Glutenfria äppelfrallor – superenkla att göra!
Det lyxigaste på morgonen kan ju vara nybakat bröd. Och ännu bättre är man skär igenom och möts av ångande doft av äpple och kanel. Toppa med ditt favoritpålägg och du har en magisk höstfrukost.
Du kan även göra dessa med riven morot eller zucchini.
Video: Se när jag gör äppelfrallor
Glutenfri granola
- 2 ägg
- 2 dl valfri naturell yoghurt
- 1 dl rivet äpple
- 1 msk bakpulver
- 5 dl glutenfria havregryn
- 1 msk kanel
- 1 nypa salt
Gör såhär:
– Sätt ugnen på 220 grader, varmluft
– Vispa upp äggen och rör i yoghurten.
– Rör i resten av ingredienserna och låt stå i ca 10 min.
– Klicka ut 6 st, pudra över kanel.
– Grädda i ca 20 min.
Dessa glutenfria äppelfrallor är godast rykande färskande!
Fler recept på glutenfritt bröd
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration: