Glutenfri kokoskaka

Glutenfri kokoskaka med jordgubbar

av Cecilia Folkesson

 

Glutenfri kokoskaka med jordgubbar

Sugen på en snabb, god och glutenfri dessert? Testa denna kokoskaka med jordgubbar. Jordgubbar med lime och mynta är verkligen en magisk kombo och denna kaka (eller tårta) passar perfekt i sommar!

 

 

Glutenfri kokoskaka

 

Glutenfri kokoskaka med jordgubbar

(Liten rund form Ø 16-18 cm, dubbla ingredienserna om du vill använda en vanlig storlek på springformen.)

 

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält kokosoljan.
  3. Vispa upp ägget och blanda ihop alla ingredienserna. 
  4. Bred ut i en springform, använd bakplåtspapper i botten.
  5. Grädda i ca 15 minuter och låt svalna.
  6. Toppa med lime-marinerade jordgubbar och valfri typ av grädde.

 

 

Lime-marinerade jordgubbar

  • Jordgubbar
  • Lime
  • Mynta
  • Lite sötning om man vill

 

 

Glutenfri kokoskaka

 

 

Fler goda sommarkakor och tårtor

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten. Alltid 100% glutenfritt!

 

 

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More