Hotellfrukostarna har verkligen skärpt till sig på senaste tiden! Så kul att se!
Sist jag bodde på hotell fanns chiapudding med gojibär och nu var inte utbudet mycket sämre. Massa olika glutenfria alternativ och inte bra glutenfria produkter med vetestärkelse som det brukar vara. Sockerfri nötmjölk, ekologiska ägg och ekologiska frukter och grönsaker. Way to go!
Och det växande utbudet tyder på att fler och fler börjar tänka på kosten, inte bara de som har allergier.
Detta är ett urval av frukosten på Stenungsbaden utanför Göteborg.
8 kommentarer
Stenungsbadens frulle e grym!
Det var den verkligen!
Men de där färdiga nötmjölkssorterna… De kanske visar på förändring men de visar också att folk köper dem utan att kolla innehållsförteckning bara för de inte är “mjölk”. Kan tycka de är mest fusk, innehåll är väl nästan 95% vatten om inte mer?
Det har du rätt i. Men förut fanns det mest soja som alternativ, och ofta sötad dessutom. Så detta tycker jag ändå är ett bra alternativ för de som väljer bort mejeriprodukter 🙂
Har till min glädje gjort samma observation. Och blir ändå förundrad över det stora dessertbordet som finns vid frukosten. Finns det personer som smackar i sig sådant ;)…?
Haha, ja det finns det säkerligen. Titta på övriga länder, där brukar det vara ännu värre. Vi är ju rätt bra på att inte äta bullar till frukost ändå 🙂
Så himla bra att det kommer mer och mer bättre alternativ, fler och fler verkar inse att man mår bättre av icke animaliskt och glutenfritt! Underbart att se den här trenden växa!
Verkligen! Snart kommer det förhoppningsvis även fler mejerifria alternativ 🙂