🙂

Svara
Emelie Lundh 2 december, 2019 - 21:19

Jag skulle gärna vilja ha setet Roma 😀 Som student är det sällan som man kan köpa sig nya träningskläder så det vore så kul att få en uppdatering bland träningskläderna 🙂
Följer stronger på instagram 🙂

Svara
Caroline 2 december, 2019 - 21:25

Vilken lycka! Jag har velat testa Stronger träningskläder så länge! Skulle såå gärna vilja testa setet Etna 2. I svart.
Håller tummar och tår!
Med vänlig hälsning, Caroline

Svara
Kristine 2 december, 2019 - 21:26

Som många av oss mammor gör, prioriterar man alltid barnen/familjen först. Sist kommer alltid mina egna ”villhöver”. Har under en tid kikat på stringens kläder då man hör och ser så mycket positivt om dem. Jag skulle bli så glad om jag hade turen att vinna och unna mig ett set i Vietnam mönstret

Svara
Monika Bornefalk 2 december, 2019 - 21:27

Wow på alla snygga träningset.
Hade jämnt mig mer bekväm på gymm1 med CARMA.
då hade min bulle /donut som trilsket sitter på min mage fått sättas på plats

Svara
Elin Blue 2 december, 2019 - 21:37

Jag tycker safari kollektionen är så snygg! Jag gillar det mönstrade men behöver enfärgat och Congo Nights tightsen + Madagaskar crop toppen vore Superb!
Jag yogade som en tok förut men har helt kommit av mig. Nyårslöften hit och nyårslöften dit, men jag SKA börja igen. Det sista nyårslöftet jag hade var att bli vegetarian och det har jag nu varit i två år. Nu får löftet bli att göra yogan en del av vardagen igen!

Svara
Linda 2 december, 2019 - 21:35

Träningskläderna behöver bytas ut och att vinna ett ser från stronger hade ju varit perfekt nu till jul 🙂 tights Hero II och linne Hero hade jag gärna svettats i på gymmet.

Svara
Emma 2 december, 2019 - 21:38

Hej! Aldrig prövat Stronger förut men skulle gärna vilja. Så jag hade önskat vinna Etna II High Waist Tights och Etna II Long Sleeve i svart!
Ha en fin kväll!

Svara
Elin 2 december, 2019 - 21:40

Jag skulle vilja vinna ett Leopard sett. Tänk vilken fart jag skulle få på löparbandet

Svara
Nathalie 2 december, 2019 - 21:41

Till mig själv, helt klart! Idag har jag barnvagnspromenerat i frostlandskapet och kände helt plötsligt motivation till att att ta tag i gravidkilona som envist dallrar kvar. Hero II – svart ör ju svart. Sedan jäklar

Svara
Sofia 2 december, 2019 - 21:45

Skulle älska att vinna tights och croptop i serien Nomad Anthracite. Skulle bli som en liten julklapp, till MIG

Svara
Ida 2 december, 2019 - 21:47

Min ved är slut och min eld har snart slocknat. Min läkare sjukskrev mig idag så att jag kan samla ihop ny ved. Jag har eldat och eldat men struntat i att samla ihop ny ved. Jag vill jobba och ha massor av energi till mina barn och alla aktiviteter. Det skulle kännas lite bättre att samla ved i ett par Etna tights och ett Funky singlet.

Svara
Alexandra 2 december, 2019 - 21:48

Jag skulle vilja vinna ett set från Nomad Anthracite med Bh och byxor. Perfekt nu när min mage sakta men säkert blir rundare och man behöver ett skönt träningset som inte skaver på den växande magen och brösten! #preggo

Svara
Linnea H 2 december, 2019 - 21:53

Jag vill gärna vinna Etna II high waist tights black och Etna II Black crop top, för det är riktigt snyggt med ett stilrent, svart träningsset.
Jag har nyss fått mitt första barn och behöver komma igång med träningen igen. Ett nytt fint träningsset skulle verkligen göra mig motiverad, speciellt nu när mina gamla träningskläder inte sitter lika bra längre.

Svara
Sara Carlsson 2 december, 2019 - 22:01

PANTHER REFLECTIVE
Because I’m Worth It!

Svara
Jenny 2 december, 2019 - 22:07

Hero II tights och top! Supersnyggt och ett plus är att det finns en ficka för mobilen när en vill lyssna på sin egen musik på gymet! det gör att träningen blir effektivare och roligare!

