”kokosnötsskålar”
sellerijuice cecilia folkesson

Nu har jag druckit sellerijuice varje morgon i två månader. Det har blivit några ofrivilliga uppehåll, men inte mer än två dagar i sträck.

Mina hälsofördelar med sellerijuice

Det har jag! Jag känner inte av hjärndimman lika mycket längre. Jag läste om just denna när jag började men förstod inte riktigt vad hjärndimma innebar. Men nu gör jag det! Det känns inte som man har den där trötta hinnan över sig. Svårt och förklara, men man känner sig mer pigg. Även magen känns bättre. Inte lika uppblåst som den ibland tidigare kunde vara. Magen känns mer i balans. Väldigt bra! 

 

Det har varit en hel del diskussioner gällande sellerijuice. Dels att mannen bakom sellerijuice-treden Anthony “Medical Medium” William, kallar sig ”the spirit of the most high” och att det inte finns någon forskning bakom hans påståenden.

Men då tusentals sellerijuice-fantaster världen över har upplevt massa hälsofördelar finns det väl ingen ursäkt att inte testa, om man känner för det.

Selleri är ju trots allt en helt naturlig råvara som ingen tjänar pengar på, förutom selleriproducenter och mataffären.

 

sellerijuice

Läs mer om sellerijuicen här

 

Tips!
• Välj helst ekologisk selleri då den vanliga är hårt besprutad.
• Mellan juli och oktober kan du hitta svensk selleri i butiken.

 

Era erfarenheter av sellerijuice

Jag har fått en hel del kommentarer av er, både på bloggen, Instagram och Facebook.
Här är några av dem:

 

“Har druckit 4 dl ren sellerijuice i snart 2 veckor. Förhoppningsvis stärker den upp sköldkörteln och rensar ut bakterier och virus. Jag känner mig piggare, mindre uppblåst och andedräkten på morgonen har blivit mycket bättre”

“Har druckit sellerijuice i 3 månader. Piggare, känns skärpt i hjärnan, ögonen ser pigga ut. Min hy är mycket bättre. Sover gott. Var utmattad för ca ett år sedan och har varit väldigt trött efter det, men inte nu.”

“Dricker sellerijuice varje dag. Har sån bebishy, så lugn mage, mer energi, bättre sömn, bättre koncentration. Å jag som inte ens märkte att jag hade ”problem” innan jag började dricka. Magiskt.”

“Druckit i 1 1/2 månad. På tom mage på morgonen 20 min innan frukost. Eter utmattning …känner jag mindre hjärndimma, piggare ,bättre mage o hy..mm kommer INTE sluta”

“Drack varje dag i 2 månader och blev av med en hosta som jag haft hela hösten. Sov mycket bättre på natten!”

“Saken är inte angenäm men för mig spelar det ingen roll. Jag dricker det regelbundet sedan i somras. Tycker att det ger en bra känsla i kroppen.”

“Har druckit ren sellerijuice sedan nov -18 och mår mkt bättre i magen samt har mer energi. Smakade gräs i början men nu tycker jag att det är gott.”

 

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

9 kommentarer

  1. Hej! Pressar du ny sellerijuice varje morgon? Eller funkar det att pressa mycket en dag och dricka av den kommande dagar? Med vänlig hälsning, Nina

  2. Jag mixtrar några stjälkar i min morgondryck, har alltså druckit detta innan jag läste om att det är så nyttigt, men förstår inte vad det är man ska sila bort? Drycken är ju helt slät. Har du mätt om blodsockret höjs? Nyfiken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*