Första sushin på över 3 år!

av Cecilia Folkesson

Åt lunch på Rawfood Café i Borås idag. Där serverades “sushi”. Sushi och glögg är det jag saknat mest under mina tre år som lågkolhydratskostutövare. Så j***a gott!

Dagens lunch: 5/5!

20131007-150759.jpg

Du kanske även gillar detta

16 kommentarer

Lola 7 oktober, 2013 - 18:55

Men du kan ju göra egen sushi utan ris! Jag gillar inte rå fisk så har gjort med tillagad lax, avokado, majjo o grönsaker o rullat i noriblad eller vad det heter. Mumsmums!

Svara
Cecilia Folkesson 7 oktober, 2013 - 20:17

Absolut, men ingen annan i familjen gillar och då blir det inte av 😉

Svara
Malin 7 oktober, 2013 - 19:33

Väntar ivrigt på tipset på bra aluminiumfri-deo! Tackar=)

Svara
Cecilia Folkesson 7 oktober, 2013 - 20:16

förra inlägget 😉

Svara
Laurel 7 oktober, 2013 - 20:05

Väntar också på tipset om aluminiumfri deodorant! Är så less på att köpa dyra deodoranter som ändå inte funkar.

Svara
Cecilia Folkesson 7 oktober, 2013 - 20:15

Kolla tidigare inlägg från idag 🙂

Svara
katrin 7 oktober, 2013 - 21:09

Kan bara se ett inlägg från idag… är det bara jag eller är det nått fel på webläsaren? Din blogg är för övrigt bäst!! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 8 oktober, 2013 - 09:31

Det hade hamnat längre bak. nu ska det ligga innan sushin 🙂

Svara
Leafbeef 7 oktober, 2013 - 21:57

Hittar inget mer inlägg än det om sushin från idag… tidigare inlägg jag ser är utmanarna från igår.

Svara
Cecilia Folkesson 8 oktober, 2013 - 09:31

Nu ska det ligga innan sushi-inlägget 🙂

Svara
Anna 7 oktober, 2013 - 23:13

Förra inlägget är Veckans utmaning och innan dess om loppet. Jag ser inget inlägg om deo?

Svara
Cecilia Folkesson 8 oktober, 2013 - 09:30

Det hade visst hamnat längre bak. Nu ska det ligga som inlägg nr 3 🙂

Svara
Maria 7 oktober, 2013 - 22:22

Men om du köper sushivarianten sashimi så slipper du betala för ris du inte äter upp!

Svara
Anette - From Avenue to Boulevard 8 oktober, 2013 - 05:30

HEj!
Tack för ett supersmarrigt fröknäckerecept. Provade igår och det är bara såååå gott. Skulle nästan kunna äta ihjäl mig tror jag så jag får nog inte baka det för ofta. Dessutom brukar jag vara känslig för linfrö som har en viss “effekt” på mig så jag tog mindre av det och det gör också att jag inte vågat äta för mycket 🙂
Anette
PS Har även testat en hel del anrda recept och de är verkligen kanon. Tack för att du delar med dig.

Svara
Cecilia Folkesson 8 oktober, 2013 - 09:31

Kul att höra!! Tack 🙂

Svara
KikkiSandström 11 oktober, 2013 - 21:24

…och jag fattar ingenting. Men det beror väl på att jag aldrig smakat sushi. Glögg vet jag hur det smakar, men saknar det inte.
// kikkisandstrom.se

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More