chiapudding kokosgrädde

Så lyckas du med din chiapudding!

av Cecilia Folkesson

Chiapudding har blivit en favorit hos många, men jag vet samtidigt att många har svårt för konsistensen. Då har jag lösningen!

Använd lite mindre chiafrön och använd kokosgrädde! Jag använder Garant kokosgrädde eller Santa Maria The creamier coconutmilk.

 

Grundrecept Chiapudding

2 msk chiafrön
2 dl kokogrädde
0,5 tsk vaniljpulver


– Blanda ihop chiafrön med kokosgrädde och vaniljpulver.

– Ställ in i kylskåpet ca minst 30 minuter och rör om då och då. Späd ev med lite mer kokosgrädde eller vatten.
– Servera med topping. Det är det absolut viktigaste för en god chiapudding!

 

chiapudding pitayaglassRecept: Chia med pitaya-nicecream

 

chiapudding med mangoRecept: Chia med mango och passionsfrukt

 

chiapudding mjölkfri blåbärsglassRecept: Chiapudding med mjölkfri blåbärsglass

 

overnight oats chiaRecept: Overnight oats med chiafrön

 

chiapudding choklad Recept: Kakaochia med kokos och nötter

 

Läs mer:

Så gör du din egna nötmjölk
Köpa nötmjölk? Vilken är bäst?

 

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Antiinflammatorisk livsstil fortsättning – Johanna Hultsborn 26 december, 2022 - 06:53

[…] gjorde gurkmejashot och drack kryddblandningar. Jag gjorde chiapudding till frukost som jag åt med massa nötter och frön, på helgerna gjorde jag som en bärglass (med […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More