”kokosnötsskålar”
julkalender tävling Nyttoteket clean collagen

– Luckan presenteras i samarbete med Nyttoteket – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Tilda Blick! (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om 4 st påsar Clean Collagen från Nyttoteket!

Nyttoteket är ett svenskt företag med säte i Uppsala. De fokuserar på att producera marknadens mest kvalitativa produkter för att du ska kunna leva hälsosammare varje dag.

Ta chansen att vinna 4 st påsar av Clean Collagen och återinför en pusselbit i din kost som ofta är saknad!

 

Så här är du med och tävlar:

Varför vill du testa kollagen?
Eller äter du det redan, vad gillar du med det isåfall?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan.

Tävlingen avslutas ikväll den 3:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg.
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: ca 1 000:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

285 kommentarer

 1. Jag skulle så gärna vilja prova kollagen för att se om jag får mindre värk och (lite fåfängt) om de är så bra för hår och naglar!

  1. Jag har aldrig ätit collagen tidigare men har varit så sugen på att testa detta för att se om jag känns någon skillnad i kroppen. Har sett mkt reklam & läst mycket positivt om det men aldrig kommit tillskott att prova så nu kanske jag har chansen att testa. Hoppas på turen!

   1. Den här chansen tar jag gärna, och önskar vinna såklart. Har aldrig kommit till skott och beställa men vill gärna testa om min hy får lyster och om det stärker mina leder och kassa knän. Kanske blir en kollagensmoothie eller några proteintryfflar med kollsgen i.

    1. Jag äter kollagen varje dag för att läka min mage. Jag har inte hunnit känna av någon effekt än men vill väldigt gärna fortsätta för att se vad som händer!

     1. Jag och min man tar 1 msk Collagen i kaffet varje morgon, bra rutin med vinst av att hud och leder mår toppen. Bra effekt på hår och naglar!

    2. Vill väldigt gärna för att jag vet att det är bra,har hört det av många, men jag har inte haft råd till det

  2. Vem vill inte ha vackert hår, hy och naglar?? Jag är nog ändå mest nyfiken på om det kan hjälpa mitt överbelastade onda knä, får man det andra på köpet så gör det ju inget! 😉

  3. Åh en tävling jag bara inte kan motstå!! Clean collagen dricker jag varje morgon och kväll sedan snart ett halvår tillbaka. Glaset med vatten och kollagenpulver har blivit min lilla ritual att samtidigt sitta ner och andas en stund i småbarnskaos och husbygge. Och varje liten boost som kan hjälpa mitt skalliga alopecihuvud att gro behövs mer än någonsin <3

   1. Vi dricker collagen hemma. Jag mest för hårets skull. Min man har börjat sova hela nätterna isf att vakna ofta av en ond höft.

  4. Har rökat över 20 år och det har satt sina spår i hyn. Varit rökfri i snart 6månader och tänkte att det vore kul att testa tillföra collagen och se om det kan hjälpa till att få lite liv i ansiktet igen och hjälpa lederna nu i kylan:-)

  5. Det är precis vad min kropp behöver nu. Efter en operation har jag börjat tappa lite hår o mina naglar. Så vill jättemycket gärna testa denna produkt. Min hud är också ganska torr. Jag är 63 och vill gärna börja med natur Producter från er. God jul

  6. Jag skulle vilja prova för att se om det kan hjälpa min hud o mitt hår✨ Är ute ca 5 h om dagen på jobbet o det märks

  7. Åååååå, ja tack, jag tar gärna emot 3e luckvinsten. Kanske smärtan i höfterna blir glada o tysta, vore underbart

  8. Älskar detta i mitt morgonkaffe!! smakar inget, känns ingen skum konsistens. Går och naglar mår toppen av detta!! Helt enkelt bara toppenprodukt, som jag mer än gärna har på lager så den aldrig är slut.

  9. Med nyinköpt hus med ett visst renoveringsbehov så lägger jag så mycket jag kan av min lön på renoveringskontot därför får sådant som kan renovera mig, såsom collagen stryka på foten i nuläget… .. är väkdigt nyfiken på att testa om det har effekt på mitt onda knä och mina lite trötta ögonlock…

  10. Har länge tänkt prova collagen, för att min hy känns så torr och håret behöver få nån slags näring, men har känt att det är för dyrt.

  1. Har som mål att vara i min bästa form någonsin när jag fyller 50 år (om 14 månader)!!! Tränar styrka fyra gånger i veckan var av ett till två pass i veckan är med PT. Behöver ALL hjälp jag kan få för att nå mitt mål! Tror att collagen kan hjälpa kroppens leder och muskler att hålla och utvecklas.

 2. Det bästa med kollagen är att det inte smakar något och går att blanda i allt, i maträtter, gröt, smoothies m.m. Så jätteenkelt att få i sig extra kollagen som är välbehövligt för många delar av kroppen. Sen att Nyttotekets kollagen dessutom kommer från gräsbetande djur gör det ju alldeles fantastiskt!

  1. Jag försöker äta antiinflammatoriskt men jag skulle vilja testa om kollagen kan minska min värk i kroppen ytterligare.

  1. Jag springer ganska mycket och börjar bli rädd för att få ont i lederna som min mamma har. Kan kollagenet hjälpa mig att behålla en bra ledfunktion!?

 3. Har hört och läst mycket om kollagen och dess effekter men inte testat än så det hade varit jätteroligt att få chansen.

 4. Vilken spännande tävling för det första! Jag har länge spanat på kollagen men har inte kommit till skott ännu. Jag har en IBS mage och PCOS med en heldel värk i kroppen. Är så nyfiken på att se vad kollagen kan göra just för mig!

 5. Har precis börjat jobba igen efter sista föräldraledigheten. Jobbar på operation och står med munskydd i en torr och varm miljö hela dagen, min hy är katastrof. Lite sömnbrist på det och jag har åldrats 15 år på 3 veckor. Skulle vilja vinna för att testa stärka upp huden från insidan, lite hjälp på vägen hjälper det mot värk i alla möjliga leder så är det enormt plus

 6. Äter kollagen dagligen. Är man kommen upp i ålder vill man gärna hjälpa huden, skelettet, bindväven och lederna att fortsätta må bra.
  Vill gärna prova kollagen från Nyttoteket.

 7. Efter att ha genomgått diverse hormonbehandlingar i hopp om att bli gravid har håret och huden fått ta stryk. Jag skulle vilja testa kollagen för att ge håret och mig själv lite kärlek igen.

 8. Jag hade gärna velat vinna detta paket då jag har märkt en skillnad på min hud när jag blandat i kollagen i min morgongröt. Men också för att det lindrar min artros. Så vad vore bättre än att vinna en julklapp för både inre och yttre

 9. Inte provat än och är jättenyfiken! Kommer säkert göra underverk på min oregelbundna matsmältning – och på mycket annat i kroppen förstås 😉

 10. Jag vill så gärna prova kollagen, av flera anledningar. Har fått så trött och ledset hår och tappar mer än någonsin. Sen skulle man ju fåfängt nog gärna ge huden en chans att få alla booster det går. Men största anledningen till att jag vill prova det är inombordseffekterna då åratal på ett vårdgolv gett slitna leder och ont i musklerna.

