Dagens tips!

av Cecilia Folkesson

Jag handlar nästan uteslutande mina träningskläder på sportamore.se eller HM. På sportamore tar min storlek oftast slut snabbare än vad jag hinner beställa. Ett dilemma. Tills jag såg att gymgrossisten.com har massa bra träningskläder i nästan alla storlekar. Perfekt!

2XU compression tights
Nike sportbehå
Under Armour korta tights

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Alexandra 20 augusti, 2013 - 22:15

Hej!
http://www.xxl.se/Root/Kläder/Damkläder/Tights/Kompression-Tights-dam/p/1078001_2_Style hittar du 2XU-tightsen 480:- billigare! Jag rekommenderar den nya, svarta varianten, snyggare och loggan sitter kvar bättre efter tvätt!

Ps. Jag tänkte på dig häromdagen när jag skulle köpa ny mandelolja, denna gång testade jag Crearomes Araganolja …och den är om möjligt ännu bättre för mitt ansikte (enda nersidan är att den inte luktar så gott…)!

Svara
Cecilia Folkesson 21 augusti, 2013 - 09:17

Älskar XXL-butikerna, men visste inte att de hade träningskläder. tack för tipset!!

Svara
Annamaria 24 augusti, 2013 - 13:04

Gymgrossisten finns i Swedgym vid Pulsen!!

Svara
Cecilia Folkesson 24 augusti, 2013 - 13:20

Va?? Hade jag ingen aning om! Tack för tipset 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More