lax getost

Lax med spenat och getost

av Cecilia Folkesson

Lax och stuvad spenat med getost
Laxfiléer
Spenat (färsk eller fryst)
Grädde
Creme fraiche
Getost i bit (eller annan hårdost med mycket smak)
Vitlök
Salt+peppar

Gör såhär: Sätt in laxen i ugnen på ca 175° i 15-20 min (beroende på färsk eller fryst).
Värm spenaten tillsammans med pressad vitlök
Häll i grädde och creme fraiche. Låt puttra ett tag.
Riv i osten och salta+peppra.

Enjoy! 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

ealina 13 maj, 2012 - 17:35

Åh, så gott det låter! 😀

Svara
Katarina Norlöv 13 maj, 2012 - 18:50

Bjöd min sambo på denna rätt precis. Fast jag la till färska champinjoner med. Vi var både super nöjda och konstaterade att detta får vi laga igen! Tack för tipset!

Svara
ceciliafolkesson 13 maj, 2012 - 21:56

ska testa med champinjoner nästa gång!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More