564
Matos och fettstänk kan va bland det värsta som finns. Men det finns såklart en lösning på detta:
– Lägg baconet på ett bakplåtspapper
– In i ugnen 8-10 minuter på 200°C.
Klart!
5 kommentarer
Smart! Jag steker nästan allt kött i ugnen, i alla fall när jag tillagar stora mängder. Ska jag bara steka varsin köttbit till mig och sambon så blir det gjutjärnspanna och smör som gäller 🙂
Bästa tipset! Första gången jag kunde göra bacon till en stor brunch utan dra igång brandlarmet 🙂
haha! Tur 🙂
Hjälp mig! Jag kanske är konservativ nu men för mig har bacon inget med naturlig mat och hälsa att göra. Har bara hittat bacon med massa tillsatser o aromer Upplys mig gärna
Jag letar ofta recept på din sida o gillar den verkligen ☺❤
Hej Carina,
Du har rätt. Denna sida var mest inriktad på LCHF tidigare, därav bacon 🙂
Ha en fin dag,
Cecilia