Istället för omelett och äggröror:
Äggmuffins
Ägg
Salt
Vatten
Peppar
Fyllning
Ex: spenat, ruccola, tomat, paprika, fetaost, västerbottenost
Vispa ihop ägg, en skvätt vatten, peppar och salt. (Ca 1 ägg per form). Smörj muffinsformarna med kokosfett eller smör. Lägg valfria grönsaker/ost i formarna. Slå på äggröran och grädda i ca 200 grader i ca 10 minuter.
9 kommentarer
Åhhh vad gott det såg ut 🙂
Hej Cecilia!
Kom nyss över det här på lchf-butiken;
http://lchfbutiken.se/304/veganfarskost-eko-50g
Tänkte att du som kör mejerifritt kanske har testat? Jag försöker själv utesluta grädde, CF osv (men tillåter mig själv laga mat med smör och minde mängd ost) och upplever väl att det är sisådär varierande för tillfället.. Detta hade öppnat upp lite dörrar om det är så att detta smakar och funkar bra?!
Ha det gott!
Therése
Hej! Har aldrig sett detta tidigare. Men verkar va ett bra substitut
Testade muffinsen igår kväl 🙂 Tack för ett toppen recept, det blev jätte lyckat och så enkelt. 🙂
Hur funkar dessa att göra i förväg?
Hej. Jag gjorde dessa ikvöll och blev super nöjd. Fram tills dem sjönk ihop och blev platta. Vad gjorde jag för fel?
Hej! Det är ju som med omelett. Sjunker ihop när de svalnar. Men lika goda för det 🙂
// Cecilia