Nu är det inte lätt med maten. Men detta!!! Behövde inte ens åka och handla. Fast hade jag gjort det hade jag lagt till en bit färsk skivad ingefära och massa hackad koriander.
Ekologisk vegetarisk curry
(2 port)
1 gul lök
3 klyftor vitlök
2-3 msk ghee eller kokosolja [annonslänk]
1 förpackning linser (kan bytas ut mot andra grönsaker)
1 burk kokosgrädde
2 msk tomapuré
1 msk Murgh Makhani (Koriander, spiskummin, kanel, kryddnejlika, ingefära, vitlök, gurkmeja, svartpeppar, röd chili, lagerblad, kardemumma)
1 tsk Morning Wellness (Gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära)
Körsbärstomater
Salt + peppar
Gör så här: Stek klyftad lök och skivad vitlök i ghee/smör, tomatpuré och Murgh Makhani. I med kokosgrädde och linser, tomater och morning wellness. Låt puttra på svag värme. Smaka av med salt och peppar.
3 kommentarer
Vart köper du dessa kryddor? Såg himla gott ut
De finns också att köpa på “spicemaster.se”.
Hittade en massa gott där. 🙂
De finns i många matbutiker. Ica brukar ha 🙂