Chokladbollsgranola – en favorit hemma hos oss!
Vem gillar inte chokladbollar, men till frukost? Absolut! Gör smeten till granola 🙂
Jag rörde ihop en lite nyttigare varian av chokladbollar och klickade ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och sen in i ugnen. Och det blev verkligen succé!
Chokladbollsgranola är supergott att ha på yoghurten, gröten, på smoothiebowls eller att äta som den är!
Tips: Denna granola är sötad med banan, vill du ha den sötare blandar du i kokossocker eller annan sötning.
Chokladbollsgranola
- 1 banan
- 0,5 dl jordnötssmör
- 0,5 dl smält kokosolja
- 2-3 msk kallt kaffe
- 3 msk kakao
- ca 1 dl kokosflingor
- ca 5 dl glutenfritt havregryn
- 1 nypa salt
- 0,5 dl kokossocker (kan uteslutas)
Gör såhär:
Fler recept på glutenfri granola
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
1 Kommentar
Kan man ha något annat passande än jordnötssmör? 🙂