Svara
Linda Reutgard 2 december, 2019 - 22:08

Etna II skulle vara motivationen som tar mig ut i löparspåren igen efter en skadefylld höst. Skadefri nu, men har inte hittat motivationen ännu. Men med detta setet skulle jag gräva fram pannlampan och dubbskorna och ge mig ut. Kanske eventuellt med en tröja till utanpå, bara tills det blir vår i alla fall.

Svara
Anna Wennertorp 2 december, 2019 - 22:09

Carmen tights och Etna II.

Vinna vill jag för att jag ÄNTLIGEN har fattat hur skönt det är att träna och att hålla i träningen. Så detta skulle bli en inspirationspresent till mig själv – så jag bara fortsätter och fortsätter…

Svara
Sandra 2 december, 2019 - 22:12

Jag blev så förtjust i voodoomönstret! Tajtsen och en ny sporttop skulle verkligen behövas i min garderob, efter flera år i utmattning- depression- och ångestträsket så passar inga av mina snygga träningskläder längre men har äntligen börjat klara av att både ta mig till gymmet och orka träna en liten stund!

Svara
Johanna Granholm 2 december, 2019 - 22:15

Fastnade för phoenix, himla härligt mönster och är inte en som gillar röd men i detta mönster var det toksnyggt med de röda inslagen
Vore amazing att få vinna, mina träningskläder är gamla och känns som de tillhörde ett annat liv (mao så var det för länge sen jag tränade ordentligt)

Svara
Sara L 2 december, 2019 - 22:17

Voodoo, det setet har jag suktat efter länge, det är det fräsigaste jag sett!

Svara
Anna 2 december, 2019 - 22:27

Hade jag fått önska valfritt ur Strongers ursnygga sortiment hade jag valt ett set med tights och grop top från Etna ll! Så mycket snygga kläder som hade fått mig att känna mig stark, trygg och snygg!

Svara
Emilia 2 december, 2019 - 22:27

Träningskläder kan man inte få nog av utan det behövs alltid fräschas upp med nya för att få mer träningsenergi! Hero kollektionen skulle jag vilja välja något ifrån ‍♀️‍♀️

Svara
Elin Gunnarsson 2 december, 2019 - 22:28

Min favorit från Stronger är tights och sport-bh i mönstret ROAR! Uppiggande träningskläder ger mig både inspiration och träningsglädje – och det är något jag behöver i vintermörkret! Hade blivit superglad att få prova Strongers produkter!

Svara
Linn 2 december, 2019 - 22:28

Jag hade önskat vinna ett ribbat set ”Cush” ~ hade varit fantastiskt att vinna efter en otroligt tuff graviditet och få en kickstart nu när jag börjat träna igen ♥️

Svara
Lundén 2 december, 2019 - 22:28

Åh, jag skulle välja Etna II-serien! Trots alla underbara färgkombinationer så är svart favoritfärgen 🙂

Svara
Emma Renklint 2 december, 2019 - 22:29

Jag skulle gärna vilja vinna ett set från seamless kollektionen.
Har precis fått mitt andra barn och skulle behöva lite nya träningskläder för att hitta tillbaka till träningen, dom flesta kläderna har blivit för små.

Svara
Frida 2 december, 2019 - 22:30

Skulle vara så kul att ge bort ett par Hero II tights med matchande linne till min mamma i julklapp! Hon är verkligen värd det och vet att hon skulle uppskatta det! 🙂

Svara
Emma Erlandsson 2 december, 2019 - 22:31

Jag vill vinna hero II tights och linne. Tränar mycket och älskar det klassiskt svarta och att dom är höga i midjan

Svara
Susanne Adamsson 2 december, 2019 - 22:33

Om jag vinner ett set Ukiah tights och top från Stronger skulle det verkligen vara grädden på moset och baren på barbellsen för vårt team -Svärmödrarna!
Då köper jag ett likadant set till åt min teamie Ann! 🙂

Svara
Elin 2 december, 2019 - 22:35

ett congo night set det skulle jag vilja ha, då skulle jag må så bra. Jag skulle glänsa som en stjärna på natten och de vetti katten om jag inte snyggast på gymmet skulle bli när jag glider in i dessa fina tights-congo night(s)
Då skulle det nog bli ännu roligare att träna och äta rätt, det skulle vara kanon med ett så fint set

Svara
Marie Andersson 2 december, 2019 - 22:38

Panther Reflective
Jag skulle vilja ge detta fantastiska fina set från Stronger till min dotter. Jag vet att nya träningskläder skulle vara ren lyx och glädje för henne. Det gör skillnad att få känna sig fin på gymmet och samtidigt oerhört viktigt med bekvämlighet.
Hon är en stark och älskad tjej som jag gärna skulle vilja glädja och se hennes resa mot god hälsa ❤️

Svara
Cecilia Folkesson 3 december, 2019 - 22:02

Grattis Marie,
Du är vinnaren av dagens lucka!

