Grillad kalkon med limeaioli

av Cecilia Folkesson

Superenkelt men ändå världsklass; grillad kalkonfile med grillad sparris, limeaioli och sallad. En perfekt LCHF-middag.

Nästa gång kör vi anka. Kan man grilla det??

 

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Maria 5 juli, 2012 - 06:18

Ser undarbart gott ut!! Kalkon äter man för lite .. Anka går säkert bra att grilla, har inte testat dock.
=)

Svara
danielgotland 5 juli, 2012 - 08:41

Du ger grym inspiration när det gäller mat! Det ser så fräscht ut!

Självklart går det bra att grilla anka, men överstek det inte, då blir det inte alls speciellt gott!

Svara
ceciliafolkesson 5 juli, 2012 - 22:36

tackar! känns som om det blir lite v’l mycket ägg dock… Ska testa ankan!

Svara
Jennifer 5 juli, 2012 - 11:06

Har glomt skriva mitt sista pushuprekord. Jag ar nummer 19: 15, 21, 24 och nu 29! Nar jag foll ihop i den 30e tankte jag att hade jag bara vart kille sa hade testosteronet hjalpt mig upp, 30 later ju battre an 29. Far helt enkelt ova lite till 🙂 Tack for alla dina utmaningar, det ar kul! Ska ga till gymmet nu och kolla hur lange jag kan sta pa hander.

Svara
ceciliafolkesson 5 juli, 2012 - 22:36

bra jobbat! haha, det hade du säkert 🙂
om du har instagram, @ceciliafolkesson #handstandtime
Mer utmaningar kommer!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More