ägg och bacon muffins

Ägg och baconmuffins

av Cecilia Folkesson

God morgon! En söndagmorgon när man har lite extra tid över är dessa ägg och baconmuffins perfekta att göra. Och på två av dessa håller man sig mätt betydligt längre än till lunch.

Toppa gärna med lite storbladig färsk persilja och nymald svartpeppar.

 

ägg och bacon muffins

Ägg och baconmuffins

(6 st)
6 ägg
ca 1,5 paket bacon
Svartpeppar
Salt
Persilja

  1. Sätt ugnen på 175° C.
  2. Klä insidan av formarna i en muffinsplåt med bacon.
  3. Knäck i äggen
  4. Grädda i 10-15 minuter, beroende på hur du vill ha ägget.

 

Vill man ha ägget krämigt/löskokt, ställ in formarna klädda med bacon i ugnen en stund innan du knäcker i äggen. Då hinner baconet bli krispigt!

 

ägg och bacon muffins

→ Här hittar du fler nyttiga och goda recept!

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Nyttig frukost som barnen älskar! - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa 11 maj, 2020 - 08:24

[…] Recept: Ägg & bacon-muffins […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More