 11. Åh det vill jag gärna testa! Har hört så bra om det så jag förstår faktiskt inte varför jag inte har köpt det!!

 12. Vore spännande att prova Collagen då jag bara hört positiva omdömen. Om jag vann skulle jag även dela med mig till någon jag vet har besvär av olika slag för att kanske kunna hjälpa hen att må bättre.

 13. Skulle gärna testa collagen. Har problem med magen och även med torrt hår o sköra naglar. Vore kul och se vilken skillnad collagen gör.

  1. Jag skulle gärna vilja prova kollagen, är väl snart det enda jag inte testat för mitt stackars hår som bara blir tunnare och tunnare..

 14. Av ren nyfikenhet om det har dom egenskaper jag behöver stärka. Jag har varit utmattad i tre år och har precis kommit igång med träning av min kropp som gått upp till fetma och som behöver stärkas och byggas upp på nytt.

 15. Har länge tänkt att jag borde prova det, men aldrig kommit längre än till tanken…. Men nu så kanske jag har lite tur så det blir verklighet!

 16. Har tänkt många gånger att prova kollagen, det har stannat vid en tanke. Som nybliven 40-åring borde det kanske inte ha stannat vid just en tanke..

 17. Även jag har Läst om detta ämne och produkt men inte heller kommit till skott att få testa och
  Använda det! Är övertygad att vi alla människor behöver detta i vår kropp oavsett om vi tränar hårt eller har skador eller behöver förbättra något i vårt kropp!
  Så jag vill självklart också prova att använda denna produkt, framför allt för mina leder!

 18. Har hört så mycket bra om kollagen och tänkt i det senaste att jag skulle testa det. Vad roligt att denna tävling dök upp då! Jag vill testa det för att se om det kan hjälpa mig med mina leder som lider på vintern.

 19. Använder just Nyttotekets kollagen dagligen för att jag har hört att det ska kunna hjälpa till att läka tarmslemhinnan men även stärka naglar och hår. Jättenöjd med produkten och tar en matsked i min termosmugg med kaffe varje morgon

 20. Har ätit collagen och även denna sort, ca 1 år och behöver ständigt fylla upp med en ny påse, så detta skulle passa utmärkt att vinna, och få ha ett helt lager av collagen hemma för min onda värkande kropp och som gör skillnad

 21. Jag har börjat äta collagen då jag har en besvärlig mage och mycket ont. Hår hud naglar följer också med på tåget när magen krånglar. Efter många olika hälsokost tabletter och dyra pulver så har jag nu hoppat på Collagen då jag hörde att collagen är som kroppens lim. Och det kan man ju inte missa att testa och jag tänker fortsätta.

 22. Jag har tagit kollagen ett tag och märker skillnad framförallt på hud och naglar. Hoppas även kunna förebygga led och muskelbesvär.

 23. Började äta collagen då jag fick diagnosen artros i mina knän. Upplever efter det en stor skillnad i mina leder. Jag kan t.o.m. springa kortare rundor tack vare detta Älskar att springa och med collagen kan jag göra det. Ett plus är att hår, hud och naglar mår bättre. Hade blivit så glad över att få ”öppna” denna lucka.

 24. Har hört att det är bra för håret (tappar mycket) och för tarmbesvär som är mitt dilemma även att det var bra mot reumatism hadde varit toppen att vinna och se om det kan hjälpa

 25. Jag har aldrig testa kollagen,men tänkt må gå gånger att det ska testas.
  Fyller nu strax 40 år och känner att kropp, leder, naglar och hår inte är som det en gång var så varför inte testa och påbörja de 41:a året som en mer välmående människa❤
  Skulle va såå tacksam

 26. Äter collagen sedan ett tag tillbaka i hopp om att lindra min värk jag dagligen har på grund av EDS (Ehlers danlos) Att det även hjälper hår, hud & naglar men inte minst lugnar min mage är guld värt.

 27. Nu har jag läst mycket om Collagen men inte tagit mig i kragen och testat. Egentligen skulle jag vilja att min man provar som fått en diagnos som heter Lokaliserad Skleros (ovanligt på män) och han äter nu cytostatika. Tänk om Collagen kan hjälpa hans mående! Tänker främst på bindväven.

 28. Jag ville ta kollagen, men jag visste inte hur jag skulle välja det bästa.
  Jag vill gärna prova den här som jag tror att det kan hjälpa mig i min ledvärk

 29. Hade gärna testat collagen då jag hört så mycket positivt om det. Så det vore kul och se om det funkar.

 30. Har tänkt testa länge men inte kommit mig för än, så det här hade ju varit ett lysande tillfälle! Hoppas på mjukare och rörligare leder, men kanske också lite starkare hår och naglar!

 31. Kollagen har blivit min hjälte! Efter min graviditet för 6 månader sen så fick jag karpaltunnelsyndrom och fick rådet att börja med handledsskydd för att det inte skulle bli ett kroniskt problem. Men eftersom jag är sjukvårdsutbildad ville jag inte nöja mig med att lindra problemet utan jag ville på något vis bli av med det på riktigt, utan jobbiga handledsskydd eller operation. Började fundera på om kollagen kunde hjälpa mig, eftersom det hjälper kroppens mjukdelar och det är ju något i mina handled som trycker på min nerv. Sagt och gjort köpte jag mig en påse och nu efter en månad är mitt karpaltunnelsyndrom helt borta. Fantastiskt! Hade gärna vunnit detta paket för att få hjälp på traven att hålla karpaltunnelsyndromet borta! Kram Daniela

 32. Jag har problem med väldigt torr hy och eksem som blir värre ju mindre sol huden får se. Jag har hört att kollagen ska hjälpa huden att behålla fukt. Därför vill jag testa om det kan hjälpa mig att få mindre eksem i vinter! Det hade verkligen varit underbart.

 33. Jag blandar ner kollagen i mitt kaffe varje morgon! Det är toppen för tarmhälsa och extra toppen för mig som har Crohns sjukdom, mina skov blir både färre och kortare när jag äter kollagen tillsammans med en antiinflammatorisk kost, det är verkligen toppen 😀

 34. Nu i vintertid tar atriten över min kropp så jag skulle behöva lite ”lim” till mina leder . Jag hoppas på snö så med hjälp av kollagen kan jag göra många snögubbar med min son.

 35. En matsked collagen i kaffet på morgonen är ett måste, smakar inget, kaffet är gott, och du är klar att starta dagen med vetskap om att du hjälpt kroppen.

 36. Kollagen är ett magiskt pulver, det får mig att må bra hela stunder. Jag dricker det i smoothien var dag, är äntligen mitt starkaste jag! Fyller nu 30 år, vill inte tappa mitt hår. Jag tänker fortsätta äta clean kollagen, jag ska aldrig igen känna mig klen!

 37. I höst tycker jag att collagen dyker upp i mitt flöde allt oftare. I recept om AIP , 8/800metoden, i inlägg om att hela tarm och stärka hud, hår och naglar. Har aldrig provat men blir nyfiken. Det vore super att vinna och få prova själv!