Mail med mer info kommer 🙂

God Jul önskar Cecilia och Stronger

Svara
Katja Hesthamar 2 december, 2019 - 22:44

⛄️ Vilken härlig lucka! ☃️
Träningskläder i rött skulle kännas helt rätt nu till julen!
Jag önskar mig gärna både jul-tights och Jul-top:
♥️ Roma High Waist Tights (L) ♥️ Roma Crop Top (M)

Svara
Jennie Svensson 2 december, 2019 - 22:45

Jag önskar mig Carma tights och tillhörande bh-topp.
ÄLSKAR mina Voodoo men nu har min tweenie hittat dem och jag saknar plötsligt ett par välsittande tights. Känns som jag tränar bättre i favvomärket STRONGER.

Svara
Malin Fredriksson 2 december, 2019 - 22:46

Woodo- setet kan vara det grymmast mönstrade träningskläderna ever, skulle känna mig så stark och cool och förhoppningsvis våga pressa mig själv lite mer än i dagsläget på ren coolhet… idag är denna studerande morsa inte så cool på gymmet, det behövs en uppfräschning och vad vore läckrare än att strida in på gymmet i stronger- träningskläder,,, skulle pigga upp och skapa lite motivation och glädje i vintermörkret!

Svara
Lisa 2 december, 2019 - 22:47

” ‘Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder”

Så känns det ju! När man känner sig på topp i snygga träningskläder, man tar i lite extra för att matcha liksom. Håller tummarna för ett Etna II set.

Svara
Linda Nilsson 2 december, 2019 - 22:50

Jag skulle vilja vinna Ukiah setet för har man så snygga träningskläder så längtar man efter att få dra på sig dem och träningen blir så mycket roligare. Ytterligare en anledning till att jag vill ha just det setet är att jag tidigare alltid köpt svarta träningskläder för att inte behöva sticka ut men det är dags att ändra på det och då är de träningskläderna perfekta!

Svara
Eva Bengtsson 2 december, 2019 - 22:53

Marquina tights och top. Såå snyggt! Siktar på att ta min träning till en ny nivå nästa år, Så då behövs snygga träningskläder för extra pepp och inspiration 😀

Svara
Elvira Tjernell 2 december, 2019 - 22:57

Jag vill gärna vinna ett sett från Madagascar Black då det ser enormt skönt ut. Jag har aldrig haft träningskläder från Stronger men har bara hört massa bra om deras kläder plus att jag alltid velat testa deras utbud. Madagascar Black ser ut att sitta skönt och ha bra stretch. Det skulle vara sååå roligt att få nya träningskläder och uppdatera garderoben lite.

Svara
Anna 2 december, 2019 - 22:59

ETNA II high waist thighs

Svara
Mari Lamberth 2 december, 2019 - 23:08

Jag gillar verkligen Nomad den grå. Den ser så otroligt mjuk och härlig ut. Nästan som en mysdress. En snygg outfit får en att kanske masa sig ut och springa lite oftare

Svara
Cecilia Lassfolk 2 december, 2019 - 23:09

Onyx är ju supersnyggt set!

Skulle bli ännu mer taggad att slippa det här diskbråcket och äntligen få börja träna igen om ett sånt väntade på mig. Ha ha!

Svara
Sara Malm 2 december, 2019 - 23:52

Ett Hero set skulle jag vilja vinna i julklapp till min dotter.
Hon är min hjälte ❤️

Svara
Elin 2 december, 2019 - 23:55

Hela mitt liv har jag kämpat för att få min omgivning att må bra och försökt bidra till att alla ska vara lyckliga utifrån sina förutsättningar. Som syster till en tjej med funktionsvariation har det blivit en naturlig roll att ta sedan barnsben.

Senare år har jag dock insett att jag även måste kämpa för mig själv och min egna lycka. Därför strävar jag efter att bli stronger i att prioritera mig själv och hoppas att ett träningsset från Stronger kan påminna mig om min värdefulla egentid som t.ex. kan spenderas genom långa skogspromenader eller träning. Roar är modellen jag vill känna mig stark i!

Svara
Alma Karlsson 3 december, 2019 - 16:55

Jag skulle jättegärna vela ha träningssättet congo night för att jag verkligen behöver ett träningssätt att träna i, jag tränar många gånger i veckan och har ett par träningsshorts som jag andvänder varje gång. Plus att träningssätten från stronger är så SJUKT snygga hoppas jag vinner du är bäst❤️

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More