Nu har vi snart varit på Bali i två veckor och vi har massa veckor kvar! Vi bor i ett område som heter Canggu och det är här maten är outstanding. Det finns absolut bra mat i flera andra delar på Bali, men detta område har extremt mycket bra mat samlat på ett och samma ställe. Allt från små mysiga ekologiska och vegetariska resturanger till caféer med smoothiebowls och veganska restauranger med pulled jackfruit och kokosvattenkefir på menyn. Kombucha och Jamu är sen länge standard 😉
Väldigt bra med andra ord!
Det finns en dessert vi aldrig missar när vi är här: Coconut Nest med lemoncurd. Såååå goda! Balis variant innehåller massa passionsfrukt, så addera bara det till grundreceptet. Rör ner passionsfrukten i lemoncurden när den stelnat.
Detta behöver du till Coconut Nest:
– Kokosflingor
– Ekologiska citroner
– Smör
– Ägg
– Sötning t.ex. björksocker [annonslänk]
Vill du se mer från Bali? Följ oss gärna på Folkessons Adventures på Instagram