 38. Alla pratar om detta nu från alla håll och kanter. Hajade till när jag såg det här. Jobbar själv som hudterapeut men har inte provat ännu. Det är kanske en stor anledning till att prova. Såg ovanför i kommentarer att vissa fått effekt på leder osv.. kan det hjälpa min ledvärk vore jag sååå glad.

 39. Jag har ätit kollagen i ca 6 månader och jag har märkt en stor förbättring på mina onda leder. Jag älskar trädgårdsarbete och att måla och jag känner redan nu att jag inte får lika ont i lederna som jag brukade få (jag är 43 år). Jag har dock inte testat Nyttotekets produkter tidigare men gör det gärna. 🙂

 40. Då jag kommit in i den vackra åldern av 50+ och märker att min hud inte riktigt hänger med på samma sätt längre skulle jag väldigt gärna vilja testa collagen. Så huden och jag själv känner oss lika unga!!!

 41. Hej
  Jag vill prova på Collagen för jag har bara hört positiva effekter på den. Jag är 55 år å allt börjar bli torrt o slitet på min kropp .-)
  hoppas på nybörjar tur
  AhJ

 42. Detta skulle jag vilja testa..inte bara på mig utan även på min sambo som lider av svåra exem..sjukvården säger kortison men nåt annat borde det väl finnas som hjälper. Collagen har vi inte testat…än

 43. Har hört många positiva grejer! Vill gärna testa om det är som de säger! Bra för leder, naglar, hud och hår! Blir jätteglad om jag dessa får!

 44. Tänkt testa då jag hört det kan hjälpa mina leder och hud. ❄❄❄ Hoppas det ger resultat! Och iom hur fin du ser ut i hyn så lär de ha effekt tänker jag

 45. Som nybliven mamma känner jag mig lite trött och sliten. Men jag vill inte SE sån ut.
  Därför vill jag prova kollagen (har redan beställt en påse)

 46. Hej!
  Den Bästa Collagenen vill jag gärna vinna! Har ätit den i ca 6 mån och mitt hår, min hud och lederna är mycket bättre. jag tycker även att den är bra för magen. ☺️

 47. Har inte testat ännu, men hört om det och det skulle vara spännande att se om det kan påverka mitt mående till det bättre.

 48. Jag har ätit kollagen ett tag och vilken skillnad det ger i hår .hud och naglar.
  Mina naglar har varit katastrof i många år men nu är dom så fina igen.
  Så klart jag vill vinna detta ❤

 49. Jag skäms att säga att jag aldrig har provat det själv men har rekommenderat det till många med olika typer av problem som knäproblem, ledproblem, hår och hud problem mm. Det är alltid lätt att hjälpa andra och vara som stöd men när det kommer till en själv är man oftast snål och skjuter upp saker man bör göra för att själv må bättre 🙁 Så kanske denna gången är det min tur att stå i fokus! Hoppas på vinst 🙂

 50. Har nyligen börjat med kollagen. Det är det bästa jag gjort! ❤ Min mage och mina leder mår så bra och som bonus har naglarna och håret fått en nytändning Nu är det snart slut, så att vinna 4 påsar Clean Collagen vore ju lycka

 51. Hej! Jag äter kollagen och märker att det gör mina annars knastrande knän bättre. Är mamma till fyra små barn och vill gärna kunna leka med både dem, och mina framtida barnbarn, och kommer fortsätta äta kollagen. Att få vinna dessa fyra påsar skulle göra början på 2020 glatt för mig

 52. Har länge tänkt att testa och tänker att detta är ett ypperligt tillfälle! Och varför … ja, jösses – tror hela jag behöver collagen – från insida och ut. Skulle vara så spännande att se skillnad!

 53. Efter en koloskopi undersökning igår visade det sig att mina problem med tarmen läkt. Till stor del säkert för jag nu äter både vegetariskt och collagen. Vill gärna vinna för att både fira att tarmarna mår bättre och för att jag kommer må bättre som person ❤️

 54. Jag har svåra problem med min tarm. Det blir ofta inflammerad och jag får fruktansvärda smärtor. Är väldigt noga med kosten ändå händer det.
  Det skulle vara väldigt intressant att prova kollagen och se om det blir någon förbättring.

 55. Hej!
  Jag äter collagen från samma märke du lottar ut och tycker att det är så bra! Det hjälper mig med mina leder då jag är diagnostiserad med RA och SLE.
  Mitt tog slut förra veckan så det hade vart helt underbart att få denna vinst då jag inte har råd precis just nu att köpa nytt!
  Håller tummarna✊

 56. Jag skulle vilja testa för att se om håret och huden blir bättre. Och så skulle jag ge lite till min man som har problem med lederna.

 57. Jag skulle vilja prova detta för att se om mitt hår och min kliande hårbotten och mage skulle må bättre. Sen är det ju en bonus om övrig hy och naglar också skulle boostas.

 58. Jag är snart 70 och äter collagen sen ca 1 år och det gör skillnad i värk för mig! Nu i juletider vore det roligt med en alldeles egen julklapp. Tror inte mina barnbarn köper collagen.
  Kajsa

 59. Har ätit kollagen i några veckor pga att jag idrottar mycket. Har redan märkt skillnad på huden som en bonus. Skulle så gärna vilja vinna kollagen för det vore perfekt o kunna ge i julklapp till min farmor och farfar som börjar bli gamla och har problem med lederna, och även till min mamma som börjat träna. Hade varit underbart o få bidra till att de får en bättre hälsa <3

 60. Jag använder det redan och gillar det. Känns som om huden blir bättre och trots en bebis hemma på tre månader så ser jag inte lika sliten ut som jag ibland känner mig

 61. Detta vill jag gärna vinna,
  och en friskare kropp få.
  Med en förbättrad sömn jag allt kommer hinna, och som ensam mamma bättre må.

  Kollagen är ju ett komplement i livet
  //Tina

 62. Hej, jag skulle gärna vilja vinna detta paket. Vill ge bort i julklapp till mina närmaste som jag tycker skulle behöva kollagenet. Tar det själv varje dag i min frukost. En jättebra produkt för hud och leder. Har testat det i 1 1/2 år nu. Är nu sjuk för plötslig dövhet och jag fick därtill obalans, tinnitus och ljudkänslighet med i paketet då balanssinnesnerven kollapsade. Jag hoppas på turen att mitt namn dras.

 63. Jag använder mig av kollagen från Nyttoteket. Har en burk vid kaffeautomaten på jobbet ovh blandar i 1 msk i morgonkaffet.

 64. Jag använder detta kollagen och det gör så stor skillnad på mina knän som jag alltid haft så ont i. Det är så bra att det är smaklöst och löser sig lätt, har det i all möjlig mat så att barna även kan få i sig nyttigheterna.

 65. Jag äter det i perioder när jag har råd. Är långtidssjukskriven med kronisk sjukdom som jag hoppas kunna påverka genom bättre tarmhälsa, där tror jag starkt på kollagen. Har även märkt bättre hy när jag tar det.

 66. När jag nu de 50 börjar närma mig.
  Är jag inte längre så vig.
  Knakar i leder och knän.
  Känner mig inte så bekväm.
  Lite kollagen i min kropp.
  Kanske väcker den opp.
  Och att hud och hår får lyster.
  Gör mej ju inte mindre dyster!

