glutenfria bars

Granolabars – gluten & nötfria

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Granolabars – gluten & nötfria! Perfekta att ha i kylen till fikat eller som ett snabbt mellanmål.

Du kan självklart anpassa innehåller i dessa efter det du har hemma. En supergod kombo är till exempel att byta ut russin, kanel och kardemumma mot hackad mörk choklad och pepparmyntsolja.

 

 

Granolabars

+ Mörk choklad och kakaonibs till topping (kan uteslutas)

 

Gör såhär:

– Kärna ur dadlarna och mixa alla ingredienser (utom russin) i matberedare till formbar deg.
– Tryck ut i form (jag använde en form lika stor som en matlåda) och ställ in i frysen ca 1 timma.
– Skär lagom bitar, ringla gärna över mörk choklad och toppa med kakaonibs.
– Förvara i kylen.

 

 

Baka glutenfritt – fler goda mellanmålstips!

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More