Chokladfudge

Chokladfudge – 2 ingredienser!

av Cecilia Folkesson

 

Chokladfugde på bara två ingredienser –  supersimpelt och magiskt gott!

Om du gillar choklad och nötsmör tycker jag du ska testa denna chokladfudge på bara två ingredienser. Du kan även smaksätta den med pepparmyntsolja och toppa gärna med flingsalt.

 

 

Chokladfudge

 

Chokladfudge

(1 liten form)

  • 200 gram mörk choklad
  • 2 dl nötsmör (jag använde mandelsmör)

 

Gör såhär:

  1. Smält chokladen i vattenbad.
  2. Rör i nötsmöret.
  3. Klä en liten form, typ matlåda och häll i smeten.
  4. In i frys för att stelna lite snabbare. 
  5. Ringla med mörk choklad om du vill och toppa gärna med flingsalt.

 

 

Fler recept på lite nyttigare godis

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More