 67. Jag känner tydligt att både hy och kropp behöver den boosten. Den är inte vad den en gång var. Och vem vet, i bästa fall kanske det hjälper mot smärtan jag har.

 68. Kollagen verkar så intressant att få testa. Märker att åldern påverkar både hud, naglar, hår och leder och ja hela kroppen. Tänk om det här pulvret skulle få en att börja komma ut ur ”rishögen”man börjar få köra runt i.

 69. Hej Cecília
  Jag äter redan kollage av ett annat märke. Tycker det hjälper mig med att stärka hår och nagla. Min hud känns bättre och jag har mindre ledvärk.
  Jag skulle jätte gärna prova Nyttotekets collagen pulver.

 70. Skulle så gärna vilja prova detta då jag har ont i leder.Är nyfiken på detta då jag läst om alla possessiva inlägg om detta.håller både tummar och tår att jag denna vinst får

 71. Äter collagen dagligen, köper just denna från Nyttoteket då den kommer från gräsbetande djur. Har artros i händer och knän och märker skillnad om jag inte äter. Tar en stor sked i bullet proof coffee varje morgon.

  1. Jag drabbas av reumatoid artrit och collagen kan hjälpa mig att lindra besvär i lederna, speciellt i händerna och fötterna.

 72. Jag vill gärna vinna så att jag kan ge en eller två påsar till min kille!
  Han är lite skeptisk till sånt här men har vid flera tillfällen sagt hur len min hud känns.
  Jag har käkat två påsar utan hans vetskap och hans kommentar bekräftar ju att det faktiskt funkar!

 73. Lättlösligt, nyttigt och bra förgyller det mitt morgonkaffe varje dag.
  Med tvår skopor i koppen känner jag mig toppen.
  Snabbt märker jag av magin när huden känns len och fin.
  Lite MCT-olja till det och jag blir av med all vintermatthet!

 74. Jag äter denna dagligen sedan ett par månader.
  Började efter tips från dig. Tillför det främst för huden, vill hjälpa kroppen även inifrån inte bara med krämer på utsidan.

 75. Att det är så enkelt att äta det! Blandas lätt ut i både te, kaffe och smoothie och är relativt smaklöst (om man inte har i allt för stora mängder). Bonus att smoothien dessutom blir krämigare av kollagenet!

 76. Skulle gärna vilja prova, har haft trista utslag i ansiktet sen i somras och provar allt för att se om det hjälper. Vill helst undvika att äta antibiotika för utslagen.

 77. Älskar denna produkt och har den alltid i mitt kaffe. Jag tycker mig uppleva förbättringar i huden, magen och en liten påverkan på träningen. Jag vill vinna dessa för att kunna ge till svärmor i julklapp, hon blev väldigt intresserad av denna produkt då jag förklarade alla dess fördelar. 🙂

 78. Det var i sommras jag fick rekommendation om coallgen då min hud,hår och naglar var katastrof. Jag gick och köpte och testade och har verkligen känt och sett en förbättring.
  Hade verkligen blivit jätteglad om jag fick bli en lycklig vinnare

 79. Dricker kollagenkaffe varje morgon, och vill inte vara utan det Hade jag fått chansen att vinna 4 påsar hade jag låtit fler upptäcka dess fördelar, och minst 3 påsar hade blivit perfekta bonus julklappar ♥️

 80. Wow, detta ville jag ju prova! Inflammationerna dunkar mig röd och trött. I dimman jag söker än det ena än det andra för att eldarna släcka! Borde collagen räcka?

 81. Jag äter inte kött och är utbränd sedan några år tillbaka, och vill gärna testa kollagen för mitt spröda, tunna hår och värk i lederna ❤

 82. Vill testa kollagen för att se om det hjälper mot mitt tunna mammahår. Har tittat på en del andra tillskott, men tror nog att kollagen är bäst.

 83. Jag har inte testat tidigare, men har hört så mycket gott om Collagen att jag gärna vill prova. Försöker äta LCHF och skulle blanda det i dryck på morgonen.

 84. Jag har precis börjat med kollagen och hoppas på att få tjockare hår bland annat. Älskar att det är helt smaklöst och går att använda i både kall och varm dryck för det blir så enkelt att få i sig det varje dag. Jag har oftast i en matsked i min guldmjölk.

 85. Jag tar Clean Collagen från Nyttoteket i morgonkaffet VARJE dag sen ungefär ett år tillbaka. Är så nöjd med förbättring av ryggont, stärkta naglar och hår. Rekommenderar det så fort jag har chansen och har fått många fler att prova, även de väldigt nöjda! Ser alltid till att beställa hem mer, innan det är slut i förrådet!

 86. Efter lång tids sjukdom och en stressad kropp behöver jag kollagen för att läka och hjälpa både tarm och hud och hår. Självklart vill jag därför vinna detta fina paket.

 87. När decemberkylan smyger sig på,
  Och huden känns trist och grå.
  Då plockar jag fram min mirakelkur,
  Och huden får en annan struktur.
  Som stjärnan i granen jag skiner,
  Clean Collagen är den bästa av proteiner!

 88. Jag äter redan detta magiska pulver och det syns bla på mina naglar. Nu har jag även fått min man att börja ta detta så därför skulle jag bli glad om jag vann för nu tar det slut snabbt här hemma.

 89. Har testat clean collagen sedan tid tillbaka, både i kaffet varje morgon och även som ansiktsmask Jättenöjd med produkt, märkt skillnad på hud, hår och naglar! Välkommen Julklapp

 90. Efter min 3: e graviditet så har både håret och naglarna tagit stryk. Så skulle vara kul och testa om det funkar. En super bonus vore ju om det funkar för mina stela leder.

 91. Har läst om kollagen på din instagram samt undervårttak -instagramen och varit sugen på att testa ett tag, men inte kommit till skott än pga graviditet och amning. Har inflammerad tarm sedan 15 år tillbaka och vill se om detta kan hjälpa. Livet blir så mycket bättre med en glad mage!

 92. Jag skulle vilja ge min man möjligheten att testa kollagen, för han lider av artros, så det vore intressant att se vilka positiva effekter kollagen kan ha på artros.

 93. Jag skulle så gärna vilja prova Collagen, har läst lite om det tidigare men aldrig kommit till skott att köpa. Just detta märke Clean Collagen ska också vara den bästa enligt mig. Det hade varit spännande att få känna det positiva det gör för kroppen, jag vill också ge två påsar till min mamma som har ledvärk ❤️

 94. Jag vill detta härliga kit vinna,
  jag är faktiskt en ganska snäll kvinna 🙂
  Nu när det är jul vill jag mig själv skämma bort,
  men det är svårt när bankkontot blivit torrt.
  perfekt hade det varit med produkter så flott,
  jag menar, vem hade tackat nej till något som gör min kropp så gott?

 95. Jag skulle så gärna vilja vinna detta åt min mamma, som varit sjukskriven senaste året och därmed har det lite tuffare ekonomiskt. Tror hon skulle bli jätteglad över denna vinst

 96. Har testat för ett par år sedan men skulle gärna vilja prova regelbundet för att se om det hjälper min
  mage och om hud, hår och naglar får lite lyster ;0)

 97. Jag har aldrig tidigare testat på kollagen, men hälsofördelarna verkar ju så bra! Jag stressar som en tok var dag på jobb och hade verkligen behövt energi och belöning til mitt hår och min hud ❤

 98. Jag gillar collagen för att jag framförallt märkt att mina naglar blivit starkare & verkar växa bättre. Skulle vilja testa det längre för att se om man märker av något mer av hälsofördelarna med detta. Sen är det så lätt upplöst i varma drycker & få chansen att vinna detta när ekonomin är i bott vore guld värt.

