Ischoklad
100 gram mörk choklad
75 gram kokosolja
Smält kokosoljan i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i oljan. Häll i ischokladformar och ställ i kylen.
Ischoklad med gojibär
Lägg några gojibär i formarna innan chokladen hälls på.
Ischoklad med lakrits
Blanda ner 1 msk lakritspulver i den smälta chokladblandningen och häll i formarna.
8 kommentarer
Galet! Går in på din blogg för att se om jag kan hitta nåt gammalt inlägg om ischoklad, och vad hittar jag här? Ett alldeles nytt! Tack!
Plötsligt händer det 😉
Grymt! Rekommenderar du smak och luktfritt eller det med?
Jag gillar extra virgin (det med lukt) bäst. Det andra fungerar med, men köp ett av bra kvalitet, inte det blocket i aluminium.
Mums!! Måste fixa ischoklad snart här också!
Christmas Time d.a.r.k (dumb ass roadkill) https://www.youtube.com/watch?v=CZTQoOIOBa0
Vad använder du för choklad? Alltså vilken % på chokladen?
denna var det 70% på har jag för mig. runt 80 brukar jag köra på 🙂