årstiderna ekologiska grönsaker

Årstiderna – ekologiska och glutenfria matkassar till dörren

av Cecilia Folkesson

På senaste tiden har det dykt upp massvis av matkassar på marknaden. Min favorit är Årstiderna som erbjuder matkassar och lådor som är 100% ekologiska.

 

Årstidenas matkassar och lådor:
– 100% ekologiskt
– Ingen bindningstid
– Leverans hem till dörren
– Bra inspiration till vardagsmaten
årstiderna hälsolåda
Min favorit är Hälsomatkassen som är glutenfri. HälsoMatkassen är för 2 personer och innehåller 5 ekologiska kvällsmåltider. De andra matkassarna man kan välja mellan är Vegetariska Matkassen, Snabba Matkassen och VärldsMatkassen. Alla ekologiska!

Man behöver inte vara hemma när lådan levereras, då färskvarorna är paketerade i frigolitlåda med krossad is. Lådor tas i retur vid nästa beställning, så inga onödiga förpackningar! Och de har ingen bindningstid, utan du väljer själv vad och när du vill beställa.

Nu har Årstiderna 20% rabatt för nya kunderförsta beställningen!

 

årstiderna ekologisk fruktDe har även mängder av olika ekologiska lådor, som bland annat grönsakslådor, fruktlådor och lådor till juicen.

– I samarbete med Årstiderna – 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Urban Paleo Center 12 juli, 2016 - 08:44

Jag älskar Årstiderna! Jag prenumererade på Lilla Grönsakslådan och det var alldeles underbart för mig att få hem nya fräscha grönsaker som jag varken kunde hitta i min lokala butik eller ens skulle ha valt om de haft dem hemma! Tyvärr var mina barn väldigt ointresserade av att äta alla nya spännande grönsaker och det slutade ofta med att jag fick äta allt själv, så jag återgick till att köpa de ekologiska grönsaker som jag vet att barnen äter i min lokala butik istället. Men om man har större barn eller barn som gärna äter grönt i alla dess former är Årstiderna toppen! Jag kommer definitivt att göra fler försök när barnens smaklökar mognat på sig lite mer. Rekommenderas att prova! Tack för en bra blogg! /Cecilia

Svara
Cecilia Folkesson 15 juli, 2016 - 22:51

Hej Cecilia! Mina barn är som dina. Inte så sugna på att testa 😉 Håller med, Årstiderna är fantastiska!
Och tack!

// Cecilia

Svara
Annika 16 juli, 2016 - 13:46

Vilken fantastisk grej! Är det mat efter säsong? Tänker på namnet. Vet du om mycket är närodlat eller var kommer råvarorna ifrån?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More