 99. På väg tillbaka efter sjukskriven för utmattning. Allt föll och kosten med allt annat. Åt regelbundet kollagen innan, men har inte fått till det ännu. Upplever att jag mådde bättre och att hud hår och naglar mådde bättre även de. Skulle gärna vilja vinna.

 100. Har ätit kollagen i 3 månader snart och tycker mig se skillnaden på huden i ansiktet. Att jag just nu tappat en hel del hår (efter graviditet o amning) gör att jag vill fortsätta. God Jul till mig själv skulle det vara✊

 101. Hej Cecilia! Vilken rolig vinst! 🙂 Jag är supersugen på att testa collagen då jag känner att kroppen behöver en boost! Sedan jag blev mamma har jag verkligen upplevt att kroppen har “åldrats snabbt” – och jag skulle verkligen vilja ge tillbaka till den, ta hand om mig själv, lite som tack till den för allt fint den gett mig och som den orkar med 🙂 Kram!

 102. Jag vill gärna vinna kollagen då jag är kroniskt sjuk och också är i utredning för Ehlers Danlos Syndrom (en sjukdom som gör att kroppen inte producerar kollagen normalt). Att förbättra min hälsa är mitt enda mål i livet och att äta rätt kost är så viktigt för att må bättre! Har tidigare provat kollagentabletter och märker att min hud mår bra av det. Att få se lite piggare ut skulle vara en fantastisk julklapp! ❄️

 103. Hej!
  Jag äter redan kollagen från Nyttoteket och det har precis tagit slut. Bra för kroppen och framförallt för mina naglar. 🙂
  //Marita

 104. Läst om collagen och dess fördelar för kroppen, men har ännu inte testat. Om man vill testa mycket inom hälsokost så blir det till slut ganska dyrt.
  Det vore därför roligt att få testa collagen gratis en längre tid och se vad min kropp lyckas skapa med rätt förutsättningar.

 105. Har länge länge tänkt prova kollagen då jag hört om dess hälsofrämjande egenskaper – men, som vanligt är det väääldigt svårt med nya rutiner.
  Skulle vilja ge min hud, mitt hår och mina naglar liten skjuss på vägen denna kalla tråkiga vinter. Brukar håret vara kaos i vanliga fall- är det inget emot i år då jag dessutom helammar sedan 3.5 månad tillbaka. Skulle verkligen behöva boosta kroppen, och skulle gärna vilja ge bort en påse till mina föräldrar så dom kan få chans att stärka sina leder, ligement mm.

 106. Har alltid tänkt beställa kollagen men av nån anledning glömmer jag alltid bort det !
  Tydligen är kollagen bra för oss som har problem med sköldkörteln och minnet

 107. Äter Collagen för en hud med lite mindre markanta rynkor, för starkare hår och naglar samt tror jag att det hållit min normalt extrema torra vinterhud i schack!
  Dessutom att det ska vara bra för lederna är ju bra för mig som fyller 38 nästa vecka…!

 108. Har ätit Collagen från nyttoteket i snart 2 år! Från början för att ”grunda” mina rynkor men upptäckte fler positiva egenskaper som att naglarna växte snabbare och blev starkare och håret växer som aldrig förr! Jag har dessutom alltid haft som en gloria runt ansiktet av hår som liksom aldrig blev längre än 1-2 cm! Detta hår har nu äntligen växt ut för första gången på över 40 (!!!) år!! Såååå tacksam och rekommenderar Collagen från Nyttoteket till allt och alla!!

 109. Jag har aldrig testat men vill gärna.
  Har hört att det ska kunna stärka upp hyn om man har rosacea och det vore underbart!
  Sen ska vi inte prata om hur eländiga mina naglar är. Tror all näring går till mitt hår för det är i toppform men resten behöver desperat hjälp.

 110. Självklart vill jag vinna! Så jag kan boosta mitt stackars slitna hår och stärka naglarna- sedan är det ju en extra bonus att tarmarna blig glada de med 😉

 111. Jag äter Kollagen av ett annat märke (FitLine) och skulle absolut kunna tänka mig att testa något mer alternativ, även om jag är nöjd, mindre värk i kroppen, som axlar och nacke. Försvann på 4-5 dagar. Rynkor, nja jag vet faktiskt inte.

 112. Vilken intressant produkt! Denna skulle jag gärna vilja pröva! Jag har en autoimmun sjukdom som gjort att jag har behövt äta cellgifter sedan jag var 15, är i dag 30 år. Jag kan står ut med många av symtomen som smärta mm men det som tar mest är att jag har fått så dålig kvalitet på mitt hår och min hud, och att man ständigt påminns om sin sjukdom när man tittar sig i spegeln. Om denna produkt skulle kunna stärka mitt hår så skulle det vara underbart, och den finaste julklappen jag kan få!

 113. Kollagen har jag varit nyfiken på länge! Men jag har väntat med att köpa det för att ekonomin känns sträv. Jag är en nyfiken fattigpensionär och skulle väldigt gärna prova och se om kollagen kan hjälpa m in kropp!

 114. Inga mirakelkrämer hjälper mot mina mörka ringar under ögonen, gråa och ospänstiga hud samt värk i nacke och ländrygg efter fyra födda barn och årtal med sömbrist. Vore spännande att få testa om kollegen kan göra någon skillnad 🙂

 115. Jag har sett något liknande pulver innan och är väldigt nyfiken på att prova detta pulver. Känner att min kost behöver bli bättre och detta kan vara en morot till nyttigare kost. Opererade bort min sköldkörtel för 15 år sedan.
  Tröttheten är ständigt närvarande, kosten och denna ersättning kan nog göra skillnad.

 116. Jag har kört med benbuljong länge men det är väl jobbigt att göra det regelbundet. Nu vill jag ta en paus och testa kollagen ordentligt. Det skulle vara så roligt! Jag kan tänka mig att det skulle hjälpa min hud och mina leder. Nu är jag snart 70 och det är viktigt för mig att sköta min hälsa.

 117. Skulle så gärna vilja vinna denna tävling då jag medveten om kollagens positiva inverkan på kroppen, men min plånbok som ensamstående kan inte alltid köpa denna typ av produkt. Kommer dela denna fina vinst med min mamma som redan köper denna produkt.

 118. Jag tävlar gärna och är väldigt nyfiken på vad det tillskottet kan göra för mitt välbefinnande och träning. Jag har förstått att det finns stora fördelar, men har inte provat! Håller tummarna att jag får chansen nu.

 119. Tar Clean Collagen i kaffet varje morgon sedan några månader och naglarna har blivit otroligt starka! Nu är de som när jag var ung och jag kan stolt visa mina händer igen med långa snyggt målade naglar. Vore perfekt att vinna lite påfyllning!

