choklad- och madelsmörsrutor

Chokladrutor med mandelsmör och kokosflingor

av Cecilia Folkesson

3-ingredienser lördagsgodis. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott!

 

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

100 gram mörk choklad
Några skedar mandelsmör  [annonslänk]

1 dl rostade kokoschips [annonslänk]

Gör så här:

  1.  Smält 2/3 av chokladen i vattenbad och bred ut en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Bred på mandelsmöret på chokladplattan.
  3. Smält resten av chokladen, häll i kokoschipsen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. 
  4. Bred ut på mandelsmöret.

Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Nathalie 8 januari, 2016 - 22:33

Åh helskotta vad gott det där såg ut och lät! Mums!!

Svara
Tina 8 januari, 2016 - 23:59

Åh ser verkligen kanon ut!

Måste testa :))

Svara
Josefin 9 januari, 2016 - 09:17

Hej!
Är tvungen och tacka för bra recept!
Alla recepten jag provat från dig har blivit favoriter. Ha en bra helg!
/Josefin

Svara
Gäst 9 januari, 2016 - 11:25

Tack för tips med choklad/kokoschips. Har en påse stående (från Katrin Z), och inte kommit på något bra sätt att äta dom. Inte särskilt gott rakt av som snacks.
Ditt recept ska jag testa.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More