chokladbollsgranola

Chokladbollsgranola

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Chokladbollsgranola – en favorit hemma hos oss!

Vem gillar inte chokladbollar, men till frukost? Absolut! Gör smeten till granola 🙂

Jag rörde ihop en lite nyttigare varian av chokladbollar och klickade ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och sen in i ugnen. Och det blev verkligen succé!

Chokladbollsgranola är supergott att ha på yoghurten, gröten, på smoothiebowls eller att äta som den är!

 

Tips: Denna granola är sötad med banan, vill du ha den sötare blandar du i kokossocker eller annan sötning. 

 

chokladbollsgranola

 

Chokladbollsgranola

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 100 grader.
– Mosa bananen och blanda ihop med jordnötssmör, kokosolja och kaffe. 
– Rör i resten av ingredienserna och klicka ut på plåt på bakplåtspapper.
– Grädda i ca 1 timma. Rör om efter halva tiden. Låt gärna stå i eftervärmen. 

 

 

Fler recept på glutenfri granola

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Malin 19 mars, 2023 - 22:12

Kan man ha något annat passande än jordnötssmör? 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More