 120. Behöver påfyllning , ätit nu i 2 månader o jag ser skillnad på mitt hår o hud. Hoppas på att mina naglar också skulle bli starkare.hoppas på vinst i dag

 121. Jag äter collagen redan och kände att kroppen gjorde frivolter efter första veckorna. Perfekt att blanda i morgonkaffet!

 122. Jag har ätit kollagen ungefär i 7 månader och jag märker sådan skillnad på mitt hår och mina naglar, det är finare och starkare än någonsin. Dessutom är det ju bra för tarmen och den mår också toppen sen jag började äta kollagen. Hoppas på en vinst så klart

 123. Skulle gärna vilja prova och se om det kan få bukt med mitt utslag i ansiktet.Haft det i 7 månader och inte ens läkarna vet vad det är Hoppas…

 124. Har tänkt ett tag nu på att prova collagen. Men har stannat vid tanken. Har lite ont i leder och tappar en del hår. Så det kanske hjälper lite. Tänkte även ge till mamma som är 88 år och behöver nog verkligen detta.

 125. Skulle gärna testa collagen från Nyttoteket för att se om min värk i kroppen kan avta. Har ett diskbråck i nacken och även artros i knän, höfter och axlar. Skulle kanske vara en bra början på mindre ledvärk!

  1. Jag har ätit collagen från nyttoteket i ca 3 veckor nu och är så nyfiken på att få känna skillnad. Det vore därför toppen med 4 påsar för att kunna fortsätta då jag förstår att min tarm behöver lång tid för att ”läka.”Jag vill få tillbaka balansen i tarmen och en bättre hy! Sedan skulle jag ge min mamma 2 påsar i julklapp. Hoppas hoppas

 126. Har ätit det i snart två år, började med det för att jag har ledgångsreumatism, och jag tror att det har hjälpt mej att få mindre ont i mina leder. Har även fått bättre hår, hud och naglar!

 127. I mina handleder har jag förut varit lite klen.
  Nu har jag några månader tagit clean collagen.
  Den har nu blivit min goda vän.
  För jag kan äntligen stå på händer igen!

 128. Har använt collagen ett tag nu och det gör underverk för hud o hår. Det är dock bara utsidan, när man sedan vet hur god nytta det gör för insidan så är det ett mirakelpulver. Önskar nu att min ultralöpande son ska få testa det också.

 129. Skulle SÅ gärna vilja vinna detta. Har varit nyfiken på att testa collagen ett bra tag, främst för att se om det kan hjälpa huden och lederna, men har inte kommit mig för att beställa ännu. Finns så många olika att välja på, och tycker att det är svårt att veta vilket som är bra/bäst.

 130. Jag ÄLSKAR att det sätter pricken över i:et på mitt kaffe. Började med kaffe igen enbart för att hitta en plats att hälla kollagenet (från nyttoteket förstås). Urbra för mina leder och bindväv

 131. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna några påsar kollagen!
  Detta för att fortsätta hålla min hud så len.
  Mitt hår och mina naglar har blivit så himla mycket starkare sen jag började.
  Och nu pga ekonomin kommer jag tyvärr få börja sörja de’…

 132. Detta vore jätte härligt att få vinna! Aldrig testat det i pulver format. Velat köpa detta, men inte kunnat unna mig det just nu. S0 en vibst vire toppen! Skulle jättegärna vilja testa. Verkar som lätt att få i sig genom att blanda i dryck eller liknade. Håller tummar!

 133. Jag skulle så jättegärna vilja få chansen att pröva Collagen eftersom jag hört att det ska vara bra för hud, hår, naglar, leder, senor och även i organ som hjärta lungor och lever. Har förstått att min kropp inte längre producerar kollagen som tidigare nu när jag är äldre så för mig vore detta ett ypperligt tillfälle att få pröva

 134. Jag skulle gärna vilja prova kollagen, dels själv för hud och hår. Men främst för att ge till min mamma som jag tror skulle må mycket bra av detta.

 135. Har länge funderat på att prova men inte fått tummen loss.
  Hade vart så kul om jag vann på min födelsedag dessutom

 136. Har ätit kollagen från nyttoteket förut och älskat det! Dock har jag haft en period nu när jag inte ätit det och skulle behöva en skjuts tillbaka till mina goda kollagenvanor! Det bästa är att huden och håret mår såååå mycket bättre av det

 137. Jag har efter lång period av stress sett att min hy åldrats oerhört och nu när jag dessutom genomgått en omfattande operation vore det kul att få prova detta och se om min hy och hår som blivit i så dålig kvalitet kan återfå lite liv.

 138. Åh, vilken tur att jag spanade in dagens lucka! Har tänkt testa collagen länge men av någon konstig anledning så händer det aldrig. Behöver lite ny vanor, tänker att collagen kan vara en bra sådan.

 139. Har psoriasis och dåliga leder , har testat en påse förut men skulle vilja ge det längre tid för att se om det kan hjälpa mig .

 140. Jag skulle verkligen vilja vinna, då jag tänkte att min 15-åriga dotter skulle prova collagen mot hennes värk i kroppen.

 141. Har ätit collagen sedan Februari, håret har fått en ny glans och blivit tjockare. Naglarna har blivit starkare och delar inte på sig.
  Så collagen är ett måste i min kopp the varje morgon!
  Hoppas på vinst trots att jag redan är inkörd på det ✊✊

 142. Jag skulle vilja vinna för att ge vidare till mina föräldrar för mammas ischiasliknande symtom som inget verkar hjälpa mot och en chans att förbättra pappas leder efter en stroke.

 143. Varje morgon börjar med kaffe med Nyttotekets kollagen och MCT. Mixad till världens godaste, skummigaste, mest välgörande start på dagen. Lite Pepparkakskrydda så här till jul Håller tummarna för en fortsatt bra start på dagen

 144. Så konstigt, satt precis och googlade på vad jag behöver tillför min kropp och bestämde mig för att prova kollagen bl a. Därefter gick jag in på din sida. Även om jag inte vinner är det nog ett tecken att jag ska testa!

 145. 4st påsar! Lägg af!
  Har SÅ länge sneglat på detta tillskott och t. o. m fått min sambo intresserad. Vi båda träna en del och skulle verkligen vilja testa detta mirakelpulver nu när mitt MSM är slut. Hade blivit en fin julklapp till både han och mig.
  Kram Sofie

 146. Har börjat ta collagen och hoppas att det är lika bra som jag jag har läst att det ska vara. Bättre matsmältning, bra för leder och bra för hud och värk.
  Extra plus för att det är naturligt

 147. Vill så gärna vinna! Älskar att hela tiden jobba på att optimera min hälsa, har inte testat collage än, men hört mycket bra om det <3

 148. Åh, bästa collagenet! Min burk på jobbet är snart slut, hade ju varit toppen att vinna mer! Det första jag gör när jag kommer till jobbet är att hämta en stoooor kopp kaffe, fyller på med collagen och njuter! Hoppas på vinst!

 149. Jag skulle vilja testa om det kan hjälpa mot min rosacea, min hud behöver all hjälp den kan få. Det blossar upp inflammationer hela tiden. Jag äter ständigt antibiotika och smörjer in mig med salvor men det kan man inte göra i resten av livet.

