Bountybars – ett lite nyttigare godis!
Om du gillar kokos kommer du förmodligen älska dessa! Du kan göra bars som jag gjort här eller rulla/forma kulor som man sen doppar i choklad – så himla gott och enkelt!
Bounty Bars
- 200 gram riven kokos
- 1 burk kokosgrädde (det tjocka lagret)
- ca 2 msk agave eller annan flytande sötning
Topping
- Smält mörk choklad (ca 200 gram)
- 2 msk kokosolja
- Flingsalt
Gör så här:
- Blanda ihop kokos, kokosgrädde och agave.
- Lägg plastfolie eller liknande i botten på en form och tryck ut.
- In i frysen ca 1 timma. Under tiden – smält choklad och kokosolja.
- Skär lagom bitar av kokoskakan, doppa i choklad och toppa med flingsalt.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
1 Kommentar
[…] Fler recept: Här hittar du mitt bountyrecept utan dadlar. […]