Fyllda Rispapperrullar

Fyllda rispappersrullar

av Cecilia Folkesson

 

Fyllda rispappersrullar – har du testat?

Rispappersrullar kan man även göra utan att steka dem. Och det går att variera fyllningen! Testa även “råa” med sallad, mynta, avokado mango och räkor. Såå himla gott!

… och barnen brukar tycka det är superkul att göra dem 🙂

 

Fyllda Rispapperrullar

 

Fyllda Rispappersrullar

 

Fyllning

  • Strimlad vitkål
  • Strimlade morötter
  • Skivade champinjoner
  • Strimlad eller riven ingefära
  • Skivad vitlök
  • Chiliflakes
  • Olja
  • En skvätt sesamolja

 

Tillbehör

  • Rispapper
  • Sesamfrön
  • Olja att steka i

 

Gör såhär:

– Stek tills grönsakerna blivit mjuka.
– Blötlägg rispapper snabbt i kallt vatten.
– Lägg på fyllning och rulla. Rullar dem i rispapper 2 gånger så håller de bättre.
– Strö över sesamfrön och stek rullarna i olja.

 

Fyllda Rispapperrullar

 

Jordnötssås

Rör ihop ca 0,5 dl jordnötssmör med 1 msk soja och lite sesamolja: Späd med vatten till lagom konsistens. 

 

 

Fler recept!

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More