 150. Absolut bästa pulvret⭐️Då skulle det få bli julklappar till: Mamma som är 82 år och äter alldeles för lite protein och till båda döttrarna som jobbar & tränar mycket samtidigt som de ska pussla med familjeliv & småbarn

 151. Jeg bruker kollagen i kaffen hver dag, og synes neglene blir mye sterkere av det! Hvis jeg vinner blir det også julegave til min mamma som er like kollagen-frelst som meg!

 152. Har precis köpt clean collagen för första gången. Har ätit av ett annat märke innan, men gillade inte riktigt smaken och tillsatserna. Har IBS och äter pga det sällan kött. Vill därför få i mig collagen på annat sätt. De positiva effekterna jag har märkt av är att mitt knä numera håller för lättare löpning och att mitt hår känns lenare och inte lika torrt och känsligt som innan. Ska bli spännande och se om jag upplever ytterligare positiva effekter tack vare märkes bytet.

 153. Kollagen tillsätts varje dag i min smoothie för att få den krämig och tjock, men det räcker inte där dock. Sen ag började äta kollagen märker jag att min hud har blivit mer slät och len- den har fått ett extra sken! Sedan att den hjälper att läka min skadade tarm är det bästa av allt, att nermald brosk och ben kan göra det är rätt ballt!

 154. Åh! Detta har jag vart nyfiken på ett tag men inte tagit mig för att läsa på då jag förstått det som att det finns en del kollagen på marknaden med suspekt innehåll. Läste nu på om just ”clean collagen” och det känns rimligt att stoppa i sig. Undrar så om det får få fram den där glansen och styrkan som man ännu känner sig som man har men tydligen saknar mer av om man skall tro spegelbilden. Dvs rynkor, risigt hår tex som i alla fall inte jag haft något problem med alls innan nyss vid 40 fyllda.

 155. Jag och min flickvän har försökt att regelbundet äta kollagen som ett tillskott till en varierad, ekologisk och näringsrik kost. Vi upplever att det hjälper bra men skulle behöva det lilla extra för att se till att det sker dagligen. Vi ser fram emot en vinst i dagens lucka för att kunna fortsätta med det vi påbörjat.

 156. Collagen är viktigt att få i sig, eftersom vi inte äter det naturligt i vår mat så som vi gjorde förr så är Nyttotekets collagen ett perfekt och smidigt sätt att få i sig en så viktig byggsten som vår kropp behöver! Att man dessutom kan blanda det i morgonkaffet utan konstig smak är helt perfekt!

 157. Brukar göra min egen benbuljong och på det sättet få i mig collagen. Men när orken och tiden inte alltid finns där så hade detta varit det perfekta sättet att få i sig det!

 158. För mig som tränar mycket tycker jag det är extra viktigt att leder håller sig friska och starka, hade gärna vunnit dagens lucka, så lederna kan fortsätta smörjas och jag fortsätta hålla min kropp frisk och aktiv!

 159. Jag har inte ätit kollagen tidigare. Men är så taggad på att testa för att se om det gör någon skillnad på min trötta vinterhy!

 160. Åhhh! Skulle jättegärna testa kollagen och just denna sort har jag vänner som testat och rekommenderat hoppas på tur

 161. Jag har inte provat tidigare men då jag är överrörlig i kroppen, har sköra naglar tror jag att detta skulle kunna vara bra för mig o min kropp, en toppenhumör att boosta kroppen med✊

 162. Vilken drömvinst! Har länge velat prova för att få se resultat från alla under detta pulver sägs skapa. Men dessvärre har budgeten hos studenten sagt nej.

 163. Jag har läst en del om kollagen men aldrig riktigt vågat (kunnat) prova. Tre graviditeter på 5 år + att varje barn ammat i nästan ett år. Nu är det dags för minstingen att sluta amma. Behöver all energi jag jag få. Skulle vara en supervinst för mig/ trött mamma

 164. Vill så gärna testa nyttotekets kollagen. Relativt nyupptäckt celiaki o försöker stötta min kropp m nyttiga saker för att läka. Testat annat märke tidigare men tyckte smaken av fisk gick igenom, urk.

 165. Jag skulle vilja testa för alla fördelar. Dels för hår hud och naglar, leder osv. Men också för tarmen där jag genomgått några operationer. Kan vara bra att stärka upp!

 166. Så nyfiken på om det hjälper. Har många i min omgivning som också skulle behöva prova
  Både för leder , hår, hud och naglar. Skulle bli härliga julklappar

 167. Vill väldigt gärna testa kollagen då jag hört så mycket positivt om det! Tänker att jag behöver det efter en tuff graviditet och period ned amning ❤️

 168. Efter att ha läst på lite nu, så tänker jag varför äter jag inte detta?! Min sjuka kropp skulle jubla, tarmarna, bindväven, inflammationerna, lederna sen om håret och naglarna skulle stärkas med vore de ju en ytlig bonus. Låter för bra för att vara sant.. Min kropp skulle vara värd den extra hjälpen

 169. Vill gärna testa nyttotekets kollagen då jag hört att det är det bästa. Har problem med både magen och lederna och Hoppas att detta kan hjälpa lite

 170. Sooom jag har tänkt & velat testa collagen men aldrig kommit till skott då något alltid kommit emellan Är en tjej med mycket fart & fläkt men kroppen börjar säga ifrån lite så jag tror på att testa nått nytt så nu hoppas jag att jag har lite tur & vinner dom här 4 påsarna Clean Collagen ✊

 171. Jag vill testa kollagen för att se om det kan hjälpa mot min konstant stramande hud i ansiktet. Det är inte bara obehagligt när huden känns för liten, det har även gett mig en del otrevliga rynkor i förtid. Har testat så mycket sen det här började för ca 4 år sen, allt från oljor/fetter och olika ansiktskrämer till diverse pulver, kosttillskott och dieter, utan resultat. Kanske är det kollagen som är den saknade pusselbiten?

 172. Jag äter Clean Collagen dagligen för mina leder framförallt och tarmhälsa men även för hår, hud och naglar. Om jag vinner ska jag behålla en eller två påsar själv samt ge bort i julklapp till de i min närhet som jag tycker borde testa Clean Collagen!

 173. Tror att detta kan göra gott för mig som kommit till den gyllene åldern-menopausenhuden har blivit lite torr o tråkig….hoppas på lite spänst o lyster kram Teija Borås

 174. Jag använder Clean Collagen varje morgon i min smoothie. Först o främst för att läka mage o tarm. Är ju bra för så mycket. Har inte ätit så länge men är så nöjd o gör mig gott.

 175. Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna detta! Jag har karpaltunnelsyndrom som jag ogärna vill operera, har väldiga problem av det.
  Har börjat känna av mina leder.
  Min karl som låter som en gammal ren när han går skulle jag smyga i för att se om det slutar knaka.
  Mvh Frida

 176. Utmattad sedan 3 år o fick tyvärr avsluta mitt långa yrkesliv på grund av sjukdom , känner att jag åldrats 15 år på 2 år tappat hår och fått autoimmuna sjukdomar .
  Collagen skulle vara en fantastisk julklapp spm jag skulle bli sååå glad för då jag tror den skulle ” pigga upp den jag ser i spegeln ” och inte känner igen .

 177. Jag äter kollagen i perioder, helst i kaffet med kokosolja. Jag har märkt hur min hud blir smidigare och känns fastare.

 178. Sen ett tag tillbaka tar jag och barnen Clean Collagen varje dag. Och med tre barn går det åt en del, så denna vinst vore verkligen toppen! *håller tummarna*

 179. Jag har aldrig ätit collagen tidigare men är mycket intresserad på att testa detta då jag hört det är bra för både in & utsida.. Har sett reklam & läst om de positiva egenskaperna, men aldrig kommit tillskott att beställa så nu hoppas jag att på turen☺️!

 180. Som morgontrött & hungrig direkt när jag vaknar i ottan så är Clean Collagen tillsammans med MCT-olja i kaffe min livräddare. Pigg & glad anländer jag på jobbet och klarar mig lugnt ett par timmar tills det är dags för frukost.

 181. Detta vore perfekt för att få ännu nyttigare smoothies till mig och barnen!
  Kanske slitna leder (efter idrottande) kan få chansen att återhämta sig lite bättre med

 182. Wow, vilken vinst! har blandat mitt clean collagen i både kall o varm vätska i ca ett halv år nu. Ingen konstig smak eller doft. Känner att min hy återfått spänst, naglar starkare, bättre rörelse i tarmar mm! Hört att även collagen kan hjälpa personer med artros, så vid vinst blir nån påse en klapp till lilla mor.

 183. Är inne på min andra förpackning av Nyttotekets kollagen. När jag nu tänker efter så är det inte bara mina knän som mår bättre i trapporna utan mitt hår och mina naglar växer snabbare. Det här vill jag fortsätta med.

 184. Har precis börjat äta kollagen i hopp om att det ska hjälpa min skadade menisk och mina onda knän (och kanske även mina sköra naglar ;)) Träning, bra kost och med hjälp av kollagenet så kanske jag kan undvika en operation av knä
  Gillar detta märke av kollagen -smaklöst och löser sig perfekt!

 185. Har använt Clean collagen tidigare men haft ett litet uppehåll. Märkte skillnad ganska omgående: mjukare naglar, trött runt ögonen, artrosvärken är tillbaka. Behöver börja äta collagen igen.

 186. Jag skulle vilja prova collagen då jag har problem med torr hy även fnasiga naglar. Då jag även har fibromyalgi så kanske även det kan förbättras.

 187. Har länge tänkt testa clean collagen men har inte kommit mig för och ännu en anledning är ekonomiskt Är pensionär o äter ekologiskt och lite enligt lchf o man får prioritera……..Hade varit kul o vinna o få testa gratis

 188. Jag har testat just detta från Nyttoteket förut med goda resultat. Min frisör undrade sist vad som hänt med mitt tidigare tunna, livlösa hår. 🙂
  Det fina är att eftersom detta både kan blandas i kaffet eller i barnens smoothie funkar det till hela familjen. Det ger ingen smak. Det blir ett bra proteintillskott till min son med autism som äter mycket åt paleo- hållet pga sin diagnos.
  Det är alltid gott att äta bra och få i sig ämnen och närig som hjälper vår kropp och motverkar sjukdom. Tack för bra inspiration!

 189. Nyttotekets kollagen åker i gröten varje morgon och ger kroppen och huden hjälp i vardagen. Detta är en stapelvara hemma och nu behöver förrådet fyllas på inför vintern!

 190. Läst mycket om kollagen och de positiva effekter det ger. Därför vore det väldigt passande i min nystart i livet med fokus på att må bra! Förhoppningsvis får jag lite mer hår och lite mindre värk i axlar

 191. Av alla collagen produkter på marknaden är detta vi den som tilltalar mig mest! Ren och effektiv! Dessutom en neutral bra smak!

 192. Haft problemhy sedan tonåren, nu 52 år och hyn krånglat hela vägen men ned 1-2 msk/dag sedan 3 månader tycker jag min märka stor förbättring. Så nöjd

 193. Har aldrig provat collagen men efter att ha läst lite om det tänker jag att min utmattade kropp nog skulle må bra av allt extra tillskott den kan få, mindre smärta, starkare hår, lugnare mage! Skulle vara så skönt om kroppen kunde få lite ”återhämtning” så är det bara huvudet kvar sen.

 194. Denna vinst skulle få min mage att jubla, min plånbok att sjunga o sprida glädje till fler då den går att dela med många. Tackar

 195. För mina naglar och mitt hårs skull! Tänk om det är det som skulle funka?
  De är iallafall stort behov av att bli bortskämda.

 196. Jag skulle vilja testa Nyttotekets kollagen eftersom de sorter jag testat inte har smakat bra.
  Skulle gärna vilja pröva att ta kollagen en längre period för att se om det hjälper på min ledvärk.

 197. Yes. Har sen första gången du la upp om Clean collagen velat testa. Har ändrat radikalt i kosten för att få ordning på mina extrema tarmbesvär och detta kanske hade hjälpt till med sina läkande effekter. Som jag håller tummarna!

 198. Har inte ätit collagen förut, men har hört så mycket positivt och bra om det så här är min chans att prova ⭐

 199. Jag har testat och tycker det är ett bra sätt att få i mig mer protein. Gillar att jag kan blanda i det i typ vad som helst. Standard är i havregrynsgröten på jobbet. Hade varit toppen med denna vinsten.

 200. Jag har hudåkomman perioral dermatit och har testat alla krämer som finns utan förbättring. Började med kollagen för en månad sedan och en strimma hopp har tänts då jag upplever att utbrotten blivit mindre. Skulle gärna fortsätta för att se om det blir ännu bättre.

 201. Vore så spännande att få prova collagen mot mina bråkande tarmar. Och som bonus få mer liv i hår, hud och naglar. Håller alla tummar och tår för vinst

 202. Har ej testat men velat göra det för att försöka hjälpa min problemhy, skulle vilja ha ett naturlig tillskott som förhoppningsvis kan lindra min psoriasis.

 203. Många av mina vänner tjatar på att jag ska köpa collagen för div saker som min kropp skulle kunna må bättre utav med hjälp av de, men har inte riktigt fått tummen ur… kanske de är nu jag kan få tillfälle att testa för att se om de är något för mig?

 204. Hej Cecilia! Jag vill gärna prova kollagen för min ledgångsreumatism som jag haft sedan tre år tillbaka. Följer ditt konto och inspireras av dina recept – nu är det dags att ta tag i kosttillskottet också!

 205. Detta Kollagenet är så bra. Började med det för ca 1 år sedan pga av att jag har problem med mina knän. Jag känner mig bättre i knäna och jag tänker att kollagenet har en stor inverkan på det. Jag hoppas jag blir den lyckliga vinnaren till 4 paket- wow att få vinna det ✊.

 206. Vore en dröm att vinna detta. Skulle dela priset med en kompis som jag försöker övertala att börja äta Kollagen. Jag har själv ätit i ett drygt halvår, men hud är så mkt bättre.. framförallt mindre torr och så len…

 207. Jag lider av psoriasis och keratosis pilaris, och har testat allt utan att det haft någon som helst effekt. Fick tipset att prova kollagen men har inte haft råd att chansa – så håller alla tummar nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*